• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Steven!
    Nagyon köszönöm Neked ezt a kitüntetést és a beszámolót !
    Örömmel fogadtam mikor rövid időn belül a többedik időpontot kérted:)
    Nagyon kellemes vendéget ismerhettem meg benned ami boldoggá tesz azert mert örülök hogy vannak ilyen vendégek akik a teljes kikapcsolódás , ellazulás , feltöltődes miatt jön el egy ilyen programra és nem
    a verseny szellem hajtja :)
    Minden alkalommal kitűnően érzem magam a társaságodban én is feltöltődök a kellemes kedves lényed miatt :)
    A folytatás már útban van :)
    Várlak a szabimig még sokszor :)

    Örülök hogy az Istennőd lehetek szó áradat nélkül hisz a lényeg az ami megérintett!
    Köszönöm Dragam ! ❤️❤️❤️
    A talalkozasig millió millió csók ;)

  • Egyeztetés:

    Kipróbáltam a VTR és nagyon bejött,a hölgy rövid időn belül visszaigazolta az időpontot.Egyszer már voltam nála tehát valszleg tudta kiről van szó.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem vasárnap lévén találtam helyet de egyébként nem könnyed lehetőség,viszont van BKK mindenféle villamos stb lévén közel a Boráros tér.Parkolás hétközben fizetős.
  • Helyszín:

    Régi épület magas emelete,lifttel kell menni ,gyalog kardió edzésnek felel meg,fürdő teljesen rendben,millió tusfürdő,száraz kilépő,illatos türcsi,szájviz minden ami szükséges.
    A masszázs ágy kényelmes franciaágy,tiszta friss lepedővel,székre lepakolhatóak a ruhák.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen valósághüek ,talán szebb élőben ,mint a képeken ,fiatalabbnak hat mint az adatlapon feltüntette.Nekem teljes mértékben bejött.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs ugye forditott sorrendben van, mivel az 1 órás VTR + 20 perc bónuszt kapsz,igyhát előbb volt egy kényeztetés majd csak a szünetben volt a masszázs.Ez kellemes de profi, jól átgyúrva a hátamat a könyökét is használva,az igazi viszont a kétszeri kényeztetés ami a fullos programban elérhető sőt ajánlott is ezt kérni.
  • Levezetés:

    Valójában ez a nap fénypontja mert egy hosszú utazás után ,nagyon jól fog.A technikája az merem állitani világklasszis ,mert seperc alat hadrendbe állitotta a farkam,az olajjal alaposan bekente magát is meg engem is majd belekezdett egy frenetikus csúszkamasszázsba,az előttem megirt beszámolókat nem tudom überelni sem részletességben sem tartalmilag mert mondhatni tökéletesen visszaadták az itt történteket.
    Dr Szöszi nagyon érti a dolgát ,sokáig tudja a határon tartani az emberfiát száj és kéz kombó technikájával ,majd érezvén a végkifejletet,csak szájjal kényeztetve robbantam a szájában, majd lassan hagyott lenyugodni nyelvével masszirozva a szájában levő lankadó farkam ,utódokat eltüntette a szájában.
    A kötelező masszázs program után megismételte ,az előbb leirt kényeztetést ,s bár fáradt voltam sikerült neki (mert profi)másodszorra is kielégiteni ,teljesen felüdülve mehettem utamra.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás egész baráti mert ,messzemenően megéri ,a bővebb infóban megtalálható,a végén rendeztem.
  • Összkép:

    Az összbenyomás egyértelmüen pozitiv,mindenképp visszamegyek még hozzája,mert kedves ögyfélcentrikus a hozzaállása ,nem futószalag effektus ,jól el lehet vele beszélgetni széles látókörü.
Happy Massage