• Lyna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Olvasgattam a sorban megjelenő jobbnál jobb élményeket tartalmazó beszámolóit, ami nagyon felkeltette az érdeklődésem. Kerestem a randinak megfelelő időpontot és vtr-en írtam rá először, megjelölve néhány alternatív időpontot is. Mivel sok nappal jó előre gondolkodtam, így szerencsére azonnal megtaláltuk a jó dátumot és órát. A randit megelőzően nem is beszélgettünk telefonon. Úgyhogy nem tudhattuk pontosan ki mire számíthat a másik személyében. Nekem azért mégis sokkal több információm volt Lynáról, mint ami Lynának lehetett rólam.
  • Megközelítés:

    Autóval közelítettem meg a célpontot. Mivel itt nincs alternatíva,tehát csak az autóktól túlzsúfolt utcán lehet megállni, így fel kell készülni arra, hogy néhány kört kell megtenni a háztömb körül, vagy el kell fogadni, hogy néhány száz méterre lehet csak parkoló helyet találni. Én is így tettem, tehát sétálnom kellett. BKV-val közlekedőknek az Üllői útról vagy annak a Klinikák metróállomásától érdemes ide sétálni.
  • Helyszín:

    A VTR-en megkapott cím az Üllői útra merőleges kis utcában található a IX. kerület első ütemében elkészült rehabilitáción átesett körzetében. Az épület kb. 12-15 éve épült soklakásos társasház, ami az utcáról nézve árkádos kialakítású. Mivel nem kell magasra menni, így gyalog szaladtam fel a megadott szintre. Olyan speciális a szinteken a közlekedő kialakítása, hogy a lépcsőn felérve közvetlenül nem is láttam meg a lakás ajtaját, csak sejtésem volt a növekvő számok alapján, hogy melyik beugróban kell keresnem.

    A szobában egy éppen csak elférő, fekete vascsőkeretes franciaágy fogadott, bikavadító vörös ágytakaróval ami a vörös fallal és a vörös szőnyeggel volt színharmóniába hozva. Ez a szobabelső látható a fotókon is, ami nem látható, az a rend és patyolat tisztaság és a friss levegő a szobában. A falon egy falra rögzített modern vastag élű fehér polc volt, amin a zene szolgáltatás is zajlott, illetve egy fotelt és szobainast találtam a ruháim lerakodására. A zene itt nem rádiós műsor, hanem válogatott ismert komolyzenei dallamok és szimfonikus zenekar által játszott filmzenék zenei összeállítása volt hallható. Ilyet máshol még nem kaptam. A falon rejtett ledes vonalszerű hangulatvilágítás adta a kellő félhomályt. Ezek a körülmények különös hangulatot adtak a randinak.

    A fürdő egy közepes, de már kényelmesnek mondható méretű, zuhanyfüggönyös káddal és wc-vel kialakított helyiség, ahol minden szükséges tisztálkodási kellék megtalálható volt.
  • Lány külseje:

    Az előszobába toppanva az ajtó mögé kukucskáltam, ahol egy nagyon különleges lány fogadott. A fotókon is látszik, hogy Lyna, szülei származása miatt karibi bőrszínű lány. Az ajtó mögött tágra nyílt szemekkel és szájjal fogadott Lyna, feltűnően hatalmas meglepetést okoztam neki. Elsőre nem is tudtam eldönteni, hogy akkor most azonnal mehetek haza, vagy a pozitív meglepetésétől kaptam ezt a csodálkozó tekintetet. Szerencsére Lyna egy erősen korosodó, pókhasú vendégre számított és ehhez képest sokkal jobb formát hoztam magammal. Azonnal heccelődősre vettük a figurát, ami egyáltalán nem áll távol Lyna alapvető személyiség jegyeitől. Lyna fenekét követve vezetődtem a foglalkoztató szobába. Azt hiszem, hogy megfeleltünk egymásnak.

