• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt sikerült vele egyeztetnem. Szerencsém volt, mert egyből felvette és mindent meg tudtunk beszélni. Ráadásul a hivatalos programom fél órával előbb ért véget, és még abban is annyira rugalmas volt, hogy egy fél órával korábban a megbeszélt időponthoz képest is tudod fogadni.
  • Megközelítés:

    A Stadionok metró megállóhoz viszonylag közel, de nem közvetlen közelében , a Hungária körúttal párhuzamos kis mellékutcában található a ház, amelyben fogad. GPS vajon pontosan a talál, a ház előtt sok parkolóhely volt, ugyan fizetős, de nem vészes. A házszámot is nagyon könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Kb. olyan 20 éve épülhetett ház ,sötét belső lépcsőházzal, az útmutatása alapján nagyon hamar meg lehet találni az ajtót. A lakásba belépve egy tágas szalonban találja magát a vendég, igényesen berendezett környezettel, minden a helyén, hibátlan a masszázspad is. A nélkülözhetetlen tükör is ott van a falon a megfelelő magasságban, hogy adott pillanatban a vizuális élmény is magas szintű lehessen. Legalábbis ezt gondoltam...
  • Lány külseje:

    Aki figyelmesen elolvassa az adatlapját, azt nem érheti meglepetés, hogy Zsófi alacsony lány. A képeken látható vörös haj csak paróka, valójában hirtelen szőke haja van. Teste rendkívül izmos, ez masszás közben is érződött szerencsére. Viszonylag sok tetoválás is van rajta, de nem nagyok , inkább azt mondom ,hogy több kisebb. Engem egyáltalán nem zavartak, de vannak olyan vendégek akiknek ez annyira nem tetszik, mindenképpen jó ha tudja az ember, hogy mire számítson. Azt is érdemes tudni, hogy a nagy mellek kedvelői nem őt keresik
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon tárgyilagosan megbeszéltük a programot, majd elmentem fürdeni. Mire visszatértem már csak egy kis tangában várt. Határozottan mutatta a helyet, hogy hova kell felfeküdnöm és megkezdődött a masszázs élmény. Nagyon ritkán találkozik az ember ilyen helyen ilyen kitűnő masszőzzel. Igazi kemény gyúrást kaptam, ami nagyon nagyon tetszett, igazi felüdülés volt, pontosan olyan mintha sportmasszőrnél lennék. Ebben a fázisban semmi jele nem volt az erotikának, attól az “apró” ténytől eltekintve , hogy Zsófi félmeztelen volt. Keményen átgyúrta a hátamat ,derekamat ,lábamat, combomat és a vádlimat.
    Nagyon szeretem azokat a pillanatokat, amikor olyan erősen gyúr hogy szinte felszisszenek. Nála több ilyen pillanat is volt, amiért külön hálás vagyok.
  • Levezetés:

    Nagyon határozottan lett vége a masszás résznek, nem volt semmi átmenet csak annyi, hogy jelezte, hogy megfordulhatok. Ő gyorsan kiment tisztálkodni (?), Majd miután visszatért ,teljesen más jellegű mozdulatokkal nyúlt hozzám. Finoman , lágyan elkezdte masszírozni a farkamat és a combomat, ami kifejezetten kellemes érzés volt. Mikor már kellően bekeményedtem, akkor vett a szájába. Sajnos olyan pózban kényelmes neki ez a tevékenység (féloldalt ráhajolva nekem háttal), ami nem teszi lehetővé azt, hogy akár direktben akár a tükörből lássam is , hogy mit művel velem. Azért felülve és oldalt benézve , kicsit kényelmetlen pózban ugyan, de sikerült gyönyörködöm is a látványban. Amit az adatlapján írt magáról (feketeöves ebben a műfajban) enyhén túlzás, de azért átlagon felüli amit nyújtott . Változatosan csinálja , szépen körbefogja az ajkaival, mélytorok ugyan nincs benne de ahhoz közelítő elemek igen. Ügyesen juttat el a csúcsra, de a kilövés előtt kérem , hogy hagyja abba, higy lenyugodjak és folytathassa pár másodperc után. Meglepetésemre elhangzik a számomra leginkább illúzióromboló mondat: sietnünk kell , mert jön a következő vendég. Ezután már nincs is kedvem a végjátékot tovább húzni és elmegyek. A végén nem veszi ki és engedi el egyből, hanem bent tartja még egy kicsit , várva hogy a lenyugvó fázis elkezdődjön.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrektnek mondható, pontosan annyi ,mint amennyit megbeszéltünk a telefonban. Átlag feletti jutalmazás egy átlagos élményért.
  • Összkép:

    Kettős érzésekkel távoztam tőle, mert a masszázs az elképesztően jó volt ,messze-messze átlag feletti, viszont a levezetés része csak átlagosra sikeredett. Úgy helyezkedett, hogy gyakorlatilag nem láttam belőle semmit, de az adatlapon leírtakhoz képest a vártnál mindenképpen kevesebbet adott az élmény.
Happy Massage