• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Stanpan!

    Gondolom a beszámoló olvasása után sokan dörzsölték a tenyerüket, hogy a csípős nyelvű Aliz majd jól beolvas az írónak...sajnálom, de azt hiszem a nyilvános kivégzés elmarad. Igazából még örülök is ennek az beszámolónak, mert egy olyan dologról tudok írni ami számomra nagyon fontos.

    Az első reakció a beszámoló olvasása után azt volt, hogy így legyen ötösöm a lottón. Bár ahhoz nem ártana egy szelvényt is venni. Mikor itt jártál nálam éreztem, hogy ebből beszámoló lesz. Már a kezdetektől érződött ez a viselkedés. Emlékszem épp a hátad jobb oldalát masszíroztam, amikor is másodjára is rákérdeztél, hogy te majd kényeztethetsz-e engem. Ott tartottam egy kis önvizsgálatot, és elemeztem a helyzetet: itt ez a jóember, szeretne egy kis pluszt, tegyek-e a kedvére és akkor majd kapok egy, a kiválóságomról áradozó beszámolót.
    Ééééés nem tudtam (vagyis nem akartam) megtenni.
    Én már csak ilyen Alizos vagyok. Szembe megyek a szokásokkal, az elvárásokkal, teszem azt amihez kedvem van. Egy beszámolóért nem adom el magam, hiába is nyújtogatod a nyakad akkor sem tudsz kierőszakolni egy csókot ha nem fűlik hozzá a fogam, pláne meg nem fogom hagyni azt, hogy kényeztess. Inkább jöjjön aminek jönnie kell.
    Olyan sokszor hangsúlyoztam már: az én személyem nem mindenkinek való. Velem kockázatos a találkozás, ugyanis a szimpátia nálam nem megvehető. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem teljes erőbedobással tenném a dolgom. Masszírozom és kényeztetem legjobb tudásom szerint a másikat. Pénzért megkaphatod az időmet, a szaktudásomat, a rutinomat, a szexuális kisugárzásomat, az odafigyelésemet, és még egy jó pár dolgot. Mikor már többször rákérdeztél arra, hogy te kényeztethetsz-e engem akkor szóltam is neked, hogy az ilyen nyomás pont az ellenkező hatást váltja ki belőlem és inkább két lépést hátralépek.
    Sok hirdető tragédiaként élne meg egy ilyen írást, pedig nem kellene. Jó pár évvel ezelőtt azt hiszem még engem is kiborított volna ez a beszámoló, mert rendkívül igazságtalannak és nem fairnek éreztem volna. Viszont sokat tanultam és fejlődtem az utóbbi időben. Az én mottóm, hogy nem kellene olyat nyújtanunk amihez nincs kedvünk. Tudom, hogy ezzel a hozzáállással úttörőnek számítok, mint ahogy a nyíltságom és őszinteségem is sokakat meglep. Hiszem, hogy a jókedvű és egészséges munkavégzés titka ebben keresendő. Pláne meg egy jó írás miatt ne menjünk bele olyan helyzetekbe ami nem komfortos. Ezzel lehet nem leszek mindenkinél népszerű, de nem is akarok az lenni. Keresem azokat a vendégeket akikkel megvan az összhang, akikkel összepasszol a személyiségünk, és sajnos nálunk ez nem volt meg. Nagyon nem. Nem tudok rosszat mondani rólad, hisz kedves(kedő), udvarias férfi vagy. Korrekt és megbízható. De sajnos nekem kicsit sokat jópofiztál, szóvirágokban beszéltél, igyekeztél nagyon bevágódni nálam...egyszerűen túl sok voltál. Valószínű ebben a kérdésben sokkal érzékenyebb vagyok más hirdetőkhöz képest, a passzoló intellektus, a hasonló humor sokat nyom a latban. És olyan dolgokat vettél készpénznek, hogy alanyi jogon járnak, amikről már a telefonban is elmondtam, hogy nem tudom előre megígérni neked.
    Viszont egy apró kritikát azért engedj meg nekem: ha hagytam volna magam kényeztetni akkor persze mindent helyénvalónak találtál volna. Ne legyünk már ennyire egyszerűek! A visszautasítást illik elegánsan viselni. Nem pontoztad a helyszínt, nem pontoztad a külsőmet, nem pontoztad a masszázst, sem az erotikus (elmondásod szerint nem piskóta) részt. Miért? Mert ott a maximális pontszámot kellett volna adni? Ami pedig a hozzáállásomat és a kezdeményező képességemet illeti...ha én nem vagyok kezdeményező akkor senki. Te egy jószándékú, kedves férfi vagy, ez a kicsinyes viselkedés nem méltó hozzád.
    Itt személyesen határozott férfinak tituláltad magad. Mikor csokival kínáltalak miért nem szóltál, hogy ettől megszomjaztál és kérsz egy kis vizet? Azt hiszem felnőtt férfiként viselkedni nem az ördögtől való. Ugye?
    Ha visszamehetnénk az időben, egy jó beszámolóért másképp csinálnék bármit is? Aki kicsit is ismer tudja a választ.
    Az azért furcsa, hogy elmondásod szerint jó pár lánynál megfordultál már, mégis ez az első beszámoló ami megjelenik tőled. A jó élményeidet lusta voltál megírni, bezzeg amikor “atrocitás” ér akkor még aznap tollat ragadsz. Ez is egy könnyen kiszámítható de nem túl elegáns viselkedés.
    Egy útravalóval búcsúznék: legközelebb olyan hölgyet keress magadnak ahol a kölcsönösség nem szimpátia-függő, hisz számodra ez a legfontosabb szempontok egyike. És még mielőtt két pártra szakadna az olvasóközönség aszerint, hogy kinek van igaza...minden úgy történt ahogy Barátunk megírta. Tényleg nem kényeztetett és úgy látszik ez neki nem esett túl jól. Viszont nekem annál inkább.

