• ZSUZSI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon lettem figyelmes az adatlapjára, először VTR - ben és belső üzenetben kommunikáltunk, a csevegőben üzengettünk. Csak az első találkozás után váltottunk át telefonos kommunikációra. Könnyen elérhető és nagyon rugalmas az egyeztetések során.
    Csak az első találkozást követően működő telefonos kommunikáció egyáltalán nem természetes, de megvolt ennek is az oka, amit később írok le.
  • Megközelítés:

    Gyakorlatilag a Nyugati pályaudvar mellett, a Westenddel szembeni egyik utcának az elején tudunk találkozni Zsuzsival. Ez a tömegközlekedést tekintve önmagáért beszél. Ugyancsak világos kilátásaink lehetnek a parkolást illetően is. Napszak függvénye, hogy milyen távolságban tudunk leparkolni. A parkolás mindenütt fizetős.
  • Helyszín:

    Egy régi több emeletes háznak a sokadik emeletén található lakásban van kialakítva a masszázsvilág, melyen belül három erre kialakított helyiség szolgál. A lakásba belépve egy előszobába jutunk. Közvetlenül jobbra van egy fürdőszoba, balra előre pedig egy masszázsszoba francia ággyal és tatamival. Az előszobából nyílik egy másik ajtó is, amely mögött található lépcsőn lehet feljutni az emeleten lévő másik két masszázs szobához és az ottani fürdőszobához. A fenti szobákban tatamikon történnek a kezelések. Mindkét fürdőszoba teljesen kielégíti az elvárásokat, mind higiénia mind felszereltség vonatkozásában.
  • Lány külseje:

    Az arcos képei ellenére volt bennem némi kétség, mert olyan teljes alakos képei, amikről a teljes „formavilágot” meg tudtam volna ítélni akkor még nem voltak felrakva.
    Ennek ellenére nagyon szimpatikusnak találtam és a későbbiekben leírt módon létre is jött a személyes megismerkedésünk.
    Az első randink alkalmával először meglátva Zsuzsit, azonnal Charlie jutott eszembe: „Az, aki szép, az reggel is szép”. Ez jut eszébe a férfiembernek, amikor nagyon nagyot csalódva ledöbben, hogy a korábban alaposan tatarozva látott dekoratív nő később milyen a maga natúr valóságában.
    Zsuzsi nem félt attól, hogy a maga natúr valóságában várjon, ugyanis nappali fényben, smink nélkül, mezítláb és frissen mosott csurom vizes hajjal, egy testre simuló mélyen dekoltált popsi aljáig érő csipke valamiben fogadott.
    Zsuzsinak egyáltalán nincs szüksége ondolált hajjal elvonni a figyelmet az arcáról, nem kell olyan ruhát felvennie, amely jótékonyan takarná az alakját és mezítláb is hibátlan formájú lábakon áll.
    Zsuzsi, ahogy állt előttem a képzeletre nem sokat bízó necc ruhájában, mezítláb és ondolált haj nélkül is megdöbbentő összképpel taglózott le.
    A fotóiról visszaköszönő bájos és számomra nagyon szép arcán némi oldódás után már a mosolya is természetessé vált, és az így kialakult összképpel meg is vett engem kilóra.

    Hibátlan formájú, arányos méretű, kiváló tapintású melleit az adatlapján szilikonosként említi. Az ezzel kapcsolatos infóm, ugyan személyesnek tűnhet, de mégis felvállalom közölni, hogy az orvosi beavatkozással Zsuzsi nem azt teremtette, meg amit nem kapott meg a természettől. Éppen ellenkezőleg, mert az orvos csupán azt állította helyre, amit a természettől anno megkapott, de később az anyasággal tőle a természet vissza is vett.

    Saját magát „érett nő” - ként említi, ami teljesen találó és hozzáteszem, így lenne helyes: „hibátlan alakú és szép arcú érett nő”. Ugyanis szobrászművészek sem tudnának a Zsuzsiénál szebb formákat létrehozni.

    Ezt a véleményemet alátámasztják a most felkerült teljes alakos fotói. Köszönöm Zsuzsi, hogy elfogadtad a bátorításomat, hogy így is megmutasd magad.
  • Erotikus masszázs:

    Zsuzsit kevesebb, mint három hete ismertem meg, és a jelenlegi beszámolóm ihletője az azóta történt utolsó randink, amely már az ötödik volt, és az ennek során szerzett élményeimet fogom leírni.

    A teljes megértéshez visszakanyarodok a megismerkedésünk körülményeire, mert az mások számára is tanulságos lehet, továbbá a jelen beszámoló megértését is segíti.

