• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Masszőrkém!

    Itt vagyok, itt vagyok, nem tűntem el.
    Kis elveszett báránykám.... na de a lényeg, hogy találkoztunk.

    Vártam már a napot amit nem csak beszélünk de találkozunk is. Amikor beszéltünk tudtam, hogy el fog jönni a mi napunk is. Végre eljött és minden tökéletes volt szerintem.
    Történtek velük jó dolgok amit megosztottunk egymással a legutóbbi találkozás óta.

    De jó is volt az a masszázs de kellett már... bevallom csak rád vágytam... :)

    Nem csak jártunk hanem lebegtünk mindketten, több oknál fogva is azokat már megírtad itt a nagy érdeműnek.
    Nem jönnek a gondolatok amiket le tudnék neked írni, majd inkább személyesen mondanám még el ha kimaradt valami.

    Ami biztos, hogy nem változtál amióta nem találkoztunk ámbár történt velünk ez meg az, de onnan tudtuk folytatni ahol régebben abbahagytuk. Ez szerintem jelent valamit. :D

    Várom majd a legközelebbi találkozót. :)

    Puszi és ölellek
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Egy gondolattól vezérelve felhívtam Alexát, aki gyakorlatilag azonnal felvette a telefont és készségesen elmondta az aktuális infókat, majd később, egy másik alkalommal, a találkozónk napján felhívtam reggel és tudott is időpontot adni, ahogy kértem. Nagyon rugalmas, a telefont Ő kezeli, a kommunikáció a sok más mellett is az erőssége. :-)
  • Megközelítés:

    A cím pontos, Alexa korrektül elmondta az új hely elérését, ahova költözött. Egy uszoda van a közelben. Parkolót találni már nehezebb, esetleg az ALDI-t meg lehet próbálni. BKV-val mentem, a villamosok sűrűsége megfelelő.
  • Helyszín:

    Az új lakás már egy újabb építésű lakás, mint a régebbi helye volt. Itt is rend és patyolattisztaság fogadott. A fürdőben valóságos tusfürdő nagykereskedés lett berendezve. Két szoba van, egy ágyas szobában fogadott, oldalt szép tükör végig, igényes világítással. Szobainas a ruháknak. Masszázskrém és olaj nagykereskedés a szobában szintén berendezve. :-) Megérkezéskor vízzel kínált.
  • Lány külseje:

    Alexa viccelődött, hogy gazella testű, de nem Gizella. :-) Ez valóban igaz! Kellemes, az átlagnál lényegesen magasabb, egyenes testtartásávál az emberi figyelem középpontjába kerül. A képek Őt ábrázolják. Szép vékony lábai vannak, kezei is kecsesek, teste arányos, sehol felesleg. Kedves és baráti fogadtatásban részesültem, ami jólesett és megalapozta a további jó hangulatot.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs két részből állt, mivel kezdetben én is masszíroztam Alexát. Alexa szereti, ha masszírozzák. Visszajelzéseket azonnal, bátran ad, így mindig tudja az ember mit csinál jól vagy épp mit nem. :-)
    Masszázsom után átmentünk az erotikus részre, lásd lentebb. Az erotikus rész után Alexa masszírozott engem.
    A talpamtól indult, majd a combjaimat, lábaimat masszírozta végig. Döntően svéd masszázs fogásokkal dolgozott és olajat használt, amit én választhattam ki az "Alexa nagyker"-ből. :-) Az olaj a közérzetemet javította. A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott. A masszázs erőssége megfelelt számomra és kellemes, jóleső érzés fogott el a masszázs után élményekkel töltődtem fel. Még a végén kaptam kis fej és arcmasszázst is.
    Kifejezetten örültem, hogy a masszázs után együtt mentünk zuhanyozni. Kiemelném, hogy masszázsolajok esetén tanácsos először szárazon tusfürdővel bedörzsölni a bőrfelületet, majd csak utána javasolt a zuhanyzás! Hallgattam Alexára és így kellemes élményben lett részem.
  • Levezetés:

    A kölcsönösséget engedélyezte, ezúttal nem 69-ben voltunk, hanem én kényeztettem előbb döntően nyelvemmel, miután megmasszíroztam. A kényeztetést szereti, egyértelmű jeleket ad, kiváló a testi és nem testi kommunikáció közben. A kényeztetés meghozta az eredményét és szép fokozatosan Alexa eljutott a csúcsra. :-) Majd visszarepült rá egy kis pihenő után, aminek nagyon örültem és szerintem Ő is. :-)
    Hálája kifejezéséül egy nagyon kellemes franciában részesített lingam masszázzsal kombináltan, hogy maradandó legyen az élvezet számomra. :-) Foglalkozott a zacskóval, golyókkal, majd szép fokozatosan tért át a felsőbb részekre. Szép lassan építette fel a szerszámomat, majd alkalmazott lingam technikát is, utána újra felépítette és végül a szájában teljesültem be. A lenyugvásomat megvárta cirógatással kombináltan, majd diszkréten papírtörlőbe helyezte a maradványokat. Kaptam kis cirógatást is utána. Ezután felajánlotta a masszázsomat.
  • Elszámolás:

    Pici változás volt a régebbi árakhoz képest, telefonban ezt előre jelezte (idén nem voltam nála). Én hosszabb időre mentem hozzá, így egy extrát vettem igénybe, felfele kerekítettem elégedettségemet kifejezendő. A végén rendeztük a bizalom végett. Körülbelül az új átlaghoz igazodik. Bőven megérte számomra.
  • Összkép:

    Kellemes jóleső érzésekkel távoztam, mivel nagyszerűen éreztem magam Alexánál. Nem először voltam nála és szerintem nem is utoljára. Alexa nemcsak jó és szakszerű masszőr, hanem nagyszerű beszélgetőpartner is és nagyon jó fej, tetszik Benne a természetessége, nyíltsága, közvetlensége, őszintesége, nem játssza meg magát. A találkozó végén szerintem mindketten pár centivel a föld felett lebegtünk, én legalábbis így éreztem. :-) Ezek után nem lehet kérdés, hogy visszamegyek-e.
Happy Massage