• Niki_és_Bunny

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedden írtam Nyuszinak hogy nincs-e kedvük egy 3ashoz a közeljövőben. Hamar kaptam egy kedvező választ. Csütörtök délelőttöt fixaltuk le. Ezután küldtem egy vtr-t is, biztos ami biztos.
  • Megközelítés:

    Ismét kocsival érkeztem. Most nem sikerült a ház előtt parkolni. De a szomszéd ház nagyobb parkolójában találtam helyet. Gps amugy pontosan idehoz de én már fejből jövök olyan mintha hazajönnék(bárcsak:) így lenne). Bkv is közel tesz le a házhoz.
  • Helyszín:

    Egy szobás lakás. Célnak megfelelő. Fürdőben zuhany, sokféle tusfürdő, szájvíz, dezodor.
  • Lány külseje:

    Leírtam már őket párszor,de próbálok valami újat mondani.
    Hol is kezdjem?
    Kezdjük Nikinél őt kicsit régen láttam már.
    Ugyanolyan gyönyörű mint mikor legutóbb láttam.
    A képeknek teljesen megfelel. Gyönyörű mosolya van, hatalmas eredeti cicikkel van megáldva. Formás popsija van.
    Bunny ugyanolyan gyönyörű mint legutóbb láttam. Ahh hülyeséget beszélek sokkal gyönyörűbb lett. Gyönyörű barna szemei mindig rabul ejtenek. Mosolyát nagyon szeretem. Egyszerűen imádom, ott kerek és formás ahol kell,pont az esetem:) Ahogy megláttam a fekete szexi ruhában ami a ciciket igencsak kihangsúyozta egyből elállt a lélegzetem.
  • Action:

