• Alíz

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam telefonon, és szerencsére a választott időpontban rá is ért.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható. Egy közeli bevásárlóközpontban parkoltam, így azzal sem volt gond. Rengeteg bkv járat található a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, a tusfürdőkből kellő választék, a szobában matrac és amúgy ízlésesen berendezve. Külön törölközőt kaptam előtte és utána.
  • Lány külseje:

    Szép hölgyre számítottam, de a valóság felülmúlta a várakozásomat is. Fehér melltartó-bugyi kombinációban fogadott. Gyönyörű arc, hosszú szőke haj, karcsú de nagyon formás idomok, és egy fantasztikus popsi, amiről nem bírtam levenni a szemem amikor előttem lépdelve mutatta az utat... A bomba külső mellé még igen kedves is.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyozás után átöleltem, de rövid simogatások után leparancsolt a matracra. Úgy láttam, és ezt meg is erősítette később, hogy kell neki egy kis idő hogy ráhangolódjon egy új vendégre. Szerintem ez teljesen természetes is, meg amúgy a masszázst is szeretem, szóval így kezdtünk. Eleinte maradt rajta a bugyi és melltartó is. A hátamnál kezdte a masszázst krémmel, onnan haladt lefele. Kellemes volt, lazításra alkalmas, közben kedvesen kérdezgetett erről-arról. Ahogy haladt rajtam lefelé, kezdett erotikus mozdulatokat csempészni a masszázsba, néha kicsit megsimogatta a zacsit. Először lekerült a melltartó, ezután kicsit a melleivel is csúszkált a hátamon. Később a bugyitól is megszabadult, és az erotikusabb mozdulatok is sűrüsödni kezdtek.
  • Levezetés:

    Egyszercsak mellém térdelt, és nem szólt semmit, de lágyan végigsimította a karom. Értettem a jelet, és felé fordulva simogatni kezdtem. Kezembe kerültek a tökéletes alakú cicik, és láttam az arcán az elégedett mosolyt. Alíz nagyon szereti ha a melleit kényeztetik. Én csókolgattam és simogattam a formás kebleket, aztán simogattam máshol is. Elővettük az olajat, és jó alaposan bekenegettem mindenhol, nem hagyva ki a puncit és a popsit sem. Apró kis szexi nyögésekkel jelezte, hogy tetszik neki is a foglalkozás. Közben ő is foglalkozott velem, így a szerszámom már egyre keményebbre duzzadt. Hamarosan készen álltunk, megkezdődött a csúszka. Eleinte a mellei közé fogta, és szemből csúszkált, néha feljebb jött, olyankor kis puszikat kapott. Egy idő után megfordult, és az eszméletlen szexi popsiját mutatta felém, míg a szerszám vagy a mellei között volt, vagy a hasával izgatta. Közben én is simogattam és izgattam a puncit és a popsit, eszméletlen látvány volt. Néha szexin sóhajtozott vagy erotikusan nyögött, engem végtelenül felizgatott vele. Nem azok a mesterséges sóhajok voltak, hanem igazi őszinte élvezet hangjai (azért a csúcsra valószínűleg nem tudtam eljuttatni). Utána ismét fordult, a lábam közé telepedett és óvatosan az ajkai közé vette a szerszámot. Kicsit szopogatta, majd kivette és egy hosszú nyálhíd képződött a makk és az ajkai között. Ezt megismételte néhányszor, majd nyalogatta mint egy fagyit. Később mélyebbre vette, és közben nyelve pörgött a makkomon, fantasztikus érzés volt! Egy idő után pózt váltott, mellém térdelt, hogy én is elérjem, amit ki is használtam, a puncit és popsit simogattam, amit ismét nyögésekkel honorált. Újabb váltás, most ráült a mellkasomra, nekem háttal, és kézzel izgatott. Én viszont remekül elértem a formás ciciket, így én ott kényeztettem. Kis idő után az egyik kezem a puncihoz irányította, így ott folytattam az izgatást. Újabb pózváltás, megint mellém térdelt és ajkaival és kezével felváltva kényeztetett, a melleket is bevetve. Így ért a vég is, óriásit robbantam a kezei között. Kedvesen letörölgetett, majd mellém feküdt, és a hátralévő néhány percben simogattuk egymást.
  • Elszámolás:

    Utólag történt, a polcra helyeztem a virágcsokrot. Kölcsönös francia extra lett volna, de nem vettem igénybe. Összességében nagyon megérte, bár kicsit talán átlag feletti a csokor mértéke, de amit tőle kaptam cserébe az meg biztosan átlag feletti.
  • Összkép:

    Kedves lány, igazi bomba nő, nagyon jól éreztem magam vele. Az elején kicsit tartózkodó volt, de menet közben feloldódott és igazán jól sikerült a találkozó. Tipikusan az a lány, akinél érdemes törzsvendégnek lenni, az az érzésem hogy a következő randink a mostanit is felül fogja múlni!
Happy Massage