    Lyna mindemellett rendkívül impulzív külsővel rendelkezik mint például raszta haj, vastagabb ujjak, ajak és talpél. Van néhány szép testtetoválása, amik közül a legextrémebb számomra a színes, mintázott szemöldöke, alapvetően csinos és csajos az összbenyomás. Nőcisen hosszú műkörmei igényesen festettek.
    Lynának tetszetős idomai vannak, a korához mérten nagyon jól karban tartott teste van és én erre a feszességre is számítottam. Jó fogású finom esésű lazább cicijei vannak barna hosszúkás bimbókkal (szóba került, hogy műcici jobban tetszene-e nekem rajta). Popsija jól markolható és a puncija az egyik legszebb amit láttam és meglepően világosan rózsaszínű a bejárata.
    Bőre finom, parfümtől illatozó.
  • Erotikus masszázs:

    Lyna szeret ismerkedni, így a szobába érkezve még ruhában elkezdtünk társalogni, ami nála egy fontos eleme randinak. Meg kell ismerni egymást, nem fejest ugrani az ágyba. ebben társ voltam, mert a randijaimon nálam is nagy szerepe van az érzelemnek és a meghittségnek. Lyna kellően intelligens kommunikációs módszere nagyon jó arra, hogy ezt el lehessen érni. Szeret beszélgetni és imádja a gesztusokat adni és kapni is (nem az üres dicsérgetést!).

    megkérdezte, hogy mit szeretnék vele tenni ezen a randin, de kitérő választ adtam azzal, hogy nincsenek konkrét terveim, nekem jó az ahogy adódik a helyzet és azt adjuk egymásnak, amiben örömünket leljük.

    Elsorolta az italrepertoárját (víz, tea stb.), töltött egy pohárral majd előkelő módon koccintottunk. Később sikerült kiderítenem annyi apró részletet az életéből, ami magyarázatul szolgált arra, hogy az elegancia bizony nem esik messze tőle. Beszéd közben a szobainasra tettem a ruháimat, majd a megkapott újszerű törölközővel a fürdőbe távoztam. Lyna nem hagyott magamra, mert a fürdő ajtajában állva tovább ismerkedtünk és cseverésztünk. A barátnős ismerkedésnek egy új válfaját ismertem meg nála. Hihetetlen, hogy mennyi közös dolgunkra derült fény néhány perc alatt a kedvenc ételektől a kedvenc sporton és időtöltésen át az életünk apróbb céljait és a minket körülvevő dolgok megítéléséig.

    A szobában az ágyra telepedtünk egymással szemben törökülés-féle pozícióban és egymás méltatása közben apró csókokkal és simogatásokkal hangolódtunk az ezt követő erotikus dolgokra, ahogy egyre mélyebben belemerültünk az erotikus érintésekbe. Lyna szenvedélyesen mély nyelvjátékkal csókol. Élvezi a csókot és az erotikát adni és kapni is. Először a melltartón és a bugyin keresztül simogattam, majd a peremeknél a fehérneműje alá is benyúlkálva incselkedtem a melleivel és a puncija szirmaival is. A játék végén finoman lekerül a melltartó, majd később a bugyi is, ami repült az ágy mellé. Sok pozíciót felvetünk a simogatás közben, az oldalfekvéstől a könyékre támaszkodóson át a guggolásig, vagy a térdelésig, felhúzott lábbal és kinyújtott lábbal is és egyre inkább az erotika vette át a terepet. Egész sok mocorgás volt az ágyon, hol a keretébe kapaszkodott, hol négykézlábra ereszkedve adott terepet egy nyalintásra. Ujjazni csak finoman lehetett, de játszottam a popsival és a gáttal is eleget. Az izgalmi állapotát nem tudta volna "letagadni", persze miért is tette volna.

    Lyna kérésére hasra vágtam magam, és átadtam a testemet neki némi terepmunkára. Az első mozdulataiból is érezhető volt, hogy okleveles tudással rendelkezik, de a koreográfiája eltért a hagyományos szalonok mozdulatsorától... hát persze. A hátam, lábam és a fenekem kapott gyömöszölést. nem a szakszerűséget kerestem, hanem az élményt, ugyanis a ráhangolás már megtörtént. A a legelső mozdulatai sem kerülték el a nyakamat, a zacsit, majd megfordulva a mellbimbóimat és aztán... húú.. lefelé haladva következett a testi vágyaim kiszolgálása.
  • Levezetés:

    A testemet végigpuszilgatta, közben mellei és az egész teste is hozzámért, többször hozzám simult. Lyna először a kezével játszadozott a farkammal, majd kisvártatva a szájával kiegészítve elérte a férfiasságom. Párnát sodorva a fejem alá néztem Lyna odaadó ügyködését, ahogy finoman, de célratörően egyre mélyebbre kerül a férfiasságom a szájában. Többször szemezgettünk, ami során egyre fokozódott a hangulatom. Feszengeni kezdtem, hogy ez így gyors lesz.

