• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje már a fenn van a bemutatkozása a listámon, így volt időm megfigyelni, hogy a aktívan használja az elérhetőségi kijelzést. Sőt az egy napon belőli szabad időpontjait is elég gyakran frissíti. Én is ez alapján vettem a bátorságot és felhívtam. Elsőre nem értem el, még párszor kellett próbálkoznom, de végül sikerült elérnem. Sokat nem kérdeztem, hisz minden lényeges infó fenn szerepel a bemutatkozásában , csak el kell olvasni. Gyorsan a lényegre tértem és rákérdeztem egy szabadnak tűnő időpontra. Szerencsére az volt még így meg is beszéltük a találkozót. A rövid beszélgetésünk alatt is kedves volt a hangja.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem. Van minden a közelben, vonat, metró, villamos és busz is. A címet könnyű megtalálni, akár egy ingyenes térkép applikáció is pontosan megadja a célt. A környék jól parkosított, akár lehet egyet sétálni is ha valak túl korán érne oda.
  • Helyszín:

    Az épület a klasszikus panel. A bejutás egyszerű lift visz fel a megadott lakáshoz. A lakás szépen felújított, teljesen modern stílusú. Semmi retró. ;) Mindenhol patyolat tisztaság. A hálószobában nagy kényelmes franciaágy, és egy kanapé dohányzóasztallal. Ez utóbbiakra lehet pakolni. Kellemes hangulatvilágítás és háttérzene. A fürdőben kád van, kellően sokféle tusfürdővel hozzájuk megfelelő törölközővel . Szájvíz is található a mosdó környékén.
  • Lány külseje:

    Egy fekete egyberuhában fogadott. Mint kiderült alatta nem volt semmi. ;) A képeknek teljesen megfelel élőben. Nincs semmi trükk. Akinek a kép alapján tetszik Brenda, a személyes találkozó esetén sem fog csalódni.
  • Action:

    Megérkezésemkor már csókkal fogadott, pedig most találkoztunk először. Egyből egy kedves ismerősnek éreztem magam. Üdítővel kínált majd egy kicsit leültetett beszélgetni. Ezt ne húztam el, rövid időn belül elindultam a zuhanyozni. Mire visszaértem az sejtelmes mosollyal az arcán az ágyon térdelve várt. Elé térdeltem én is. Elkezdtünk csókolózni. Közben a kezeinkkel is megtaláltuk egymás testét. Teljes barátnő fíling költözött a szobába. A simogatás közben elkezdtem kibontani a ruhából, hogy jobban fel tudjam fedezni a testét. Miután valami elkezdte nyomni az oldalát kérte, hogy heveredjek le. Finom franciás kényeztetésbe kezdett, a fő részek körüli részeket sem elkerülve. Kezdtem nagyon a csúcs közeli állapotba kerülni ezért cserét kértem. Ledobta a kicsit felgyűrt ruháját és kényelembe helyezte magát. Csókkal kezdtem és a melleken haladtam lefelé. Végül elérve célomat "teljesítettem" a részem a kölcsönös kényeztetésből. Úgy tűnt Brendának ez majdnem annyira jól esett, mint nekem amikor nála volt a labda. Igazságtalan vagy sem, újra átdobtam hozzá a "labdát" és hanyatt fekve élveztem ismét a szájával végzett kényeztetést. Újra teljesen felajzva már inkább gumit kértem. Kedvesen megkérdezte, hogy ki legyen felül. Végül senki nem kerül felülre, mivel a kutyus felállást választottam. Brenda ennek nagyon megörült, tekintve, hogy ez a kedvenc póza. Én sem vetem meg, így egész jó kis testmozgás elé nézhettünk. Elhelyezkedett, és én miután magamhoz tértem a látványtól aktivizáltam magam. Innentől kezdve sok mindenről nem tudok beszámolni. Hosszasan élveztük ez a pózt, más ki sem próbáltunk. Miután mindketten jól leizzadtunk, én azért önző módin immár harmadjára ismét hanyatt vágtam magam és vártam a csodát. Meg is érkezett, Brenda ezúttal már nem kímélt meg és a szájával kivégzett. Amíg kiment a fürdőszobába én próbáltam magamhoz térni a jó értelemben vett soktól. Miután visszatért kicsit még beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban minden le írva, a szerint készültem. A helyszínen nem kerül szóba, csak diszkérten elhelyeztem az ajándékot az asztalon.
  • Összkép:

    Közhely, de olyan érzéssel távoztam mint amire számítottam. Talán kicsit "barátnősebb" volt a randi mint amire számítottam. Úgy tűnt megvolt a kölcsönös szimpátia, lehet ez is elősegítette. Kellemes randi volt, feldobta a napomat. Több ilyen kellene a szürke mindennapokra akkor talán csökken a stressz. És még ott van egy barátnő Brenda oldalán akivel néha együtt szoktam huncutkodni....
Happy Massage