• Anna Karenina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Anna Karenina reagálása

    Köszönöm az őszintén megírt beszit. Azóta új helyen dolgozom, ez sem olyan, amilyet szeretnék, de kb elfogadható. Dolgozom azon, hogy új helyen folytathassam.
    Sajnálom, hogy hiányoltad a masszázságyat, azon a helyen őszintén szólva, nagyon nem éreztem jól magam, nem tudtam elengedni magam, annyira alkalmatlan volt a lakás masszázsra, hogy ettől teljesen befeszültem. Valószínűleg ezt gondoltad hidegségnek, sajnálom.
    Nagyon szeretem a munkámat, mindenem a masszázs, a normál, és akivel megvan az összhang, azzal a lingam is élvezhető számomra.
    Remélem, hogy itt, a mostani helyemen újra meglátogatsz, és megcsillogtathatom svédmasszázs tudásomat is. Itt mindig ki van nyitva a masszázságy is:)
    Köszönöm még egyszer az őszinte szavakat.

  • Egyeztetés:

    Először a másik oldalon láttam a hirdetését, de örömmel látom hogy itt is megtalalálható. Telefonon hívtam délelőtt 10 körül, 12kor már nála is voltam. Telefonon kedvesen tájékoztatott mindenről
  • Megközelítés:

    Én nem a XIV. hanem a III. kerületben voltam Annánál. BKV-val minden irányból könnyen megközelíthető, rengeteg járat megy oda. Autóval is könnyű volt, parkolni a háztömb túloldalán lehet.
  • Helyszín:

    Óbudai panel, se a fürdő se a lakás többi része nem a legmodernebb, de viszonylag rendben volt. Diszkrétnek semmiképpen nem mondanám, mert a szobák között csak egy elhúzós vékony ajtó van, ami nem hangszigetelt és a szomszéd szobából áthallatszik aminek nem kellene.
  • Lány külseje:

    Elég zsákbamacska volt, mivel az egyetlen látható képén sem sok látszik belőle. Nem tudtam mire számíthatok, de egy rendkívül dekoratív, szexi széparcú nő fogadott, hasonló ruhában mint amit a képen visel. Masszázs közben már egy szexi fehérneműben volt amiben csodálhattam a gyönyörű nagy melleit.
  • Erotikus masszázs:

    Sajnos csak fél órát tudtam maradni, ezért a masszázsra rendkívül kevés időnk maradt. Ennyi időre a masszázs ágyat se vette elő ami egy kicsit csalódás volt számomra, mert mégiscsak azon lett volna az igazi. Látszik hogy nem teljesen kezdő, tud erősen masszírozni, de talán kedve nem volt az egészhez, vagy hozzám ezt nem tudom, és pár perc után inkább már csak simogatás volt, ami ugyan kellemes volt de jól esett volna ha rendesen szétszed. Közben jól el lehet vele beszélgetni, értelmes csaj.
  • Levezetés:

    Az adatlapján is írja hogy a kézi levezetés a maximum amit vállal, ehhez tartottuk is magunkat. Nem éreztem rajta a barátnő feelinget, inkább a hideg profizmus volt jellemző a kényeztető részre. Kirázott a hideg amikor szépen lassan a két tenyér közé veszi és játszik vele, néha begyorsít de amikor kell akkor visszavesz. A végén élvezés előtt úgy fogja meg mintha egy punciban lennék és az ujjai közé élveztem egy nagyot. Utána gyors tusi és viszlát, semmi jópofizás.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint, átlagos. A melltartó levétele extra nála, ezzel éltem is és nem bántam meg, de bugyit állítólag még senkinek nem vette le, amivel semmi gond mert előre jelezte hogy a fehérnemű marad
  • Összkép:

    Van Annában valami ami miatt a lakás hiányosságai és a végtelen kedvesség elmaradása ellenére is visszavágyom. Kívánom neki hogy egy szebb helyen tudjon vendéget fogadni, nehogy ez a környezet lehúzza őt is magával
Happy Massage