• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    előző nap hívtam telefonon, nagyon kedvesen visszahívott és válaszolt minden kérdésemre.
  • Megközelítés:

    Telefonban pontos címet kaptam, BKV-val érkeztem, és egy rövid séta után már célba is értem.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház egy kellemes környéken. Szerencsémre a lenti bejárat nyitva volt, igy miután sms-ben kaptam az ajtószámot és emeletet, már lifteztem is.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögül egy kedvesen mosolygó szőke hölgy várt, a piros szettben a képekről.A haja félhosszú. Itt jegyezném meg hogy eléggé meglepődtem mert az adatlapon szereplő kor nem valós, erősen lefelé van kerekítve. Mivel nálam idősebb hölgyet ritkán választok partnernek, szerintem látta is rajtam hogy kicsit bizonytalan lettem.Szilikon cicik viszont nagyon szépek. Az arca nem az én esetem, de nem kell félni arckitakarástól. Gyanítom pár éve a hölgy bomba csaj volt. Hasi tájékon talán van egy ici pici felesleg, de bevallása szerint jár edzeni (ez más testrészein látszik is).
  • Action:

    Rövid fürdés után még mindig bizonytalanul befáradtam a hálóba, ahol szinte azonnal nekem esett, oldván a feszültséget. Eredetileg arcra élvezés és popó miatt mentem, de hamar kiderült hogy a popó a méretem miatt nem fog menni. Viszont mire kettőt pislogtam, már kinnt voltak a jól markolászható cicik, és öt masodperc múlva Lara térdre ereszkedve elkezdett szopni olyan intenzitással, hogy mozdulni nem bírtam. Közben piszkos beszólásokkal tovább hergelt. Nem tudom honnan érezte meg hogy szeretem az ilyen szenvtelen, pornós kényeztetést, de az összhang megvolt szinte azonnal, és ha éppen nem ő szopott levegővétel nélkül, akkor én fogtam a fejét két kézzel és tuszkoltam a szájába az ezredest. Erre ő még jobban tolta erővel a fejét a farkamra! Mélytorok nem volt, de nem is hiányzott. Atyég, gondoltam magamban, és stoppot parancsoltam Larának. Felhuppantunk az ágyra , majd 69-be fordultunk. Lara hevesen dícsérgetni kezdte a hímtagom, és megint intenzív franciába kezdett. Közben nyalogattam a puncit, és jól szemügyre vettem a popsi lukat is, ha már bele nem kéredzkehettem. Pár perc ha eltelt, és szóltam hogy így túl hamar végem lesz, ezért leálltunk egy levegővételre. Közöltem Larával hogy első körben rá akarok élvezni az arcára, és figyelmeztettem hogy hatalmas adag lesz, mivel nem volt partnerem már egy ideje. Erre jött a válasz "nem gond, imádom ha az aromcra élveznek" . Na, gondoltam több se kell, letérdeltettem a szőnyegre, és elkezdtem erős tempóval dugni a száját. Mielőtt elért a vég, kicsit hátrébb álltam és becéloztam Lara eltökélt, mosolygós arcát. Az első, masszív adag Lara szeme alatt fröccsent szét, aminek mennyiségétől láttam hogy meglepődött, és hirtelen rezdült egyet. A második és harmadik löket ugyanez. Gondoltam, megkímélem a maradéktól, és a cicire lövöm a többit.Gyors mozdulattal lefelé céloztam, de ezt Lara azonnal észlelte, és mohón bekapta a farkam! Így egy emberes adagot a torkára is lőttem. Én ilyet még soha sem tapasztaltam, egyetlen szolgáltatótól sem. Valami elképesztő látvány, és érzés volt, elhihetitek.
    Tisztálkodás, nevetgélés után kaptam egy masszázst, amit elég profi módon kivitelezett. Közben jókat csevegtünk az élet nagy dolgairól. Nagyon odafigyelt minden szavamra, tökéletes beszélgetőpartnernek bizonyult. Nemsokára egészen szenvtelenül közöltem vele hogy most megdugom, és Lara valami "alig várom" beszólással megint felhergelt. Mondanom sem kell, már tuszkolta is a fejét a farkamra, és rövid franciázás után jött a gumi, kiskifli-nagykifli, és lassú szeretkezés. Izgató nyögésekkel kisért percek után, rászóltam hogy doggyba folytassuk, és mire levegőt vettem, egy "oké!" után már négykézláb várt. Na itt aztán ami a csövön kifért, egy csattogós kefélés következett amit Lara "nyomd be tövig!" féle beszólásokkal fejelt meg. Mondanom se kell, de azért elmondom, hogy a fenekét szinte végig, erővel tolta a farkamra! Teljesen kikészültem. Elvesztem Lara nyögéseiben és a feneke csodálatos látványában ahogy szüntelenül, csattogva nyomul a hímtagomra. Negyed óra telhetett el így, és akkorát lőttem a gumiba hogy még percekig remegtem utána. Újra tisztálkodás, kis small talk, és zuhany után tipli. Széles mosollyal távoztam, bár ezt Lara nem láthatta, ő csak azt észlelhette hogy köpni-nyelni nem tudtam, úgy kikészített.
  • Elszámolás:

    Előre kérte el, az asztalra tettem le. Nem jött többet szóba.
  • Összkép:

    Itt vagyok gondban, mert alapvetően nem az esetem, és kicsit csalódott voltam első látásra, mert szerintem a kor megjelölés nem stimmel, de amit Lara nyújtott, azt máshol nagyon ritkán kapnám meg. Egy érett, pasikat imádó MILF, aki veszettül odateszi magát, es borzasztóan figyelmes. A legjobb ár/érték kategória jelenleg. Visszamennék szó nélkül ha a popsit is bevállalná, de mindent ugye nem lehet.
Happy Massage