• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Azt hiszem nincs férfi aki ne kapná fel a fejét Ramóna hirdetésének, pontosabban a fotóinak láttán. Nem volt ez nálam sem másképp, és egy korábbi alkalommal telefonos kapcsolatfelvétel után megegyeztünk egy időpontban amit sajnos akkor le kellett mondanom. Megjegyzem, mindezidáig ez volt az egyetlen lemondott időpontom pályafutásom során és emiatt kezdetben kicsit feszélyezve éreztem magam, hogy egy kis priusszal érkezem hozzá, bár hozzáteszem, 6 órával korábban voltam kénytelen lemondani a randit anno. Néhány héttel később új időpontot egyeztettem vele szintén telefonon és ez nagyon gyorsan ment, mivel már nem kellett ismerkedő köröket futni, és tudta, hogy egy korábbi időpontosa keresi. Határozott stílusa, szép beszéde már valamelyest engedni sejtette a lányt aki majd ajtót nyit pontosan egy nap múlva, mivel egy nappal korábban kértem az időpontot, és csak egy másnap reggeli SMS-megerősítést kért, amire válaszként hamarosan a pontos címet is megadta. 
  • Megközelítés:

    A XIII.kerületi címre-amely a Váci út és a Róbert Károly körúttól egyaránt hasonló távolságra található- GPS segítségével érkeztem és a szokásos péntek délutáni dugó sem szegte kedvemet mert már nagyon kíváncsi voltam Ramónára. 
    A ház előtt és annak környékén tengernyi parkoló kínálkozott meglepően alacsony díjszabással. 
  • Helyszín:

    A ház egy újabb építésű ingatlan amin belül Rami profin navigál (persze nem árt ha képesek vagyunk néhány számot rövid ideig a bucinkban tartani) a megfelelő ajtóhoz. Sem befelé,sem kifelé nem találkoztam senkivel a házban. Abszolút rend és tisztaság, ízléses beltér jellemzi a lakást, ahol kedves vendéglátónk egyedül fogad. Nincs jövés-menés, hangoskodás, dohányfüst vagy más, egyesek számára esetleg zavaró tényező.
    Kifogástalan körülmények és udvarias vendéglátás jellemzi őt ahogy itallal és hellyel kínált.
    Ruháimat a nappaliban egy székre helyeztem de Ramóna felhatalmazott, hogy azokat nyugodtan bárhová pakolhatom ahol szimpatikus nekem. 
    A fürdő kádas és függönyös felszereltségű egység minden szükséges kellékkel bőségesen ellátva. A nappaliból nyíló "tornaszoba" egy órában biztosított részünkre aktív testmozgást.
    Ramóna volt oly' figyelmes, hogy az ággyal kapcsolatosan is instruáljon mert szerinte az némi hiányossággal bír de én ilyet nem észleltem.
  • Lány külseje:

    Ramóna ízléses fotóin látható bombanő a valóságban is megjelenik előttünk a lakásba lépésünk során és pontosan úgy ahogy vártuk! Már-már valószerűtlenül hosszú eredeti szempillái, a még annál is nagyságrendekkel hosszabb egyenes fekete haja, hibátlan hófehér fogai és kedves mosolya tökéletesen harmonizálnak nyúlánk és formás alakjával. Homokórát formázó sziluettje a legcsábítóbb arányokkal kelleti Ramónát a karcsú derekával, (számomra) ideálisan nőies csípőjével, pazarul kerek popsijával és egyenes, formás lábaival. A cicik nagyon formás, megfelelő méretű és kellemesen kemény remekek, míg csábító puncija egy kis csíkot formáló fazonigazítást kapott. 
    Természetes szépsége a mindenütt kifogástalanul ápolt és illatos bőrével együtt teszi őt a legigényesebb férfimagazinokban látható No.1 lányokkal egyenértékű bombázóvá. 
    Csupán a műkörmök nem eredetiek rajta, de azok is a még komfortosan használható hosszban applikálva. Határozott, közvetlen stílusú hölgy aki a gondolatait nyíltan és egyenesen transzmittálja felénk. Ami nem tetszik neki nyíltan kimondja, és ezt kölcsönösen el is várja partnerétől. Szeret és tud is beszélgetni, s talán kicsit örült is nekem, hogy mellettem nem egyedül kellett lyukat beszélnie ezúttal a vendég hasába és én is felvettem a verbális kesztyűt társalgásunk során. :) 
    Fekete kétrészes fehérneműben, harisnyában nyitott ajtót, és azt hiszem talán magassarkút is viselt de én leragadtam a felsőbb szekciók szemlélésénél ami a látottak fényében talán megbocsájtható mulasztás. 
  • Action:

