• Doryn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon figyeltem fel rá, de egy másik oldalon lévő telefonszámon hívtam. Elmondott mindent részletesen, időpontot is könnyű volt egyeztetni.
  • Megközelítés:

    A megközelítés nagyon egyszerű. GPS odavisz pontosan. Panelház, ingyenes parkolás. Hely van mindig. BKV picit messzebb van, pár perc séta a buszmegálló. Mondjuk a címet megadta könnyen, de utána picit körülményes volt bejutni a lépcsőházba.
  • Helyszín:

    A helyszín egy 4 emeletes panelház. A lépcsőház tiszta, kultúrált, de nem felújított. A lakás pici, nekem rendezetlennek is tűnt. A fürdő még kaotikusabb volt. Bár volt tusfürdő is, tiszta törülköző is, de lehetett volna igényesebb is. Pedig nincsenek nagy igényeim. A szoba célirányos. Egy nagy franciaágy, mellette egy tükrös szekrény. Az ágy kényelmes volt.
  • Lány külseje:

    Doryn külseje..... Nagyjából megfelel a képeknek. Szép cicik, formás popsi, az arca miatt csalódtam csak egy picikét.
  • Action:

    Érkezésemkor fekete fehérneműben fogadott. Beinvitált a lakásba, megkínált egy kis frissítővel is. Itt megbeszéltük, hogy mennyi időt szeretnék maradni, majd rendeztük, amit kellett. A lakás állapota picit lelombozó volt, de Doryn teste kárpótolt mindenért. Mivel munka után mentem, ezért egy gyors zuhannyal indítottam. Közös zuhany nem volt, de megmutatta mi hogy működik, mit hol találok. Zuhany után irány a szoba. Lefektetett az ágyra, majd natúr franciát kértem. Isteni, ahogy csinálja. Egy kis idő után kértem a punciját. Kölcsönösen kényeztettük egymást. Itt már nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne süljek el idő előtt. Majd gumit húzott rá, szemből kezdtünk. Először finoman adagolva, majd egyre gyorsabban és keményebben. Nem nyafogott, a hangjaiból ítélve inkább élvezte. Pózt váltottunk, hátulról is akartam döngetni. Az a popsi.....nem bírtam ellenállni neki, hiába próbáltam nem elsülni, de nagyon hamar végem lett ebben a pózban. Nem kapkodott, hagyott lenyugodni, nem engedte, hogy én tisztálkodjak, ő vette le a felszerelést és tisztogatott meg. Sajnos az idő is elrepült közbe, úgy hogy a folytatás egy másik alkalomra marad.
  • Elszámolás:

    Amit mond telefonba, amik bevannak jelölve nála, azokat vállalja is. Nincs utólagos extra fizetés.
  • Összkép:

    Vegyes érzésekkel távoztam, de mindenképpen visszafogok menni hozzá. Az arca picit nekem más élőben, mint a fotókon, de a teste kárpótol érte. A lakás lehetne rendezettebb, tisztább, viszont amit és ahogy csinál, feledteteti ezeket a negatívumokat. Egyszer még biztos megyek hozzá, hogy ami most kost kimaradt, azt kitudjam vele próbálni. Árban, közelségben, tudásban mindenképpen megéri nekem.
Happy Massage