• Freya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Freya reagálása

    Köszönöm szépen az írásod. Reagálnék pár mondatot azért rá.Az adatlapomon írtam, hogy nálam nincs erős gyúros masszázs ha valaki ilyet szeretne az ne hozzám jöjjön.En csak relax lazító masszazst vállalok :). Nyirok,lomi-lomi, hátmasszazs ezeket tanultam és ezekből ötvöztem egy saját technikát
    Sajnálom ha ez neked nem felelt meg,de 30percben ami elég sietős egy masszazshoz... sajnos nem tudok csodát tenni .Ezt ugye gondolom nem kell magyarázni. Mondtam is neked hogy nem is szeretem inkább máskor gyere 60percre.hidd el teljesen más lett volna. Extráim nincsnek senkinek ezért nem is lehet kérni .Szép napot és várlak szeretettel máskor is :).

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés VTR-en keresztül történt. A javasolt időpontot ő pár órán belül el is fogadta. Minden egyszerűen és simán ment.
  • Megközelítés:

    Közlekedés szempontjából remek helyen helyezkedik el a lakás. Én BKV-val érkeztem meg, mely után körülbelül 2 perc gyaloglás után már ott is voltam. Az épület könnyen megtalálható, a házszám jól látható. Autóval érkezők is biztosan találnak helyet vagy az épület előtt, vagy rosszabb esetben a közeli bevásárlóközpont parkolójában.
  • Helyszín:

    Az épület állapota kifogástalan. Társasház, mely pár éve épülhetett, minden új és modern, ezáltal nem hangulatromboló. A lakás is a célnak teljes mértékben megfelel, tisztaság és rend fogadott. A fürdőben összehajtott törülköző, többfajta tusfürdő és szájvíz várt. A szoba közepén pedig egy tatami található, ahol lényegi dolga zajlik az ottlétnek.
  • Lány külseje:

    Freya külseje a képeknek teljes mértékben megfelel. Egy apó, nagyon szexi hálóingben nyitott ajtót, melytől a későbbiek folyamán meg is vált. Gyönyörű kebleivel, apró termetével és kifogástalan alakjával azonnal beindította a fantáziám.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel még nem voltam nála, így egy "ismerkedős" félórára mentem csak hozzá. A kötelező fürdőszobai kör végeztével Freya javasolta, hogy kezdjünk egy masszázzsal mely az idő felét fogja körülbelül felemészteni. Elhelyezkedtem a tatamin és már kezdetét is vette a masszázs. Véleményem szerint Freya inkább a lazító, gyöngéd masszázst képviseli, aki alapos átgyúrásra vágyik az nem biztos, hogy jó helyen jár. Én mindemellett nagyon élveztem. A masszázs a teljes testre kiterjed, de ha csak ha bizonyos pontokat szeretnél, hogy Freya masszírozzon, annak sincs akadálya. Közben kötetlenül beszélgettünk, így az idő gyorsan elszállt és Freya jelezte, hogy megfordulhatok. Nagyon jól esett, de nem ez volt életem legszakszerűbb masszázsa, ám az utána lévő kényeztetés mindent kárpótolt.
  • Levezetés:

    Mivel már a találkozó elején megbeszéltük, hogy ez a rész, hogy is történjen, így a masszázsból való visszafordulás után egyből Freya ügyes kezei és érzéki ajkai közé kerültem. Ekkora természetesen a gyönyörű melleit már nem fedte semmi és miközben ő engem kényeztetett, addig finoman felfedeztem magamnak azokat. Kértem, hogy velem szemben helyezkedjen el, hogy jól láthassak mindent. Rendkívül erotikus látvány volt, ahogy a megfelelő nyálellátás biztosítja az ajaki közül csorgatva, miközben kézzel dolgozik rajtam. Felváltva kényeztetett, kézzel és szájjal, na meg persze a keblei közé is odakerült aminek oda kellett. A kezei között lett végem, mely után szépen letakarított engem és magát is. Majd egy rövid beszélgetés után vissza is tértem a zuhany alá.
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrát nem kértem, de mindent készségesen vállalt ami az adatlapján fel van tüntetve. Az este anyagi részét a legvégén rendeztük a megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, csupán annyit bánok, hogy nem több időre mentem. Bátran ajánlom, aki egy kellemes estét akar magának szerezni. Én biztosan visszatérek még hozzá.
Happy Massage