    Köszönöm, hogy nálam jártál és köszönöm a beszámolót is!

    Sok sikert, sok sikolyt! (Várom a megfejtéseket, hogy ezt honnan idéztem.)

    Aliz


    Ui: Sokan meg szokták kérdezni, hogy a reagálás írása közben milyen zenét hallgattam. Most the Carbonfools és Zagar volt a kiválasztott.

  • Egyeztetés:

    Zöld villógónál rácsörögtem, akkor nem vette fel, viszont kisvártatva megcsörrentetett. Felhívtam, miután átestünk a bemutatkozáson, rákérdeztem néhány dologra, ami nem szerepelt a bemutatkozó oldalon. Kaptam is választ olyan tanàrnénisen, de nem zavart. Akkor nem beszèltünk meg időpontot, mert nem volt már.
    Másnap sms- ben kérdeztem rá egy következő reggeli időpontra. Korrektül válaszolt, pont jó volt a reggel, másfél órát beszéltünk meg. Kellő időben kaptam a címet.
  • Megközelítés:

    Autóval is egyszerű, de én bkv-val mentem a szomszéd kerületből. Kétféle busz is megáll a címtől száz méterre. Autóval parkírozni ingyen lehet. Szóval én az egyik busszal mentem Urunkról elnevezett hegyi úton. A ház a közelben, telefon,bejutni egyszerű és diszkrét. Egy szintet le a célig, ami nem alagsor, mivel egy hegyoldal.Újépítésű társasház,gyönyörű panorámával.
  • Helyszín:

    A lakásba belépve tágas előszoba, hangulatos kis bútorokkal. Ebből nyílnak a szobák és a fürdőszoba. Amerre jártam, rend és tisztaság. Aliz szobája hangulatos,gyetyafénnyel megvilágítva, kis kanapéval, széles tatamival. A fürdőszoba nem túl nagy, a cėlnak pont megfelel. Rengeteg féle tusfürdő, szájvizek pohárkákkal, tisztaság mindenhol. Sarokkåd zuhannyal, száraz kilépők, minden o.k.
  • Lány külseje:

    Aliz a képeknek megfelelő, magas, karcsú hölgy, szép kék szemekkel, formás fenékkel és keblekkel. Valami dögös cuccban fogadott, de csupa elnézést, már nem emlékszem pontosan a textilre. Aliz üde, kellemes jelenség.
  • Erotikus masszázs:

    Miután beszélgettünk egy kicsit a kanapén, Aliztól kaptam egy ropogós törülközőt, majd a fürdőszoba felé vettem az irányt.Visszatérve Aliz a tatamira invitált, s én szót fogadtam Neki. Ekkor már egyformán voltunk öltözve. Kicsit még beszélgettünk, de elég hamar kiderült, hogy nem pendülünk egy húrom. De håt nincs ezzel semmi baj, nem ezért jöttem.
    A masszázs vérprofi volt. Előszőr az egyik oldalon bokától szépen felfelé haladva jólesően, megfelelő erősséggel csinálta Aliz. Itt jegyzem, meg, hogy én ilyenkor egy kicsit elpunnyadok, de nyilván mett jólesett. Az biztos, hogy mikor már Aliz kebleit is éreztem, ahogy haladt felfelé a masszírozásban, az már ébren ért. A másik oldalam is sorra került ugyanolyan szakértelemmel és jólesően. Na, de ami utána jött az nem volt piskóta. Elkezdődött egy finom csúszka, itt azért már volt erotika ! Előszőr a håtsó felemen, Aliz teste rajtam siklott én meg emelgettem a hátsómat, így jobban esett. Kis idő múlva fordulás. Aliz a lábaim közé gugolt és lingam elemekkel kényeztette a csúnyámat. Majd jött a szemben csúszka, ami sajnos nem tartott sokáig, mert amilyen korán jöttem (9re), olyan korán is mentem. Miután Aliz letakarította a dns nyomokat, hassal mellémfeküdt és nem zárkozott el attól, hogy a hátát és a fenekét simogassam.
  • Levezetés:

    Mint már írtam, jôl masszíroz, érezni nem tegnap kezdte. Megkérdeztem tőle, esetleg nem bánná-e, ha egy kicsit én is kedvében jårnék. Majd meglátjuk később, válaszolta. Nem láttam meg. Természetesen részesültem a bemutatkozójåban fixen vállalt terápiában.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról, nem tartozom az okos férfiak közé, nyilván szimpátia kérdése. Ja, de. Köszönöm a csokit!
  • Összkép:

    Kellemes fizikai érzéssel távoztam a szakszerű, jól végzett masszírozás miatt. Aliznak van egy olyan verbális stílusa amire én valszeg nem tudok úgy reagálni, ami neki bejön. Sajnos ez rányomta a bélyegét a randinkra. Egyébként meg vizzel kinålni a vendéget, az nem ördögtől való!
Happy Massage