• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy barátom javaslata felkeltette régi vágyamat, hogy kipróbáljam egyszerre két nővel, amire most már lehetőség is adódott egy pár hónapja történt szakítás (hűséges típus vagyok), és az összegyűlt tőke miatt.
    Mivel Niki és Bunny külön-külön is lenyűgözött szépségével a képek alapján, elég nagy jackpotnak éreztem, hogy náluk van 2in1 lehetőség, úgyhogy őket választottam annak ellenére, hogy még egyikükkel sem találkoztam.
    Először VTR-en próbáltam egyeztetni a lányok közös profilján még korábban, de időben kicsit elcsúszott a reakció, addigra pedig rászerveztem mást, így 1-2 héttel később próbálkoztam újra. Először többször telefonon mindkettejüknél sikertelenül, majd ismét VTR-en, ami bejött, de közben Niki vissza is hívott, így hangban is megbeszéltük, amit kell, másnapra egyeztettünk. Késő este még eszembe jutott, hogy Bunny popsi-extráját is kérném, reggelre jött a lelkes válasz, hogy annak se lesz akadálya.
  • Megközelítés:

    VTR-ben kaptam meg a pontos címet. Teljesen nem volt világos, hogy a panelfelhőkarcoló melyik oldalán kell bejutni, de viszonylag gyorsan rájöttem. Arra, hogy nem ott, ahol először gondoltam. A második tippem már helyes volt. Mivel a közelben volt épp dolgom, gyalog mentem, de pl. villamos biztos van nagyon közel.
    Magát a lakást keresve a megadott emeleten kissé megriadtam, hogy hol van, mert csak azt tudtam, hogy a lift után melyik irányba kell elindulni, és csak akkor nyílt az ajtó, mikor elé értem, de ezt nem problémaként írom, jót kuncogtam magamon.
  • Helyszín:

    Szóval a panelrengeteg egyik színes tagjában járunk. Kicsi, hangulatos, tiszta, rendezett lakás. Rövid előszoba, innen nyílik a fürdő - csillog-villog, zuhanykabin, drogéria (sok tusfürdő, szájvíz, fogkefe, fogkrém), előre A SZOBA-ként funkcionáló nappali, kanapéval, ami elsősorban a ruháidat tartja, de másra is lehet használni ;), és a kényelmes, széles ággyal, music centerként szolgáló tv-vel. Az ágy mögött van egy elfüggönyzött privát rész.
    Igen, a törülköző is roppant kellemes volt :D
  • Lány külseje:

    A két csoda az első perctől vidáman mosolyogva, csábító fekete harisnyában és valami fekete egyenszexiben fogadott, ami többet nem takart, mint amennyit igen. Ezek egyébként végig fent is maradtak, csak a bugyik kerültek le, meg persze a cicik is boldogan visongva kiszabadultak.
    Mást nem nagyon tudok írni, a képek nem hazudnak, ha azok alapján működik a tetszés, live-ban is úgy lesz.
  • Action:

    Ez lesz a nehéz rész, kicsit összekeveredtek az események, annyi minden történt egyszerre, de azért megpróbálom jól összefoglalni.
    Az elején két csodás vendéglátóm már azzal felvitte 6 pontra az eseményt, hogy első talákozás ide vagy oda, szájrapuszival üdvözöltek, ezzel rögtön be is zárva körülöttünk az erotika buborékját (vagy buborékát?). Bunny még tréfásan meg is sértődött, mikor érzékelte, hogy én szimpla puszira készülődök. Elmesélték, hogy gyakorlatilag együtt érkeztem a vízóra-leolvasóval, ezért kellet még várnom lent pár percet (és szerintem, a lift mellett vele futottam össze), itallal kínáltak, széles a választék, kaptam egy bókot tréfás, ám rendkívül szexi alsógatyámra, majd húztam fürdeni. Bunny utánam kiáltott, hogy ugye nyilván nem izgulok. Lehet, hogy nem vették észre, hogy a válasznál remegett a hangom. :D
    Teljes valómban visszatérve a stressz oldására Bunny azonnal hozzám dörgölőzött a teljes hátsó mindenével, kezeimet határozottan a két rendkívül kedvező méretű és érzetű ikrekre, Mary-Kate-re és Ashley-re irányítva (a szilikon ellenére itt nincs gumilabda-effektus), majd megfordult, hogy orálisan is vizsgáljam meg őket, közben Niki megérkezett kissé duzzogva, hogy nem kezdhetett ő, és szintén szopogatásra kínálta a nemkülönben fantasztikus ciciket, és csókra ajkait és nyelvét, majd alsó fertályamat vette kezelésbe a kanapéra ülve, amire addig Bunny felállt, hogy pont jó szintben legyenek a cickók (ti. a szám előtt).
    Majd gyorsan átlibbent a két lány az ágyra, ahol először tartottak egy rövid bemutatót, majd látva kisebb tanácstalanságomat (amit a „most kivel kezdjek és mit” dilemmája okozott), odaparancsoltak engem is.
    Na, innentől nincs meg, hogy pontosan mi és mikor történt. Az biztos, hogy még sokat és vehemensen kényeztettek odalent több oldalról is egyszerre vagy külön-külön. Bunny utasított, hogy játsszak a popójával egyelőre kívülről, kicsit fenekeljem el, és kedvence lett, amikor beleharaptam, ezt még kérte párszor, majd követelte, hogy ujjazzam meg, legalább két ujjal, amit elég intenzív nyödécseléssel reagált le, közben Niki lelkesen ismerkedett kobrettivel kézzel és szájjal is. Viszonylag rövid idő elteltével máris magamévá „kellett” tennem Bunnyt, az oldaltfekvős, lábemelős nyuszi-pózban, miközben hátulról Niki szorosan hozzámsimult, itt kicsit sajnáltam, hogy csak három kezem van. Majd gyorsan „bedobtak a mély vízbe”, érkezett a síkosító és Bunny popója, amit biztatott, hogy toljak koppanásig, pont, mintha a puncija lenne. Ez az elsők délutánja volt, az első anális élményem is ez volt. Nem tudtam, mire számítsak, teljesen jó volt, de érzetre nekem legalábbis nem sokkal másabb, mint egy szűkebb punci (ez nem kritika, csak ha valakit érdekelne, mégis mit várjon.) Ezt tovább bírtam, mint gondoltam, de azért nem sokáig, egy oroszlánkirályos üvöltéssel el lettem utazva.
    Majd az ágyra heveredtünk, és a lányok ismét itallal, majd egy „négykezes, nemszinkron masszázzsal” kínáltak, ami, ha őszinték vagyunk, valójában kétkezes lett, mindketten egy-eggyel vettek részt, és beszélgettünk filmekről, ami valójában azt jelenti, hogy Bunny beszélt :D Én még mindig nem tudtam megszólalni a kisebb zavaromtól, meg egyébként sem vagyok szószátyár típus, ami valamennyire ironikus, tekintve, hogy többek között filmkritikus is vagyok, bár ezt ők nem tudják...hoppá! De én nem bántam, szeretek hallgatni, és Bunny később megjegyezte, hogy azért testbeszéddel jól kiegyenlítem a dolgot, ha érted, hogy mondom. Viszont egy idő múlva felültem, hogy további szexre is jusson idő, és gyorsan rárepültem az angyali Nikire, mert az első körben kicsit elhanyagoltam, pedig nem ezt érdemelte. Lovaglóban és missziben is egymásévá tettük magunkat (sokszor romantikusan egymás kezét fogva), Bunny hol Nikit támogatta nyalókázásban (egyszer szó szerint is előkerült egy fasz alakú nyalóka), hol engem a szopizásban, itt sikerült tőle is egy igen szenvedélyes csókot lopnom, pedig addig erre Niki volt nyitottabb.
    Még emlékszem a kerek fenekemet dicsérő szavakra, az egykezes fekvőtámaszra Nikivel szemben, miközben Bunnyt ujjazom, ahol néha hüvelykem a popóba is betévedt; ara, hogy Nikit hátulról magamévá teszem, és közben lerogyunk fekvésbe, ami a jelek szerint mindenkinek tetszett... És előfordult persze az is, hogy Nikit vagy Bunny-t megkíséreltem szájjal kényeztetni, amit kísértek néha szerintem vitatható hitelességű hanghatások, de szerencsére nem vitték túlzásba, nem játszották el, hogy célba értem, ugyanis nem értem. Olyannira nem, hogy csodálatos Erotic Airlines-os stewardesseim hosszas, többféle igyekezete ellenére is a kifutópályán ragadtam (ld. még: nem mentem el), annak ellenére, hogy ezt leszámítva minden működött, ahogy kell. De ez leginkább annak tudható be, hogy az elmúlt hónapok során jóval több stressz gyülemlett fel, mint fehér anyag, és hát a nem mindennapi élmények sem csak a jófajta izgalom irányába tereltek. De a lányok fantasztikusak voltak, nem rajtuk múlott, tényleg mindent megtettek azért is, hogy oldódjak, és azért is, hogy kilőjek. Majd azzal engedtek utamra, hogy átmentem a vizsgán, de még tartozom nekik legalább egy menettel, és legközelebb három lánnyal folytatjuk, nehogy azt higgyem, hogy viccelnek. Erősen kétlem, hogy olyan felállásban jobban teljesítenék.
    Azt hittem, túlléptük az időkeretet, de a páros nagyon tudta, hol tartunk, pontosan kijött minden.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban benne van minden. Az általam ismert átlag x2 az egy órás alapcsomag, plusz még Bunny-tól kértem a popsiját, ami átlagos extrát ér. Szerintem, ez abszolút kedvező és tiszta.
    Zavarom miatt csak minden után tettem le a kisasztalra a csokrot, de egyáltalán nem utalt semmi az erre várakozásra, és meg se nézték, becsületes voltam-e (az voltam).
  • Összkép:

    Nyilván te is meg én is elsősorban a szex miatt indulunk útnak, de szeretném kiemelni, hogy a két lány mennyire jó magában a vendéglátásban. Végig én voltam a középpontban, hogy én jól érezzem magam, miközben ezzel párhuzamosan persze ők is aktívan igyekeztek élvezni a történéseket, és ez a hozzáállás szinte lenyűgözött.
    Maga az édeshármas, mint koncepció kb. beváltotta a hozzá fűzött reményeimet és aggályaimat is. Izgalmas meg minden, de nekem valahogy hiányzik az intimitás illúziója, amit nekem csak egy ötszemközti randi (beleszámolva Küklopsz Kobrettit is) tud kihozni, ezért nem lett felejthetetlen vagy istennő kategóriás a kaland. De lehet, hogy az a baj, hogy minden másban is nehezen tudom megosztani a figyelmem. Szóval lányok, szívesen leróvom a tartozásom, de valószínűbb, hogy ezt one-on-one keretek közt szeretném majd, ha nincs ellenetekre. Erős a gyanúm, hogy ott már behúznánk egy kéket vagy lilát. Mindenesetre, ha valaki fontolgatja, hogy kipróbálná ezt az élményt, ezzel a párossal nem fog mellélőni. Vagy legalábbis nem úgy ;)
    Másnap keserédes mementóként még azért éreztem némi izomlázat a jobb vállamban az egykezes fekvőzés után ;)
Happy Massage