    Belépésem után kézfogással üdvözöltük egymást,majd Ramóna a nappaliba kísért, elegáns mozdulatokkal lépdelve mutatta az utat. Nem is túl rövidre szabott verbális ismerkedésünk során megköszöntem a lehetőséget neki, hogy a korábbi IP-lemondásom ellenére újra bizalmat szavazott nekem és fogadott. Kedves mosollyal társalgott miközben feltérképeztem csinos formáit, majd törölközőt nyújtott és elszáguldottam a fürdőbe. A biztató kezdésen fellelkesülve már 3/4-ig felhúzott árboccal tértem vissza a nappaliba pedig igyekeztem visszafogni magamat. Hát ennyire sikerült! Rami még nagyon rutinosan magán hagyta a fogadóruhát, mivel nem egyeztettünk azt illetően ( sosem teszem de ő ezt nem tudhatta), hogy én a "kicsomagolós fajta" vagyok-e, ezért bölcsen a biztosabbik utat választotta, és a csini ruci maradt. Az ágy mellett velem szemben állt, hozzá léptem, majd egy nagyon finom csókkal nyitottuk randink erotikus részét. Izgalmas,nyelves felfedezős csókja meglepett, mert nem számítottam ennyire kellemes nyitányra. 
    Az ágyra telepedve egyetlen pattintással adta meg magát a cicifix kapcsa és máris megcsodálhattam Ramóna formás melleit. Ezt követte a bugyi, és csodás teste kívánatosan nyúlt el előttem az ágyon. Kissé szabódott, hogy az ágy így meg úgy...és vigyázzak a lábamra (ami persze figyelmességből ötös), de másrészt ki a fene foglalkozik egy ággyal ha egy ilyen szép hölgy tárulkozik ki előtte!? :))) ....én nem, az biztos! Fölé hajolva, csókjaitól mámorittasan, apró csókocskákkal haladtam a mellein és a hasán keresztül egészen a rövid intimszőrrel pompázó kis csík formájú leszállópályáig majd hamar meg is ízleltem finom punciját amit Ramóna kis sóhajokkal nyugtázott.
    Combjait és lábait a lehető legfinomabb mozdulatokkal simogattam. Igen sokáig élveztem helyzetemet, de a magam örömén túl nem értem el eredményt pedig közben egy kis anatómiai útmutatót nyújtott , és ennek ellenére sem voltam eléggé ügyes. A nyakam már szinte képtelen volt olyan szögben meghajlani amivel ideálisan elértem volna, másrészt nem is jó helyen nyaltam, harmadrészt elkövettem valami olyat, amit Ramóna nagyon nem szeret. Nyálammal enyhén benedvesített ujjbeggyel simogattam az egyik mellbimbóját amire egyértelmű és hangos nemtetszését azonnal kinyilvánította felém (szerinte ezt pornófilmekből tanultuk--jelentem én nem onnan! :) ), s így a már teljes erekcióm (addig egyelőre az ágyba süllyedve) másodpercek alatt megszűnt. Innen kellett duplán felállnom. Egyrészt visszahozni a randit is az addigi egyenes kerékvágásba, másrészt a lelohadt hímtagomat visszapofozni a megfelelően jó kondícióba. Ez nálam már majdnem a veszett fejsze nyele pozíció, de itt jött el kedves vendéglátóm ideje és olyan káprázatos franciát mutatott be nekem ami párját ritkítja! Mondom én, akit sokszor nem hallhattatok franciás kényeztetésről áradozni! Most viszont ez az idő is eljött, amint Rami ajkaival hihetetlen lágyan végigsiklott a farkamon és a zacsit is kezelésbe véve, izgató nyelvmozdulataival egészen a felső gáttájékon cikázva kergetett az őrületbe! Aztán újra felfelé indult, és még mindig kezeinek használata nélkül, csak az ajkaival és a nyelvével kényeztetett. Ez már művészet a maga nemében-gondoltam-és megbicsaklott lelkesedésem hamar újra magára talált amint lenéztem és velem szemben Ramóna szép arcát megcsodálva láthattam amint nagy odaadással szopja a makkomat s nyeli még mélyebbre a farkam amit eddig csak keveseknél láttam. Szenvedélyes nyelvjátékát nézve tényleg nem jutott más eszembe, mint az, hogy tényleg szeretheti ezt, mert ilyen mérvű odaadást eleddig nagyon ritkán tapasztaltam a franciát illetően . Időnk kíméletlenül ketyegett tovább, ezért kértem az "esőköpenyt"(ez Rami kifejezése volt a gumira :) ). A csomagolást feltépve, profi mozdulatokkal, szájjal hengerítette végig, a magát újra rendesen megemberelt farkamra és ráérezve a kezdő póz-igényemre, felülről csúszott rám. Szűk és feszes puncija lassan és megfontoltan nyelte el lelkes rudamat s mozgott rajta fel-és alá. A szemközti tükörre Rami mellett oldalt kitekintve olyan látványnak lehettem tanúja melyre az ember hosszú időkre is szívesen emlékszik vissza. Igen-igen! Az az ún. "retinába égetősdi" típusú vizualizációs program, melynek során Ramóna 100/100 pontos eszméletlen formájú popsija tüsténkedik előttem a tükörben köszöntve engem. Magamra találtam, hála mindkettőnknek és a pazar látványnak köszönhetően!

