• DÓRA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dórát,már régebb óta ismerem.
    Még anno a 3. Kerületben tevekenykedett,mikor először talalkoztunk.
    Most,hogy újra megláttam a hirdetését,elöször viberen beszélgettünk egy kicsit,majd újra meglátogattam.
  • Megközelítés:

    Új címét nem volt nem volt nehéz megtalalni.
    14.kerület egy ismert útján fogadja a szeretetre kiéhezett férfiakat.
    Gps könnyen odavisz.én tömegközlekedéssel járok hozzá.
    Villamos,trolibusz is van ,ami a háztol nem messze áll meg.
  • Helyszín:

    A lakás példa értékű.Nagy ,tágas,csendes.
    A szobában tatami és egy fonott rekamié talalható,valamint egy nagy tükör a falon ,ahonnan lehet követni az eseményeket.
    A fűrdő mindig tiszta,és jól felszerelt.
    Vagy 10 féle tusfűrdő,szájviz ,dezodor áll rendelkezésére a vendégnek,hogy szalonképes állapotban tudjon megjelenni Istennője előtt.
  • Lány külseje:

    Megkaptam a kapu kódot ,és már viharzottam is az ajtó elé.
    Mikor kinyilt,én besurrantam rajta,és az ajtó bezárulása utan ,hosszú idő elteltével végre megpillantottam Dórát.
    Dóri még mindig ugyanolyan dögös,mint régen volt.
    Filigrán testalkata,tenyerbe illő cickói ,és észbontóan formas popsija mit sem változott.
    Hosszú fekete haja mindig tűzbe hoz,és akkor még nem beszeltünk a szemeiről.Hát kérem szepen ,azokban el lehet veszni.
    Puha sejmes tapintású a bőre,és izmos formás popsija láttán tudtam,hogy ez a randi legalább olyan jól fog sikerülni ,mint a régebbiek.
  • Erotikus masszázs:

    Fűrdés utan teljesen rábiztam magam,és mivel ő a masszázst javasolta elsőnek,így szót fogadva neki letelepedtem a tatamira.
    Masszázs tudásához ketség sem fér,szerintem sokkal gyakorlottabban csinálta,mint anno ,mikor még jártam hozzá.
    Mivel én nekem vannak gondok a hátammal ,derekammal,válammal,ezért nagyon körültekintően,és szakszerűen végezte a randi ezen szakaszát.
    Előre melegített olajat használ,amit én nagyon szeretek,mert ahogy megcsillan a formás testen az olaj,leírhatatlan szépségűvé varázsolja eme tüneményt.
    Masszázs közben végig beszélgettünk,hiszen evek óta nem találkoztunk már,és mindketten érdeklődve figyeltük a másik szavát.
  • Levezetés:

    Már masszázs közben is felkúszott a nyakamhoz,és csokokkal borította,majd lejebb haladva a popsim sem maradt ki.közben kezével testem fedett részeit probalta bebarangolni a kis hamis .Dóriban azt szeretem,hogy nagyon közvetlen,és iszonyú erotika lakozik benne.
    Nálla nincsennek etikettek,vagy szabájok.minden úgy történik,hogy ő is élvezze a vele töltött időt.
    Gondolom ezután nem meglepő,hogy a már ismert "megfordulhatsz" varázsszo is elmaradt,de higgyetek el a gazella testű bestia ha rátok veti és kelleti magát ,nincs az a pasi aki ezt kibírná hason fekve.
    Egyértelmű jelzésére reagálva 180 fokos fordulatot vettem ,és akkor ram vetette magát.köztünk mindig is meg volt a kémia ,es a vonzódás,es ez most is egyértelműen megmutatkozott.
    Az ágyékomnál izgatta puncijaval a farkam,amolyan állszexet generálva ezzel a tenykedésevel.
    Az az édes kín,amikor elhúzzák előtted a mezes madzagot,de tudod ,hogy úgysem lehet a tied ...Egyszerre észvesztő és fajdalmas.
    Hát még mikor a füledbe súgja....megpuszilgatod a puncim?.....Mit lehet erre mondani?
    Nanáhogyperszehogynaná.Vendéglatom kérésének eleget téve belekostóltam illatos ,zamatos puncijába.Hát azt még most is lefetyelném ha tehetném.mikor láttam rajta hogy ez a póz kezdi fárasztani a hátára fektettem és ráugrottam.
    Csókoltam ahol csak értem ,majd ismét boldogságközpontja felé vettem az irányt ,ahol ha jól szamoltam 2 szer legálabb sikerült elröptetnem az én drágámat.Mikor kiélvezkedtem magam kíméletlenül letepert ,és kígyózó testével körbefonva tudtam ,hogy revansot akar rajtam venni.Nem is fért hozzá ketség ...francia óra formajában kaptam meg a jutalmam.Igazából nem is tudom leírni milyen volt.Ezt mindenkinek át kellene élnie.egyszerre volt lágy barátnőfelenges,és vad,szenvedélyes .valtakozó intenzitású,és erősségű.Egy darabig tűrtőztettem magam,de mikor megláttam a kacér mosolyt a szája szelen,és a szemének ragyogását,nem birtam tovább.
    Jött ,aminek jönnie kellett,de hogy utánna mi történt,azt nem tudom.
    Következő emlékem,hogy Dóri mosolyogva könyököl mellettem a tatamin,én meg levegőért kapkodok.
    Vízzel kínált,majd kettesben a fűrdőbe vettük az irányt.
    Hát ott még egy olyan alapos fürdetést kaptam ,hogy elhatároztam,ha megöregszem felveszem idősgondozónak.
    Fűrdetesem utan megtörölgetett mindenhol és meg egy csókot is kaptam lentre.
    A randi ezzel veget ért és felöltözésem után csokkal váltam el eme gyönyörű,és általam annyira imadott es megbecsült tüneménytől,de azzal a feltétellel,hogy havonta találkozunk.
  • Elszámolás:

    Még a legelején ismertette a rozsak számát.előre nem kérte.Mivel soha sincs apróm igy felkerekítettem a másfel óras program viragcsokrát ,hiszen amugysem volt időm venni neki semmi ajándekot.
  • Összkép:

    Dóri nem okozott csalódast.Mindig is megvolt a szimpátia ,és a testi vonzalom köztünk,ami abszolult érződött a randi idelye alatt.Azóta igéretemhez híven minden hónapba talalkozunk,és ha lehet még szorosabbá vált köztünk egyfajta kapcsolat.
    Magáneleti problémaimban is sokat segít,és ezért en nagyon hálás vagyok neki.
    FIGYELEM!!!!Csak kúlúìrált,igényes ,kedves vendegeknek ajanlom ,akik igazi nőként tudnak banni vele ,cserébe ő lehozza nektek a csillagokat az égboltrol ha azt kéritek,és egy minőségi abszolult barátnőfelenges randiban lesz részetek amit jo darabig szivetek legmelyen fogjátok őrizni,akarcsak én.
    Vigyázat..függőséget okoz.
    Draga Dóri.köszönök minden veled töltött órat,és hogy sokszor lelki tamaszom is vagy.
    Csók
  • Webi megjegyzése:

    Az ilyen beszámoló nagyfokú felelőtlenséget jelent, mind a hirdető, mind a vendég részéről. BÁR EFFEKTIVE AKTUS NEM TÖRTÉNT, a fent leírt módokon bármi elkapható , ami aktus közben is. Borzasztóan nagyfokú felelőtlenség puncival csúszkálni a lécen. Minden vendégnek ajánljuk ilyen "puncicsúszka" után keresse fel a szűrőállomást, és ugyanezt javasoljuk a hirdetőnek is. Nekünk egyértelmű, világos, érthető, betartható és betartatható objektív szabályokjat kell hoznunk. Ez pedig jelenleg az, hogy gumi nélkül aktust vállalók nem hirdethetnek az oldalon, aktust vállalók pedig masszázs kategóriában nem hirdethetnek. A hirdető ezen szabályoknak bár megfelel, a szabályok célja nagyon nem teljesül, hiszen azok célja a vendégek és a hirdetők biztonságának biztosítása, és egészségének védelme. Nagyon kérem mindkét résztvevőt gondolkodjon el a dolgon (amellett hogx elmegy szűrésre is), és a jövőben gondolja át mit vállal be.... A nem az AIDS-tól vagy a szifilisztől vagy a trippertől kell félni igazán magyarországon. Bár ezek is előfordulhatnak. De számtalan GYAKORI betegség létezik, kezdve a hepatitisztől az egyszerű herpeszig, gombákig.... Kérek mindenkit jól fontolja ezt meg....
Happy Massage