    Lyna érzékien beolajozott, én felpattantam és az ő testének olajozásában domináns szerepet vállaltam. Lyna fölém kerekedett, rám feküdt és teljes testével csúszkált rajtam. Volt ott minden apró érzéki mozdulat, nyakam, fülem, vállam, oldalam érintgetése, puszik, nyögdécselés és sóhajtozás, amit nehéz ide tárgyilagosan leírni, de folyamatos bizsergést tartott fenn az egész testemen. Felguggolt és a puncijával végigcsúszkált a térdemtől a nyakamig (a farkamat kihagyva) és a nyelvem hegyénél ért véget a mozgása. Az állam és az orrom is puncinedves lett. A lábait átvetve 69-be fordult felettem és folytattuk a robogást a kivégzésem felé.

    Az látható volt, hogy nekem már annyi..... mellém térdelt és a szájába vette a farkamat. Ért a szopáshoz, az szent, mert nagyon változatos mozgásokkal, nyelvjátékkal, kézi szorítással, húzogatással, vákuummal és mélyre eresztéssel munkálkodik és jó tempóban váltogatja ezeket. Eközben mellettem térdelve felém pucsította a punciját, miközben én a kezemmel simogattam és ujjaztam a szirmait és a gátja környékét. A felajzottságomnál fogva már nem kellett több pozíciót keresgélni, mert a szájába lőttem a legelső roham végén. Arra ügyeltem, hogy ne akkor süljek el, amikor a legmélyebben benn tart, de ő pontosan megérezte a pillanatot. Mély sóhajtással lábremegésem közepette került minden Lyna szájába, aki végigvárta az utolsó csepp érkezését is, amikor még mélyebbre került a farkam, éreztem, ahogy a szájában a nyelvével játszadozik vele. Amikor kiengedett a szájából, már tudtam, hogy itt nem fog a törlőkendőbe kerülni semmi.

    Ittunk egy kicsit és tovább beszélgettünk, megosztva egészen privát dolgokat is egymás életútjából, értékrendjéből, világlátásából. Persze csak percekre szünetelt az erotika, mert megint kalandozni kezdtek a pajzán gondolatok és vándorolni a kezek. Néhány fordulat és terpeszben guggoltam, majd féloldalasan, de megint Lyna szájába került a férfiasságom. Nagyon remek technikával szopik, minden percét imádtam és élveztem, mégis az erőnlétem nehezebben éledt. Lyna elkezdett nyugtatgatni, hogy "van ilyen gyakran", "nem probléma, ha hagyjuk",.... de engem nem ebből a fából faragtak. Az ágy mellé álltam, Lyna elém helyezkedett négykézláb. Pillanatok alatt elmerültem a szájában, míg a hátára hajolva, afölött átnyúlva a kezemmel elértem a punciját, míg a másik kezemmel a melleit gyömöszöltem. Lyna odaadó ügyködésének eredményeként és a vadító érzéseknek és látványnak köszönhetően 2-3 perc kellett a szinte semmiből előtörő orgazmusomig. Lyna a szájában hagyott lenyugodni és ismét semmi látnivaló nem maradt az utódjelöltekből.

    A fürdőben rendbe szedtem magam, felöltöztem és távoztam. Mivel megegyeztünk abban, hogy ez jó kis randi volt, így várható egy ismétlés a jövőben, de addig is felötlött egy hétköznapi privát program lehetősége is.
  • Elszámolás:

    Előre telefonban megbeszéltük a csokor méretét és az úgy is volt. A randi végén tettem a kispolcra, nem kapott sok figyelmet. Lynánál előre nem beszéltük le a programot, hanem csak abban maradtunk, hogy csak az legyen ami mindkettőnknek jólesik egymással, így a csokor önkéntes kiszámolásánál belevettem az extrának számító nfvsz és lenyelés opciót (legalábbis remélem, hogy jól számoltam). A bizalom légköre viszont tetszett nekem és ezt tudom is értékelni. A 2 órás csokor mérete is teljesen átlagosnak mondható, az élményekkel nem összevethető.
  • Összkép:

    Lyna egy különc lány. Különc a megjelenése és a személyisége is. Nagyon határozott, de mégis szolgálatkész hölgy, akinél az udvariasság és az etikett is fontos szempont. Elemző tekintetével méri fel a vendégeket és ezzel az alapossággal is szolgálja ki őket. Amolyan modern gésa típus. Erre utal az adatlapján is a Lev Toljsztoj idézet, ami mindent megmagyaráz a hozzáállásáról. Kissé olyan érzésem is volt, mintha a férfiak szolgálata valamiféle élethivatása is lenne.
    (Elnézést, hogy a besorolásommal most sem tudok igazságos lenni a korlátok miatt, ugyanis eggyel magasabbat adnék, ha szabadon tehetném!)
Happy Massage