    Első alkalommal telefonon kerestem, amit elsőre fel is vett, de jobbnak láttam nem hosszú beszélgetésbe keveredni. Ugyanis előttem nem sokkal valami kretén kereste „hallodé mennyészopóó, tuccé kűdni árlisztát” stílusban. A megismerkedésről nem tettem le és tudtam, hogy ahogy velem beszél, az nem nekem szól, csupán az előttem „érdeklődő” lény miatti mérge még nem múlt el. Jobbnak láttam privát levelezésben társalogni, amely eredményeként hamarosan tisztáztuk az első randink időpontját és annak a három órás időtartamát. Az időtartamra azt írta, hogy ilyet még elsőre nem kért tőle senki, de legyen. Az első randinkra úgy mentem, hogy tulajdonképpen akkor hallottam először a hangját, amikor a kapuból felhívtam. Így fogadott abban a szerelésben, amit a Külső című fejezetben leírtam.

    Zsuzsi masszázsával kapcsolatban tudni kell, hogy ugyan van néhány napos tanfolyami végzettsége, jól mutató bizonyítvánnyal, mégsem kell a gyógymasszőri tudását keresni. Ugyanakkor nagyon szimpatikus számomra az ezzel kapcsolatos álláspontja: „az erotikus masszázs az legyen erotikus masszázs”. Ennek szellemében tekintettem a várható masszázs élményeim felé, így egyáltalán nem ért csalódás. Zsuzsinál egyáltalán nem szlogen és panel szöveg, hogy a masszázs és kényeztetés nem válaszható határozottan el egymástól. Zsuzsinál ez a kőkemény valóság, ugyanis amikor belépek az ajtaján, abban a pillanatban villámként húz ívet közöttünk az erotika, és addig az meg sem szűnik, amíg az ajtó be nem csukódik utánam. Ilyen hangulatban, amíg Zsuzsinál vagyok folyamatos a kényeztetés-masszázs-kényeztetés-masszázs- ………

    Mivel a randim mindig ilyen Zsuzsival, így e randi esetében is képtelenség lenne a kronológiát tartva ismertetni az élményeim sorozatát. Azt gondolom, nem a kronológia a lényeg és a nélkül is tudom érzékeltetni a hangulatot és az élményeimet.

    Zsuzsi az adatlapján csak röviden éppen utal az erotikus csúszkájára, pedig az nem egy átlagos élményt jelent nála. Ugyanis elsősorban a hátsó csúszkát részesíti előnyben, amit úgy végez, hogy a testünk teljes hosszában minden pontján összeérve tudjuk ingerelni egymást, amitől már magában is a lábujjamtól a fejem búbjáig zsiborog mindenem. Zsuzsinál ez még kevés, mert ezt még tovább fokozza a nyakamba sóhajtott érzéki csókokkal és a zacsihoz történő benyúlásokkal.

    Zsuzsi lingam masszázsáról nem tesz említést az adatlapján, pedig úgy tapasztaltam, hogy abban is felejthetetlen élményeket nyújtott nekem.
    Ezzel kapcsolatban is tudni kell egy személyes infót, miszerint Zsuzsi alapvégzettsége a kerámia iparhoz kötődik, amiről nekem az jött le, hogy korongozó lányként milyen erős marokkal képes formálni az agyagfigurákat. Ez a képessége ugrik be mindig egy pillanatra, amikor ellentmondást nem tűrően határozottan, de ugyanakkor nagyon érzékien rámarkol a farkamra. Fenomenálisan tudja a két kezével egyidejűleg, de megfelelő ütemű kézváltásokkal kényeztetni a zacsimat a golyszlikkal ás a rudazatomat a tövétől a makkomig. A kézváltásokon kívül a kézmozgásának ritmusát és kezének szorítását is folyamatosan váltakoztatja. A hatást még tovább fokozza érzéki ajak és nyelvmasszázzsal, ami alatt a csókolózásnak a masszázs fejezetben alkalmas elnevezését értem. Ezt is bírja fokozni, mert miközben a kezei nem engedik el a zacsimat és a rudazatom tövét, ugyanakkor a makkomat Zsuzsi az ajkaival masszírozza. Ez alatt az ajakmasszázs alatt a franciának a masszázs fejezetben alkalmas elnevezését értem.
    Ekkor már nekem annyi közöm van a történéshez, mint a fentebb említett agyagfigurának ahhoz, hogy vele mi történik az agyagozó korongon. Itt is kizárólag Zsuzsin múlt, hogy mikor fogok elszállni és ez akkor is következett be. Miután Zsuzsi kivonta a kezét a játékból és kezezés nélküli csúszkamasszázst prezentált az ajkaival a farkam teljes hosszában, egy idő után már nem volt visszaút. Az igazság az, hogy már nem is szerettem volna, mert inkább kívántam a gyönyör útján átadni az örökítő cseppjeimet Zsuzsinak, amiket hiánytalanul át is vett, majd ugyanúgy vissza is adott tündérien mosolygással kicsorgatva a farkamra.

