• Honey

  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves DrDexter! :)

    Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál egy újabb beszit! ;) Valóban megtaláltuk a közös hullámhosszot és jól eltudtunk beszélgetni...remélem lesz alkalom, hogy a masszázst is élvezhesd! :)

    Azonban ki kell, hogy térjek a beszi egyes részeire!
    Van olyan eset, hogy nem tudom feltételen rögtön felvenni a telefont, ahogyan kivagyok írva, - hiszen ahogy Te is említetted nem nézem az időt másodpercre pontosan - azonban ahogy a bemutatkozásomban említem amint kész/szabad vagyok visszacsörgetem aki keresett! :)

    MEGKÖZELÍTÉS: NOVEMBER 1-től ismét Budán leszek megtalálható! :) :) :) Szintén egyedül, könnyen megközelíthető környéken és egy méginkább hangulatossabb, meghittebb "kuckóban"! :)

    A "Hirdető külseje" : természetesen dúsak az ajkaim!

    A "Kényeztetés" a "Masszázs" és az "Elszámolás" részre egy mondatban reagálnék a Te szavaiddal élve: valóban "inkább az erotikát keresem" illetve ténylegesen "élvezem az egész játékot", a meglátásod pedig tökéletes, hogy "nem csak ezért csinálom." ! :) ;)

    Millió édes csókomat küldöm! :)

  • Egyeztetés:

    Korábban már Viberen is elértem de gyors telefonos egyeztetés volt.
    Érdemes többször hívni kis időközökkel, volt, hogy egyből nem vette fel
  • Megközelítés:

    Teljesen könnyű megtalálni, ugyanis elég központi helyen van és alatta egy vendéglátó helység található. Durván 3 percet vártam még, valószínűleg készült.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen modern kivitelezés, óriási nappali, projektorral, hangulatfényekkel, az volt az érzésem, hogy nem csak a munka miat kialakított lakás, de mea culpa ha tévedek. A fogadtatás után a hálószóbában zajlik minden, ami már egyszerűbb de ízléses kialakítású, óriási franciaággyal.
  • Lány külseje:

    Különleges arc, megesküdtem volna, hogy szilikon száj is van, bár az adatlapja nem mutatja. Én teltnek mondanám de mindenhol nagyon formás, az angol erre azt mondaná, hogy curvy body, ugyanis látszik, hogy sportol, de semmiképp sem egy nádszál lány. Nagyon szép, méretes melleket faragtak neki. Tipikusan az a lány, akit egy késő esti diszkóban szoktál bámulni .
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs... elmaradt. Ugyanis már az előszobában egy small talk vette kezdetét amit a a hálószobában folytattuk, miután kedvesen behozta a vizem is. Úgy elbeszélgettük az időt, személyes élményekkel, történetekkel, rengeteg csókólózással, simogatással, teljes barátnő feeling, hogy nem igényeltem már a masszázs részét. . Így csak azt tudom biztosítani, hogy akinek erre a közvetlenségre, barátkozásra van szüksége, megkapja.

    Persze vannak pezsgős habfürdős programok is, aki azt igényelné, így szerintem inkább a ritka szerető csomagok vannak reklámozva, talán ezek olyan dolgok, amiket nem találunk meg bárkinél. Bár szubjektív meglátás, de aki inkább az erotikát keresi, annaklehet jobban megéri az girlfriend experience, ami már már külön programba torkollik.
  • Levezetés:

    A kényeztetés vegyes, nekem esett, már már hardcore franciás kényeztetés csókolózással felváltva, teljesen mélyen, intenzíven, nehéz azt mondani, hogy nem pornós. Közben saját magát simogatja, teljesen szeplőtlenül, és látszik, hogy élvezi az egész játékot. Tudtommal lehet NFVSZ, de ez az én esetemben a mellekre landolt az én irányításommal.
    Van arcra extra is, nem éltem vele, abban a hevült pillanatban viszont már bántam, szerintem érdemes, kifejezetten ajánlom. Néha disznó kell legyen az ember fia, ilyen szép arcot kihagyni...
  • Elszámolás:

    Mint írtam, az extra elmaradt. A piaci átlag felett van, a végén adtam oda, nem érezhető, hogy csak ezért csinálja. Nincs idő nézés sem, inkább, végig beszélgetés és vendégszeretet.
  • Összkép:

    Bevallom, számomra ez olyan találkozó amint egyszer mindenképp ki akartam próbálni. Amennyiben egyszer még vad kényeztetést akarok, visszatérek. Az biztos, hogy a helyszín és a kisugárzás nagyon a premiumot igyekszik nyújtani, szóval akinek számítanak az ilyen külsőségek, jó helyen jár.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-10-21 20:03:35
Happy Massage