• Kamilla

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Már előző nap SMS-ben sikerült időpontot kérnem, ami megfelelt neki.
 • Megközelítés:

  Egy nagy csomópont közelsége nagy segítség a megközelítésben, utána gyalog érdemes menni. Autósoknak az a szerencse, hogy a csomóponttól 4...5 utcára már lehet parkolni. A cím pontos, könnyű odatalálni.
 • Helyszín:

  Újépítésű ház, újépítésű lakása, ennek megfelelően a fürdő is új, nem lehet rá panasz. A tusfürdő választék bőséges. A tethely a bejárat melletti szoba, amely mellett van a fürdőszoba.
 • Lány külseje:

  A képeknek teljesen megfelelő, minden megmutat a képeken, ami a valóságban is így van. Egyberészes pink koktélruhában fogadott, ami alatt valószínűleg nem volt semmi. Ez felcsigázott.
 • Action:

  Megérkezésem után, cipő le, majd kaptam egy teljes komódot a lepakolásra. A zuhanyzást követően megválltam a törölközőtől, ő is ruha nélkül jött és találkoztunk az ágy közepén. Beszélgettünk volna többet is de nem vagyok az a beszédes típus, így ez mosolygásba fulladt. Kamilla megpróbált életet lehelni belém. Mondtam, hogy nem vagyok egy nagy mágus, így ha már elégnek érzi a vér mennyiségét ne tétlenkedjen és tömje magába. Meg is jegyezte, hogy akkor ne laca-facázzunk, de én ragaszkodtam a laca-facázáshoz, hát ezért jöttem. Nyeregbe is pattant. Fantasztikusan jó érzés volt egy forró, fiatal csajt ölelgetni, csókolgatni. Kamilla közben keményen dolgozott az én beteljesülésemen. Valamiért az én bőröm hideg volt az övé forró, így minden érintése fokozta az érzékenységemet, simogattam, ölelgettem, csókolgattam a bőrét, ahogy csak bírtam, közben vigyáztam, hogy ne hátráltassam nagyon tevékenységét. Magam is meglepődtem, de magamhoz képest sokáig bírtam, így fárasztottam Kamillát. Ezek után elért a vég, jól esett, a finom levezető mozgásokkal együtt. Tisztogatás következett, melybe egy kicsit én is besegítettem. Majd engedélyt kértem, hogy én is kényeztethessem, így a lába közé helyezkedhettem. Finom mozgásokkal segítette ténykedésemet, egész sokáig eljutottam, de aztán szólt, hogy abba hagyhatom. A időből kezdtünk kifutni, így már csak mellé feküdtem és simogattam, majd ölelgettem és beszélgettünk, ami miattam elég nehezen ment, de úgy éreztem mindketten egyfajta megnyugvást találtunk a találkánban.
 • Elszámolás:

  A bővebb infóban és az oldalon feltüntetettEK megfelelnek a valóságnak, ami a helyszínen sem és telefonban sem változik. Korrekt.
 • Összkép:

  Szerintem mindketten valamilyen megnyugvást, kielégülést éreztünk. Én ezzel a pozitív érzéssel távoztam. Mindenképp érdemes hozzá visszatérnem, jó összhang alakult ki közöttünk.
Happy Massage