• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A megjelölt időpontban mikor szabad volt hívtam. Egyik kedved és barátságos kolléganője elmondta a programok menetét és tudtunk is még aznapra időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    GPS egyből odavitt mivel autóval érkeztem. Nem volt probléma a parkolás sem. Fizetős zóna kb. a ház bejáratától 50 méterre tudtam parkolni.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű háztömb magasabbik emelete a lakás ahol Zsófi megtalálható. Erre a célra kialakított szalon, de a diszkréció végig megvolt, semmi esély nem volt meg rá hogy összefussak bárkivel is. Fürdőben nagyon sok tusfürdő, szájvíz, ahogy egy profi szalonhoz illik. A szobában tatami volt, Zsófi elmondása szerint a masszázságy jobb mivel azon jobban tud masszírozni. Mindenhol rend és tisztaság volt.
  • Lány külseje:

    Zsófi a képeknek teljesen megfelel. Vékony, sportos hölgy. A paróka csak a diszkréció miatt van fent a képeken. Amúgy rövidebb szőke haja van. Nagyon kedves volt, megkérdezte zavar-e hogy nincs rajta a vörös hajkorona, de ez engem cseppet sem zavart. Tenyérbe illő cicik és lapos has valamint izmos lábak jellemzik. Arca karakteres, én a lágyabb vonású lányokat kedvelem, de hozzá a beszámolók alapján a szakszerű masszázs és kényeztetés páros miatt érkeztem.
  • Erotikus masszázs:

    Ugorjunk egyet időben mert 1,5 órára érkeztem így volt lehetőség a keretes szerkezetre. Az első kényeztetés után mondta hogy forduljak meg és elkezdődött a masszázs program. Na uraim ez itt nem az a simogatós valami hanem egy szakszerű masszázs amit kaptam. Minden pontot kitapint, átmasszíroz és eltűnteti a csomókat amik megtalálhatók az emberben, már ha hagyod vagy kéred. Erősségek közül is lehet választani. Tetőtől talpig megkaptam a megfelelő masszázst. A vállaimnál és a nyakamnál erősebben a jó kis irodai munka kellemetlen hatásai, de Zsófi tökéletesen kimasszírozott mindent. Aki egy kis erotikával fűszerezett programra vágyik egy szakszerű masszázs mellett annak maximálisan ajánlott kategória Zsófi. Erotikára nem adok magasabb pontot mert nem erre fektettük itt a hangsúlyt hanem tényleg a masszázsra, közben nagyon jókat beszélgettünk mert kérdeztem a masszázsról, a testem állapotáról stb. amire nagyon jó és kielégítő válaszokat kaptam. Úgy elrepült ez az idő hogy jött is a következő erotikus tartalom.
  • Levezetés:

    Megérkezésem után szobába invitált és frissítővel kínált. Nagyon kedves volt így első találkozásunk alkalmával. Megmutatta a fürdők és indultam is lemosni az út porát. Megbeszéltünk a zuhany előtt minden részletet és mire visszaértem a szobába ott várt rám.

    Hátra feküdtem és kezdetét vette az első felvonás. Olajat használt a sikosításhoz és kezei kényeztetésétől hamar hadrendbe is álltam. Szépen lassan és finoman dolgozik változatos technikával. A kéz bevetése mellett jött a franciás kényeztetés is. Nem mondanám pornósnak hanem inkább lágynak. A kéz és a nyelv valamint a száj hármasával kényeztet folyamatosan. Végig lágyan franciázik, nem durván, nem mélytorok és nem is erős franciája. Többször is elvisz a csúcs felé majd kicsit kienged és újra eljátsza velem ezt a játékot. Harmadjára megkegyelmez és már nem is tudom hova elvezek.

    A masszázs rész fentebb folytatódik.

    A második kényeztetés ugyanúgy kezdődött mint az első, de nálam tapasztaltabb kollégák írásaiból tudtam van még Zsófi palettáján pár olyan dolog amit érdemes kipróbálni. Ilyen volt a popsi kényeztetés nyelvvel. Kérte forduljak meg és vegyem fel a négykézláb pozíciót. Sikosítótt tett a férfiasságomra és miközben a fenekem nyelvvel kényeztette változatosan addig a férfiasságom végig a markába volt és tenyerével mintha egy szűk punciban lennék aktust imitált. Ez nagyon jó érzés volt, de tudta fokozni a dolgot, mégpedig egy szakszerű prosztatamasszázs és kézi kényeztetés révén. Az utólag leírt kézzel történő prosztatámra gyakorolt nyomás mellett ért ismét a gyönyör amit Zsófi okozott.

    Eztán letisztogatott és egy kis frissítő után ismét a zuhanyzó felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    A kolleganő tájékoztatott telefonon. Utólag tettem le az asztalra. Zsófi látta program végén amit nagyon udvariasan megköszönt. Lánytól ilyet még nem tapasztaltam.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes másfél órát töltöttem el Zsófi társaságában. Egy szakszerű masszázs és egy lágy kényeztetés valamint számomra új területet felfedezése amit általa megtapasztaltam. Mindenki számára ajánlom.
Happy Massage