    Eljött a misszibe fordulás ideje és pillanatok alatt át is rendeződtünk hozzá, s alig bírtam betelni a jelenettel amint újra eltűnök csinos vendéglátóm nedvesen hívogató öle mélyén. A szemből térdelős verziót hamar fel is váltotta az intimebb érzést kínáló face to face szeretkezés. Csókjának finom és érzéki mivolta igazán kedvemre való volt, s elsőrangú tesztoszterongerjesztő izgalom járta át egész testem, legyőzve a korábbi megtorpanás bénító hatását.  
    Felemelkedve, és Rami bal lábát a sajátjaim között átbújtatva felülről-féloldalt tunkolgattam egy kicsit és egyúttal gyönyörködtem a jelenet szépségében, de ezen nem a magam nárcisztikus megcsodálását kell érteni, hanem e fekete szépség minden porcikájának memóriámba szkennelését. Ezt ő egy kedves félmosollyal nyugtázta, a változatosságot el nem utasítva. 
    Nem követhettem el akkora mulasztást, hogy e pazar alkatot hátulról-felülről doggyban meg ne nézzem magamnak, így a tükörrel szemben az ágyon térdelve lehettem e nagyszerű jelenet tanúja, de úgy, hogy közben többször is Ramóna mosolygó arcára tévedt tekintetem ami a legszebb ékszernél is csodásabban öltöztette őt. Formás csípőjét átfogva , majd vékony derekát óvatosan ölelve biztatott, hogy markoljam csak bátran és határozottan.
    Gyorsítva a sebességet, majd magamat delatexizálva derekasan elvetettem magvaimat Rami hátán amit gondosan letörölgettem és ezután magamat is.
    Ezt követően mindketten tusolni távoztunk, s előzékenyen őt engedtem előre, majd magam is megtisztultan öltöttem fel ruháimat egy kis társalgás közben és két puszival távoztam kedves vendéglátómtól. 
  • Elszámolás:

    A budapesti átlagnál egy rózsaszállal méretesebb csokromat egy kis figyelmesség kíséretében helyeztem a nappali asztalára és azok végig ott is maradtak. Megérte felkeresnem Ramónát. 
  • Összkép:

    Ramónában egy nagyon határozott és karakteres lányt ismertem meg aki nem köntörfalaz és nyíltan elmondja véleményét. A nyilvánvalóan pazar külsőhöz egy valóban értelmes, de alapvetően kedves lány tartozik akinek láthatóan megvannak a céljai és elképzelései az életről. 
    Tetszett benne az, hogy nem próbálta megjátszani magát, és műnyögéses-műorgazmusos nagyestet prezentálni nekem. Az előjáték során történt apró kisiklást erőlködés nélkül szépen elboronáltuk és egy nagyon kellemes randit abszolváltunk aznap ( legalábbis ezt a magam részéről megítélve :)  ) 
    A tőle kapott franciás kényeztetésről csak szuperlatívuszokban zenghetek, mert az szinte a maga volt a káprázat! Látogatásom mentes volt az óranézegetés bármely módjától ami még szimpatikusabbá tette számomra őt.
    Teljes mentális jelenlét és magasfokú koncentráció amit tőle kaptam, így képes volt meggyőzni arról, hogy a legmagasabb színvonalat jelenti a sok-sok csinos lány közül, akit nem csupán egyetlen alkalommal érdemes meglátogatni!
    Köszönöm a lehetőséget kedves Ramóna! 
Happy Massage