• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könyen ment, már első hívásom sikeres volt, tetszett Noya hangjaa stílusa a telefonban, így időpontot javasoltam, amit el is fogadott.
  • Megközelítés:

    A sokak által ismert dunaparti lakópark melletti,kisebb lakópark egyiks épületében lehet Noya-val randizni. Duna Plaza közel, így metró is, busz is jár a környéken.
  • Helyszín:

    A lakás a célnek megfelelő, ízlésesen berendezett. A fürdő tiszta, a zuhanyzás zuhanykabinban történhet, van masszázs kád is, lehet, hogy Noya-t is be lehet oda csábítani egy közös fürdésre, én most a zuhanynál maradtam. Tusfürdő, szájvíz választék van bőven.
  • Lány külseje:

    Szexi , magas Hölgy Noya, amire még rá is segít egy magassrkú szandállal. Egyébként egy szexi ruciban és egy széles mosollyal fogadott ajtónyitás után. Az egész megjelenése sugározza az erotikát !
  • Action:

    Még a fürdőbe való távozás előtt végigdőltünk az ágyon egy kicsit beszlgetni, majd fürdőbe el, visszatértemkor már csak combfix volt Noya-n,elkezdtünk csókolózni, imádtam a nyelvjátékát. simogatam a hátát, ciciket, majd az ágyra kerültünk elkezdtem lefele haladni a punci irányába, kaptam egy kis instrukciót, hogyan használjam a nyelvemet, majd orgazmusig nyaltam, NAgyon intenzíven élte meg a nyelvjátékomat, semmi megjátszás. Amíg egy kicsit regenerálódott, oaptam egy pompás kis franciát, olyan igazi pornósat, köpködéssel, hanghatásokkal. Így ért véget az első kör, szépen a szájában. utódok a pociba vándoroltak.

    Pihenés képpen egymás mellé feküdtünk, beszélgettünk, inkább Ő mesélt, nagyon jó beszélgető partner is. NMajd kérdezte, hogy mehet-e a második menet?

    Ismét franciával kezdtünk, majd jött egy kis 69, majd újtra hanyatt feküdt, én meg a lábai közé kerültem fejjel, és ismét nyalakodtam, felszólításra az ujjamat is bevetettem, és ismét egy orgazmussal ajándékozott meg. Kis pihi után gumit húztunk, missziben lkezdtem el tolni, ismér hanot adott érzéseinek, egyre hanosabb nyögések formájában. Nemsokára váltottunk kutyusba, előbb az ágyon térdelve, majd az ágy mellet dőlt be nekem, én pedig toltam hátulról rendesen. A végkifejletet ismét franciásan kértem, elém térdelt és ismét jöttek a pornós hanghatások, olyan gagging-es hangok, majd ismét a szájában végeztem.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag történt, fix, kerek rózsacsokor, extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nos, imádom a szende, kislányos szextündérkéket, de amit Noya velem művelt, arra szerintem az igazán profik képesek. Imádtam minden percét!
Happy Massage