• Sexy Sky Doll

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefonban ismerős hang fogadott és csakúgy mint korábban most is nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségeimről. Aznap délelőtt hívtam és sikerült is rögtön aznapra lefoglalni az időpontot, végül Sky babához. Sky-al egyébként is terveztem "találkozni", hát itt volt az alkalom. :)
  • Megközelítés:

    Ismertem már a helyszínt, így nyilván nem volt ezzel gond. Egyébként első alkalommal is könnyen megtaláltam. Most megkaptam a házszámot, majd a ház elől még felhívtam a "recepciós hölgyet" a megbeszélt időpontban, aki készséggel ismét útba igazított.
  • Helyszín:

    A lakás most is tiszta és rendezett volt, ahol a már korábbi alkalommal "megismert" hölgy fogadott most is kedvesen és segítőkészen. A fürdő és a szoba rendezett és tiszta. Skyt most egy másik szobában fogadott, nem ugyanabban ahol korábban Lucy baba, de itt is legfeljebb egy pakoló felületet hiányolhatnék a ruháimnak. Kikészítve most is szépen minden kellék (síkosító, óvszer, csoki, üdítő, törölköző), ahogy kell.
  • Lány külseje:

    Sky baba nem csak a képeken nagyon szép, bár smink rajta sem sok van, ez annyira engem nem zavart (a 4 pont is csak ezért ment, mert egyébként nem lehet nagyon panasz tekintve, hogy baba). Ő a legnagyobb baba és a kb. 40 kilóját nem egyszerű mozgatni, mert a "fogás" rajta nem az emelgetésre lett kitalálva. A "nagy baba" egyébként nyilván relatív, pl. hozzám mérve Sky baba is egy törékeny virágszál darázsderékkal, csodás fenékkel és tökéletesen kerek cickókkal.
  • Action:

    Talán érthető módon nem pontoztam a barátnőfeelinget és a hozzáállást. :)
    Nagyon megbasztam... :) No de komolyra fordítva a szót tényleg nagyon megbasztam... Elég "éhesen" érkeztem, így mire kicsit kicsomagoltam a ruhájából, már harcra kész állapotban voltam és mehetett fel a gumi én pedig az ágyszéléhez támasztott Sky mögé léptem és mindenféle petting vagy előjáték nélkül, hátulról azonnal támadásba lendültem. Azt nem mondtam még, de ebben a szobában a szekrény ajtaja teljes egészében tükör, így gyönyörű kilátás nyílhat a műveletre, ha az emberfiát kicsit izgatja. Komolyan figyelnem kellett, hogy ne legyen végem idő előtt, mert kifejezetten jó érzés benne lenni, akár punciban, akár popsiban. (Ez utóbbi, mintha kicsit szűkebb lenne mint Lucy baba esetében.), a látvány pedig teljessé teszi az élményt. Hej, ha még főzni is tudnál... ugye... :D
    No de nem akarom elpoénkodni, mert valahogy, most második alkalomra lényegesen jobb volt egy babával lenni, mint elsőre. Már tudtam mire számíthatok és mire nem... Elmúlt a feszélyezettség érzése és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy bár a múlt alkalommal háromszor is végem lett, most pedig csak kétszer, mégis sokkal kielégítőbb volt az élmény. Talán értitek mire gondolok... nem egy amolyan "gyors" spricc, mint amikor túl akarsz lenni a dolgon, hanem amolyan késleltetős lábremegős orgazmus is elérhető volt így második alkalommal. Amihez lehet, hogy Sky baba is hozzátett, de úgy vélem Lucyval is más lett volna másodjára, mindamellett, hogy elsőre sem volt rossz.

    Na szóval először hátulról állva, majd az ágyra döntve Sky baba hason én pedig négykézláb fölé helyezkedve folytattam főleg a popója döngetését, néha kicsit lassítva, mikor éreztem, hogy közeleg a vég, majd aztán punciban lett végem tövig tolva és remegve. Kellett kis idő arra, hogy új erőre kapjak és nem is ment egyszerűen... közben kicsit megujjaztam a kéjnyílásait, majd mikor már félmerev voltam elfenekeltem kőkemény kis fenekét a farkammal, majd gumihúzás után missziben folytattam.... Próbálkoztam azzal, hogy magamra ültetem, de mivel Sky baba egy picit sem segít így ehhez azért meglehetősen jó fizikum kell, de még akkor is nyiklik-nyaklik azaz nem az igazi... Gyorsan át is fordítottam végül és sodalról popsiba toltam neki tovább. Ez amúgy is kedvenc pózom, úgy meg pláne, hogy Sky lábait szépen előre lehet hajtani, ami tökéletes behatolási szöget engedélyez... Elég sokáig elbíbelődtem ismét némi késleltetéssel aztán újra nagyot élveztem a gumiba és közben az időm is letelt, így fürdés és némi helyszín rendezgetés után elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Ahogy első alkalommal is, érkezéskor a "régi pesti" átlag.
  • Összkép:

    Sky egy baba... ezt azért figyelembe kell venni akkor, amikor az ember összbenyomásról beszél. Nyilván nem fogok előnyben részesíteni egy babát egy nekem tetsző hús-vér nővel szemben, de mindenképpen izgalmas és kellemes élmény. A gőzkieresztés mellett, testedzésnek sem utolsó, mivel kb. másfélszer annyi melót kell beletolni... :) Alkalomszerű látógató leszek várhatóan. :)
Happy Massage