• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban megfogalmazódott bennem, hogy a mai napon meg fogok látogatni egy hölgyet az oldalról, de először Angel eszembe se jutott, hogy őszinte legyek. Aztán, ahogy reggel nézegettem, hogy ki az aki így vasárnap is elérhető megláttam, hogy ő igen és hát gondoltam tegyünk egy vele egy próbát. És ez egy nagyon jó döntés volt. Az egyeztetés könnyen és gyorsan ment, telefonon. Kevesebb, mint 2 perc alatt megbeszéltük a tudni valókat és az időpont amit szerettem volna is tökéletes volt számára.
  • Megközelítés:

    Ő a telefonban annyira pontosan elmondta a helyet amennyire csak lehet, csak mivel én hülye vagyok és egy címet nem bírok normálisan beírni a Google Maps-be így vagy 5percig keresgettem, hogy akkor most pontosan hova is kell mennem. Végül további segítség igénybe vétele nélkül meg lett. Fehérvári út, ahogy néztem a villamos megálló konkrétan a ház előtt van. Én egy másik vonalon érkeztem szóval nekem volt még egy kb. 5 perces egészségügyi séta odáig. Aki tudja, hogy a Barba Negra Klub, hol található annak mondanám, hogy, attól kb. 2 perc sétára található a hölgy kuckója.
  • Helyszín:

    Belépve kis előszoba illetve folyosó fogad aminek a végén található a fürdő, aminek a túlsó oldalán nyílt az ajtó arra a szobára, ahol voltunk. A szobában egy kellően nagy, kényelmes francia ágy volt + 1 fotel a ruháknak. A többit annyira nem figyeltem őszintén megmondva, volt más ami elvonta figyelmem :D A fürdő célnak tökéletes megfelel, szájvíznek van kis műanyag pohárka is.
    Ami biztos, hogy több hölgy is van a lakásban, de kellően diszkréten kezelik a dolgot. Ebből én igazából csak annyit észleltem, hogy zuhanyzás közben hallani vélten beszélgetés hangjait. Illetve amikor távozáskor a cipőmet húztam akkor az egyik oldalsó szobából valaki ki akart volna jönni, de ezt Angel kellő gyorsasággal és diszkrécióval lekezelte.
  • Lány külseje:

    Ezt röviden és tömören egy szóval le tudom írni: Gyönyörű! Az arc kitakarás teljes mértékben csak a diszkréció miatt van, nagyon szép arca van. A teste szerintem tökéletes, ott kerek ahol kell és természetes. Engem csak egyszerűen fürdőköpenyben fogadott, ami persze gyorsan le is került róla.
  • Action:

    Elöljáróban annyit mondanék el, hogy 100% barátnő feeling. Aki az ilyet szereti, annak nagyon ajánlott!
    Amikor végeztem a zuhanyzással és éppen öblögettem bejött a fürdőbe, csak arra nem emlékszek tisztán, hogy már meztelenül vagy még fürdőköpenyben, de már úgy hogy ki volt kötve. Igazából mindegy is egyértelmű célzás volt arra, hogy siessek és a látvány teljes mértékben erre sarkalt egyébként is. Szóval gyors köpés és irány utána. Itt először állva kezdtünk csókolózni, ami valami mennyei a drágával. Majd irány az ágy, ahol először én lendültem támadásba, pár finom csók után szépen lassan elindultam Déli irányba felfedezni a testét. Finoman végig csókoltam az arcát lefelé a nyakát, majd amikor elértem az első természetes magaslatokig gyorsan felkapaszkodtam a csúcsra és úgy döntöttem itt egy kicsit elidőzök. Nagyon szép, formás mellei vannak, amit öröm mind kézbe venni, mind szájjal, nyelvvel körbe járni. Amikor úgy éreztem, hogy ideje tovább indulni, akkor szépen lassan tovább haladtam a szép kis lapos hasán keresztül egészen addig amíg már majdnem, hogy elértem a célomat. Odalent előbb picit elkalandoztam még a combocskáira is. Ezt követően pedig úgy döntöttem, hogy ha már itt lent vagyok nem csak nyelvvel támadok, de bevetem 1-2 ujjamat is. Szerintem a siker egyértelmű volt :D Először inkább csak ujjakkal, csak lágyabban nyalogatva, puszilgatva, majd utána már főként nyelvvel kényeztettem az én drága Angyalomat, aki kétszer is elélvezett. Miután ez megvolt hagytam a drágát picit lenyugodni és visszatértem a kiinduló helyzetbe pár csókért.
    Most ő következett. Viszont ő se vetette bele magát egyből a dolgokba. Ő is az enyémhez hasonló útvonalon haladt végig, pár csók után lágyan megharapdálta a fülemet, majd kaptam én is pár lágy puszit a mellkasomra. Ahogy pedig leért szépen lassan kezdett bele a franciába. Először picit kezelésbe vette a golyókat, majd szépen finom végig haladt az egész családi ékszeren és csak utána kapta be. Nagyon finoman és lágyan csinálta, a kezét szinte nem is használta. Az igazat megvallva ez egyébként is csak amolyan tisztelet kör volt én már az ő kényeztetésétől is teljesen harckész voltam. Szóval aránylag hamar javasolni is akartam volna, hogy belekezdhetnénk az igazi akcióba. De megelőzött! Én igazából csak gondoltam a dologra, de amúgy szóhoz jutni nem nagyon tudtam. Annak ellenére, hogy már álltam azért nagyon élveztem a franciáját :D
    Miután sikerrel megküzdött a drága az óvszeres dobozzal, gyorsan meg is kaptam a védő felszerelést és bele is csüccsent., amibe bele kell. Hát én már az elején gondoltam, hogy ez jó lesz, na de hogy ennyire! Lovaglásnál volt, hogy ő diktálta az iramot és olyan is, hogy én adtam neki alulról, persze a csók itt se maradt el És ebben a pózban kézbe venni a formás ciciket miközben a hölgy ott rugózik az ember ölében, hát az aztán megint egy lélegzet elállító élmény. Arra már nem emlékszem teljesen tisztán, hogy így is elélvezett vagy csak elfáradt és azért kérte, hogy forduljunk. Az biztos, hogy neki ez összejött szex közben is, nem csak franciával. A fordulás után persze már szinte nehezemre is esett elszakadni a finom kis szájától, amikor ez meg is történt akkor is vagy a nyakát csókoltam vagy a fülét harapdáltam óvatosan. És különösen az, hogy ő is húzott magára és szavakban is kifejezte élvezetét engem is nagyon beindított. Így is lett végem és teljesen kitáraztam a gumiba. Drága Angyalkám hagyott lenyugodni, majd segített a teljesen telelőtt gumit eltávolítani és megtisztítani a családi ékszert.
    Ezután mindketten próbáltunk megint levegőhöz jutni, mert hát az idő is jó volt és azért mi is tettünk róla, hogy forró legyen a hangulat :)
    Na és itt pihenés közben jött ki igazán amit az elején írtam, az igazi barátnő feeling. Ugyanis beszélgetés közben is ugyanúgy mint az aktus során megvolt az egymás kölcsönös csókolgatása hol rendesen szájon, hol csak nyakon. Illetve a drága se csak úgy elfeküdt mellettem, hanem végig bújós, doromboló kiscica volt, vagyis inkább kis angyal :) Teljesen képes a hölgy elfeledtetni az emberrel, hogy valójában hol is és kinél is van.
    Mivel időnk még volt én kezdeményeztem, hogy lehetne egy második menet is, amibe persze ő is belement. Mivel éppen ezelőtt hozott nekem egy pohár vizet így én épp az ágy szélén ültem ő pedig előttem állt és így ölelt magához, illetve csókolt. Lett volna ötletem rá, hogy ezt hogy lehetne fokozni, de ezt nem mondtam ő meg nem gondolat olvasó szóval felálltam és csók közben egyszerűen felkaptam. Hát picit szerintem meglepődött, meg lehet nem gondolta hogy könnyedén elbírom és le fogom tudni fektetni az ágyra mindenféle durvaság nélkül, de hát mivel egy vékony hozzám képest szinte apró lányról van szó ez nem okozott semmi féle gondot.
    Megkérdeztem, hogy mit szólna egy 69-hez, de azt mondta azt nem szereti, ha őt kényeztetik akkor nem tud kellően odafigyelni arra, hogy ő mit csinál. Hát legyen, akkor maradjunk az eredeti felállásnál. Szóval ismét alámerültem picit és ismét nagyon finom volt. Ő pedig ismét nagyon élvezte. Ezután én is kaptam megint egy finom kis franciát. Majd mintha gondolat olvasó lenne megkérdezte csináljuk e kutyusban. Hát persze, hogy igen. Azonban itt jött a probléma, ugyanis sokat akar a szarka, de nem bírja a farka... Hát igen az első menet tényleg világ rengető volt, de valószínűleg ezért is, meg a migrénem ismételt rosszalkodása miatt itt már nagyon jött össze a dolog. Szóval ez most megint egy ilyen nap volt, hogy 1 órába nem jött össze másodjára. Viszont mivel időnk még mindig volt és ha már az egyik féle képen nem tudtam ezt kiélvezni, úgy döntöttem élvezem máshogy. Pontosabban inkább a drága Angel élvezzen! Szóval ismételt csókcsata és ujjacskáim megfelelő helyen való ténykedésével azért elértem, hogy ő még egyszer elélvezzen :D És ez persze nekem is tetszett nagyon!
    Ezután már csak egy gyors tusolás és a búcsú volt hátra, persze eközben is volt még jó pár csók és ölelés.
  • Elszámolás:

    Huncut módon azt gondoltam, hogy egy csók közben belerakom a kis csokrot a fürdőköpenyének a zsebébe, ám itt rám szólt, hogy tegyem az ágy melletti kis szekrényre.
    Amúgy pesti átlag és a bővebb infóban benne is van. És ilyen hozzáállással nagyon meg is éri!
  • Összkép:

    Összességében? Húúú... Angel drága egy nagyon kedves, kacér kis csaj, aki még gyönyörű is. Nem tudom, hogy lesz e még lehetőségem meglátogatni, ha igen, akkor biztos megyek. Ha viszont nem akkor Úrak akik mentek hozzá nagyon vigyázzatok erre a kis drágaságra és tessék őt sokat kényeztetni, mert nagyon szereti és meg is hálálja :D
Happy Massage