• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnőmmel régóta fantáziáltunk arról milyen lenne hármasban. Mivel sokáig csak szavakban beszéltünk róla ezért egyik nap körbenéztem hogy miként lehetne a tettek mezejére lépni. Ekkor botlottam bele Ayse hirdetésébe. Felhívtam, megkérdeztem a lehetőségeket, és utána rákérdeztem, hogy mi lenne ha hármasbam lennénk. Hát ez nagyon jó lenne! jött a válasz. Itt meggyőzőtt, hogy vele fogjuk kipróbálni ezt a kalandot. Persze ebbe nem én döntök, ezért barátnőmnek vázoltam a beszélgetést és odaadtam neki a telefonszámot, hogy beszélgessenek egy kicsit. Másnap izgatottan hívott, hogy hááát beszéltek és nagyon aranyos lány, menjünk hozzá.
    A lányok ekkor megbeszéltek egy időpontot csütörtökre. de sajnos egy családi ügy miatt le kellett mondanunk. Nehezen értük el Ayset, ezért végül SMS-ben sikerült csak.
    Péntek szombaton próbáltuk öt elérni, de nem nagyon sikerült. Végül VTR-en összejött és pár mondatban lefixáltam egy varázslatos vasárnap esti időpontot. Olyannyira pár mondatban, hogy nem is tudtam kifejteni, hogy nem egyedül érkezem, hanem a korábban megbeszélt találkozót szeretnénk ketten megejteni nála.
    Megérkezéskor volt is ebből egy kis kalamajka mert szegényke meglepődött, hogy ketten állnak az ajtó elött. Majdnem be se mert engedni minket. Aztán mikor a félreértést megbeszéltük, jót nevettünk rajta mind hárman
  • Megközelítés:

    XIII. kerületben található, könnyen megközelíthető részén. Mi kocsival mentünk, de szerintem 1-es villamossal is oda lehet jutni.
  • Helyszín:

    A lakás szépen berendezett, tiszta volt. két kis szobával, mi az egyiket használtuk ahol tatami, sejtelmes fény zene és sok tükör tette a élvezetessé az esténket.
  • Lány külseje:

    Beszámolónkat közösen írjuk párommal :-)

    Olyan volt mint a képeken, szép, finom selymes bőr, hosszú szőke haj, szép nagy, kemény cicik, kedves, mosolygós, szép, kislányos arc. Aminek kifejezetten örültem, hogy a kedvenc képeimen látható , a pink body volt rajta. Egyből éreztem, hogy vele tökéletes lesz nekem is, ”csajként” megélni a fantáziánkat.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon izgultam, a torkomban dobogott a szívem, és remegett minden porcikám a kocsiban, mielőtt felmentünk hozzá. Szerencsére az első benyomás nagyon pozitív volt, és meghozta a kedvem a folytatáshoz. Kezdésképp picit beszélgettünk így hármasban, majd elmentünk zuhanyozni. Zuhany után a párom átvette a vezetést, és megkért, hogy vegyük le a szebbnél szebbb fehérneműinket. Ezután Aysevel megcsókoltuk és simogattuk egymást, Ő közben elkezdte kézzel kényeztetni a párom. Nagyon szexi jelenet volt, közben egymást simogattuk. Ez egy elég jó kezdés volt, azóta is szívesen gondolok vissza rá. Velem kezdődött a játék, lefeküdtem a hasamra, és gyengéden beolajozott, és elkezdte símogatni finom kezével a puncimat, addigra már mindenem olajos volt. Közben a pasim mindkettőnket símogatot, mindenhol.Majd megfordultam, kicsit csókolóztunk, majd elkezdte finoman nyalni a puncimat. Nagyon finom, meleg volt a nyelve, pont ilyennek képzeltem el. Éreztem, hogy el fogok élvezni hamarosan. A párom mindvégig finoman besegített, mindkettőnket kényeztetett, és élvezte a látványt
  • Levezetés:

    Férfiként ilyenről álmodik az ember. Párom régi vágya volt, hogy próbáljuk ki hármasban, és egy ilyen kérésre nem lehet nemet mondani
  • Elszámolás:

    Nagyon megérte, hisz egy ilyen élmény minden pénzt megér :-) Végén kérdés nélkül a pultra téve, nem volt róla szó
  • Összkép:

    Szuper szuper szuper! Ayse azt mondta, szerintem mindenkinek a párjával kéne jönni az lenne a legjobb. Mi is úgy gondoljuk, úgyhogy hamarosan visszatérünk !
  • Webi megjegyzése:

    A jövőben az ilyen élménekről két beszámolót várunjk. Ahány vendég volt, annyi beszámoló, így kicsit keverednek a dolgok.
Happy Massage