• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnőmmel régóta fantáziáltunk arról milyen lenne hármasban. Mivel sokáig csak szavakban beszéltünk róla ezért egyik nap körbenéztem hogy miként lehetne a tettek mezejére lépni. Ekkor botlottam bele Ayse hirdetésébe. Felhívtam, megkérdeztem a lehetőségeket, és utána rákérdeztem, hogy mi lenne ha hármasbam lennénk. Hát ez nagyon jó lenne! jött a válasz. Itt meggyőzőtt, hogy vele fogjuk kipróbálni ezt a kalandot. Persze ebbe nem én döntök, ezért barátnőmnek vázoltam a beszélgetést és odaadtam neki a telefonszámot, hogy beszélgessenek egy kicsit. Másnap izgatottan hívott, hogy hááát beszéltek és nagyon aranyos lány, menjünk hozzá.
    A lányok ekkor megbeszéltek egy időpontot csütörtökre. de sajnos egy családi ügy miatt le kellett mondanunk. Nehezen értük el Ayset, ezért végül SMS-ben sikerült csak.
    Péntek szombaton próbáltuk öt elérni, de nem nagyon sikerült. Végül VTR-en összejött és pár mondatban lefixáltam egy varázslatos vasárnap esti időpontot. Olyannyira pár mondatban, hogy nem is tudtam kifejteni, hogy nem egyedül érkezem, hanem a korábban megbeszélt találkozót szeretnénk ketten megejteni nála.
    Megérkezéskor volt is ebből egy kis kalamajka mert szegényke meglepődött, hogy ketten állnak az ajtó elött. Majdnem be se mert engedni minket. Aztán mikor a félreértést megbeszéltük, jót nevettünk rajta mind hárman
  • Megközelítés:

    XIII. kerületben található, könnyen megközelíthető részén. Mi kocsival mentünk, de szerintem 1-es villamossal is oda lehet jutni.
  • Helyszín:

    A lakás szépen berendezett, tiszta volt. két kis szobával, mi az egyiket használtuk ahol tatami, sejtelmes fény zene és sok tükör tette a élvezetessé az esténket.
  • Lány külseje:

    Olyan volt mint a képeken, szép, finom selymes illatos bőr, hosszú szőke haj, szép nagy, kemény cicik, kedves, mosolygós, szép, kislányos arc
  • Erotikus masszázs:

    Férfiként ilyenről álmodik az ember. Párom régi vágya volt, hogy próbáljuk ki hármasban, és egy ilyen kérésre nem lehet nemet mondani
  • Levezetés:

    Ezután a tatamihoz vezettem a lányokat, és Ayse párom kényeztetésébe kezdett. Hmmm micsoda látvány volt! Simogattam mindkettőjüket ahogy csak tudtam. Párom nagyon remegett az izgalomtól, és hamar a csúcsra jutott Ayse ügyes kis nyelvétől.
    Nagy nevetés volt utána, majd kérte Ayse, hogy feküdjek a hátamra. Elkezdett masszírozni, majd finoman bevette a hímtagomat a szájába. Kézzel és szájjal kényeztetett, miközben párom az arcomon ült és nyaltam a nedves punciját. Micsoda látvány volt a tükörben, mikor ki-kikacsingattam. Ayse egyre ütemesebben kényeztetett, míg végül puncit nyalva, hatalmasat élveztem. Huááááá!
    Kis beszélgetés, utána Ayse megint kedvesem puncijával kezdett foglalkozni. Segítettem neki, közben cicijüket simogattam felváltva. Nagyon izgató látvány volt mondthatom.
    Ayse finom kis nyelvcsapásai ismét a csúcsra juttaták kedvesemet, melynek nagyon örültem, hisz a lányoknak sokkal nehezebb lehet egy ilyen helyzetben elengedni magukat mint nekünk férfiaknak. És ha jól sül el a dolog, akkor bizony lehet számítani folytatásra
  • Elszámolás:

    Nagyon megérte, hisz egy ilyen élmény minden pénzt megér :-) Végén kérdés nélkül a pultra téve, nem volt róla szó
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztük magunkat, biztos megyünk még a közeljövőben
  • Webi megjegyzése:

    Egy reg alól az előző besziben a páros hölgy tagja, ebben pedig a férfi tag szemszőgéből olvashatjátok a dolgokat. Örülnénk, ha a pár női tagja is csinálna magának regisztrációt az oldalon, és a jövőben arról küldene beszámolót :)
Happy Massage