• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Kedvesem nagyon örülök, hogy ennyire sikerült elcsábítani hisz ez volt a célom. Olyan élményt kapj és éljél meg velem hogy ne tud elfelejteni és ha egy picikét is rám gondolsz, hogy mit tettem veled és vele :)))))) akkor már érezd, hogy mozog, keményedik és szeretnéd ha a kezeim közt lennél millió csók és várlak vissza nagyon élveztelek, imádlak és tetszel nekem :))))))))

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem, ami könnyen ment annak ellenére, hogy először csináltam. Ráírtam, kb egy óra múlva online volt, visszaírt. Időpontot egyeztettünk és programot egyeztettünk. Bejutás előtt hívtam telefonon, felcsengettem, beengedett.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a közeli Spar parkolóban álltam meg, ingyenes. Onnan 2 perc gyalog, könnyen meg lehet közelíteni. A ház előtt 2-3 percet vártam, korábban mentem. A cím pontos.
  • Helyszín:

    Panel lakás emelet, a liftből kiszállva rögtön az ajtóban voltam. A lakás nagyon rendben van, szépen felújított, a fürdőszoba is szép, tiszta. Tusfürdő választék is van bőven. A szobába egy kinyitott nagy kanapé van, mely a célnak megfelel. A kanapé mellett egy nagy állótükör, abban lehet nézelődni, nekem nagyon tetszett.:)
  • Lány külseje:

    Tekla nyitott ajtót, fekete falatnyi bugyiban és melltartóban. Az ajtóban megkérdezte, maradok-e?! A kérdést sem értettem, mivel nagyon dögös csaj! És tudja is magáról! ;) A fényképek teljesen valósak, az arckitakarástól nem kell tartani, szép barna feszes bőr, formás fenék, szép cicik, kisportolt alkat, szép arc. A szemüveg jól áll neki, kedvességet kölcsönöz. Első ránézésre nem derül ki, hogy milyen fehérmájú! :)))
  • Action:

    Kellett egy nap, mire felfogtam mi is történt velem. Érkezéskor köszöntött a korábban írt ruházatban. Nagyon dögös volt. Körbe vezetett, időhúzás nélkül gyors elmutogatott mindent. Mondta menjek fürödni, utána nekem esik. Huhh... Ruha le, gyors zuhanyzás, majd szobába vissza. A törölközőt levette, majd néhány csók váltás. Nem volt nyelves, de ettől független nagyon jól csókol. Leültetett az ágyra és egy kis tánccal kedveskedett. Már akkor megmozdult bennem/rajtam valami. Nagyon erotikusan csinálta, közben diszkréten még egy-két fontos információt mondott, hogy biztos jó legyen a következő egy óra. Tánc közben kis simogatás, közben megszabadult a kevés fehérneműjétől. Majd hátrébb küldött, helyezzem magam kényelembe, mert most le fog szopni...és így is tett...csak kapkodtam a levegőt, nagyon jól csinálja, mélytorkozik is és nagyon figyelmes! Önállóan már ez szuper volt, erre megkérdezte, hogy ágyról fej lelógatós francia? Egy álmom valósult meg! Hanyatt feküdt, én fölé és úgy franciáztunk, ami már súrolta a szájbadugás határait...Aztán felült és tovább kényeztetett. Gumit kértem, kiültünk az ágy szélére szembe a tükörrel és nekem háttal meglovagolt. Az a látvány...! Nem csak nekem tetszett, itt jöttem rá, hogy Teklának is tetszik! :)) Szóval lovacskázott egy kicsit, majd fordultunk kutyusba. Kérte, hogy dugjam meg a puncikáját...Ezután popsira váltottunk, kérte hogy jól dugjam meg a popsikáját is...Beleadtam apait anyait, de sajnos saját hibámból elpuhultam...Tekla mondta, akkor most leszoplak... és úgy lett. Majd ismét gumi, oldalra fektettem, folytatta volna a kis huncut a popsit, de én punciba raktam, így is lett végem...Letakarított, majd mellém feküdt. És itt jött a meglepetés. Tekla egy közvetlen, értelmes csaj, akivel tök jól el lehet beszélgetni és nem csak csacsogni a semmiről...Ritkán találkozok csinos, sportos, értelmes lánnyal, aki az ágyban "megerőszakol"...:))) Az idő vége felé járhattunk, amikor megkérdeztem, még egy menet? Mondta, hogy gyorsan mehet. Gyorsan?!, gondoltam magamban, mivel az első sem volt zökkenő mentes, a második, csoda ha összejön. Uraim, nem néztem az órát, de kb 5 perc alatt olyan mélytorkos szájbaélvezés lett, hogy azt sem tudtam hol vagyok...Tekla kiment, én utána vonszoltam magam. Gyors zuhany, nem akartam Tekla idejével és vendégszeretetével visszaélni, majd gyors öltözés, közben még szem legeltetés, biztos beleégjen Tekla a retinámba, majd elköszönés, távozás...
  • Elszámolás:

    Előre vtr-en egyeztettünk. Az adatlapján minden rajta van, én csak a popsit kértem extraként, pesti átlag, ami az élményért nagyon kedvező. Előre megbeszéltük, érkezéskor szó nélkül az asztalra tettem, végig ott volt érintetlenül.
  • Összkép:

    Mivel olyan dolgot is csináltunk, amit én még soha, ezért nekem frenetikus élmény volt. Azt kell mondjam Tekla szereti, amit csinál és nagyon figyel a partnerére. Minden szempontból Tekla tökéletes, ha megtarthatnám magamnak, biztos nem ajánlanám. Remélem még lesz szerencsém találkozni veled! :)))
Happy Massage