    Ilyen masszázsélményeim voltak e randi alkalmával, amelyek számomra teljesen megfelelnek a Zsuzsi megfogalmazása szerintieknek, miszerint: „az erotikus masszázs, az legyen erotikus masszázs”.
  • Levezetés:

    A szemben történő csúszka nem jellemző Zsuzsinál, amit én elfogadok, mert e nélkül is rengeteg felejthetetlen élményünk van. Ezen a randin is a 69 – esnek „csak” az előjátékaként volt egy kis szembe csúszka, mert abból nagyon szeretjük a 69 – be fordulást. A 69 – es a kedves pozícióink egyike, attól függetlenül, hogy melyikünk kerül alulra, vagy éppen felül. Az „igazságot” úgy találtuk meg ez alkalommal, hogy mindkét helyzetet kipróbáltuk.

    A kölcsönösség jegyében szerettem volna, ha Zsuzsi azt tudja élvezni amikor csak én kényeztetem őt. Nem is fejezte ki, hogy ez ne lenne a kedvére, így boldogan indultam ajkaitól dél irányába. Az ajkaink nehéz szétválását követően egyesével kényeztettem az ikreket. Érzéki simogatásokkal és szenvedélyes csókokkal sikerült előcsalogatnom a bimbócskáit a helyükről, a gyönyörű nagy bimbóudvarokból. Zsuzsi visszajelzései alapján is éreztem, de szóban is kifejeztük, hogy ez mindkettőnk számára egyaránt kellemes élményt jelentett.
    Ezzel a jóleső érzéssel indultam délnek, hogy felkeressem a kislányosan zárt kelyhét és ott is megkeressem a közös örömünket. Zsuzsi szereti, ha érzékien kényeztetem, és ezt hosszasan be is tudja fogadni. Mivel nem önbeszit írok, így nem részletezem, hogy miként nyaltam, de azt viszont megosztom a kedves olvasókkal, hogy Zsuzsi a combjainak a szorításával, a hajamba való bele túrásokkal, az izomrezdüléseivel, a légzésének váltakozásával egyáltalán nem szűkölködött a tevékenységemet illető visszajelzésekkel. Nem színlelt hatalmas orgazmust és nem is repült fel a mennyezetre, de én már tudom, hogy nála ez már normális orgazmus. Nem titkoltuk el egymás előtt, hogy ez kényeztetés kölcsönösen jó volt nekünk és ebbéli közös örömünkben bújtunk össze egy kis regenerálódásra.

    Miután magunkhoz tértünk Zsuzsi a szeánsz lezárásaként belekezdett egy fenomenális francia leckébe, amelynek során „támadott” minden irányból helyezkedve. Minden irányból érkezve lelkiismeretesen leltározta a pörgő nyelvével a szerszámom minden alkatrészét. Nem hagyva ki a zacsim egyetlen négyzet milliméterét sem, a golyóimat felváltva helyezte ajkai fogságába, a farkamat pedig a tövétől a makkomig finoman érintette a puha ajkaival és a forró nyelvével. Nagyon hűha érzésem volt amikor a farkamat teljesen eltüntette a szájában. Nem tudtam eldönteni, hogy melyik irányból végezve kellemesebb, amit éppen tesz velem. Arra mindig ügyelt, hogy mindig korlátozás nélkül tudjam vizuálisan is élvezni a ténykedését és így nem volt nehéz a szemkontaktust tartani. A garatán ugyan nem engedte át a makkomat, de azzal egyenértékű gyönyört okozott, amikor olyan erősen szívta azt, hogy az szinte feltapadt, illetve belefúródott a szájpadlásába. Nekem ebbe a homlokom belehorpadt és jeleztem Zsuzsinak, hogy innen a „saját felelősségére” történnek a dolgok és azt tesz velem, amit akar. Tele szájjal, nyilván nem tudott válaszolni, de bűbájos mosollyal jelezte, hogy mehetek. Nem mondanék igazat, ha azt mondanám, hogy csendes részvevője tudtam maradni a szeánsznak, mert Zsuzsi hangos üvöltésem közepette vette magához az utódjelöltjeimet, melyeket, ahogy kapta úgy vissza is adta érzékien kicsorgatva az ajkai közül.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, a rózsaszálak meg vannak adva, a VTR bejelentkezés esetén eltölthető többlet idővel való kedveskedést korrektül figyelembe veszi. Nem tudom, mi a szokás a rendezés módját illetően, én személy szerint a szeánsz végén szoktam.
  • Összkép:

    A nem szokásos megismerkedésünket követően azt vettem észre, hogy rövid időn belül gyakran kerestem fel Zsuzsit. Minden randink más és más élményekkel gazdagított, ezért mindig halogattam a beszi írást, hogy majd a következő randit írom meg. Most már úgy láttam, nincs mire várnom, mert az élményeimet kár lenne nem megosztanom az oldal olvasóival. Úgy látom, hogy még folytatódni fog az új közös élményeink sorozata Zsuzsival, amelyeket egy másik besziben majd ismét közzé teszek.

    A fentiek alapján látható, a megismerkedésünket megelőző bizonytalanságot érdemes volt figyelmen kívül hagynom, mert egyébként szegényebb maradtam volna sok-sok kellemes élménnyel.

    Bátran és jó szívvel ajánlom a Zsuzsival való randizást, minden igénye úriember számára.
Happy Massage