    Ajtón belépve, cipő le és megfordulok Niki az ajtó mögött és mosolyog rám. Csókkal üdvözöljük egymást, majd kérdem Nyuszi merre van?
    Kinyitja a fürdő ajtót és lám Nyuszi még a gyönyörű szőke fürtjeit göndöríti. (asszem így mondják)
    Mosolyogva kijön és gyorsan ő is üdvözöl egy csókkal.
    Majd irány a szoba. Leültünk az ágyra és elkezdtünk beszélgetni kivel mi történt amióta láttuk egymást.
    Nyuszi megmutatta milyen szexi ruhákat rendelt. Majd ezután elkezdtem vetkőzni, és elmentem fürdeni.
    Mikor vissza jöttem Bunny még gyors kiugrott a fürdőbe,de addig mi Nikivel elkezdtünk csókolózni mivel kicsit rég láttam.
    Hamar arra eszméltem fel hogy a velem egykorút teljesen eltünteti. Nagyon jól csinálja, közben Nyuszi is visszatért. Rögtön Niki mellé helyezkedett és ő is kérte a jussát.
    A farkam két oldalát nyalták, majd hol Niki hol pedig Nyuszi kapta be. Isteni látvány volt.
    Majd a hátamra feküdtem és így kezdett Niki tovább kényeztetni, Bunny pedig számhoz hozta az isteni cickóit. Elkezdtem nyalni szívni őket, közben a lányok megbeszélték hogy kié lesz az első menet.
    Nekem nem volt beleszólásom, de mintha a fejembe láttak volna. Mivel rég voltam Nikinél reméltem hogy ő lesz az első. Niki nyert.
    Nyuszi gumit húzott rám és Niki pedig bepucsított. Hátulról behelyeztem a finom kis puncijába. Fokozatosan gyorsítottam a tempón közben egyre jobban megjött Niki hangja.
    Bunny felállt az ágyra és úgy helyezkedett hogy a mellei a számmal egy vonalban legyenek. Nem volt választásom egyből bekaptam a bal majd a jobb mellbimbóját, és elkezdtem szívni nyalni. Nyuszi nagyon élvezte én közben a fenekét markoltam, közben pedig Nikit dugtam.
    Ennyi ingertől így hamar Nikiben élveztem el. Hagyott lenyugodni, majd megtisztogatott, közben Bunny kiment a konyhába és hozott innivalót.
    Beszélgetni kezdtünk mindenféle dolgokról,majd kaptam egy kis masszázst a lányoktól.
    Ezután Bunny gondolt egyet és a lábam közé helyezkedett és eltüntette a velem egykorút.
    Közben Nikit arra kértem hogy kicsit én is tudjam őt kényeztetni. Rá ült a számra én pedig elkezdtem őt nyalni,közben Nyuszi továbbra is engem kényeztetett. Nem sokkal később Bunny abbahagyta a franciát és hozott egy gumit, addig Niki folytatta a franciát én pedig tovább nyaltam őt.
    Bunny felhelyezte a védőruhát és ezután elhelyezkedett az ő kedvenc és már egy ideje nekem is a híres "Nyuszi pózba".
    Behelyeztem a velem egykorút a puncijába és elkezdtem őt hevesen dugni.Közbe Niki se tétlenkedett és mellém állt az ágyon és a melleit a számba dugta. Közben én az egyik kezemmel a Niki popsiját markoltam, a másik kezemmel pedig Bunnyt húztam magamra .Bunny nagyon élvezte a hangokból itélve,majd póz cserét javasolt. Jöhetett a doggy,de nem punciba hanem popsiba.Így kaptam egy kis síkosítót majd bedugtam a popsijába a velem egykorút.
    Óvatosan kezdtem neki majd mikor Bunny elkezdett biztatni hogy mehet gyorsabban,így fokoztam a tempót és egyre jobban kezdtünk el csattogni.Közben Niki cickóival még mindig tele volt a szám.
    Nem bírtam tovább és egy hatalmasat élveztem a gumiba,de nem húztam ki azonnal hagytam még hogy Nyuszi mozogjon rajta, mert tudom hogy szereti ilyenkor ahogy lüktet benne a farkam.
    Kis pihi következett, beszélgettünk pár magánéleti és pénzügyi dologról.
    Majd Bunny közben úgy bújt oda hozzám hogy én ültem az ágyon és ő pedig beült elém és nekem dőlt és így át tudtam karolni, közben puszilgattam és markolásztam a melleit.Itt úgy gondolom hogy teljesült a barátnő feeling 100%-ban, ebben a pillanatban teljesen úgy éreztem mintha tényleg ő lenne a barátnőm, igazán meg hit volt.(ezt a pillanatot külön köszönöm neked )
    Niki kiugrott mosdóba,addig Bunny úgy érezte hogy készen állok a következő menetre.
    Eltüntette a velem egykorút,de én a fülébe súgtam hogy most én szeretném őt kényeztetni.
    Ennek ő nagyon megörült és kényelembe helyezte magát én rögtön rá cuppantam a puncijára.Imádom Bunnyt nyalni, isteni a puncija.
    Kedvesem nagyon élvezte folyamatosan simogatta a fejemet és a kezemet, közben nyögdécselt és húzott magába.Időközben visszatért Niki is és kérte a péniszemet, amire ő rögtön rá bukott.
    Elkezdtem markolászni Bunny melleit és egyre hangosabban nyögdécselt ahogy nyaltam, majd egyszer csak elélvezett az én kedvesem.
    Majd kaptam egy gumit és az ágy oldalába helyezkedtünk Bunnyval és hátulról bedugtam a velem egykorút a puncijába most. Elég hevesen kezdtem neki elég hangosan csattogtunk közben Niki végig simogatott.
    Majd csere és most Niki helyezkedett doggyba. Vele is hevesen kezdtem amit ő nagyon élvezett a hangjából itélve. Ezután Niki pózcserét javasolt azt szerette volna ha szemből támadom meg.Hát így is tettem, elkezdtem volna gyorsabban dugni Nikit de Bunny azt mondta hogy lassítják mert így nem tudja megcsókolni Nikit. Erre nem tudtam nemet mondani,így hát így tettem és élveztem a pillanatot ahogy a lányok nyelveznek egymással.
    Mikor véget ért a pillanat, folytattam ahol Nyuszi leállított elég gyors tempót diktáltam amit Niki piszkosul élvezett ahogy láttam az arcán.
    Kezdtem elfáradni így kértem Nikit hogy lovagoljon meg.Hátamra feküdtem és háttal nekem beleült és elkezdett lovagolni. Közben én markoltam a fenekét és Bunny is markolta. Niki nagyon élvezte a dolgot, eközben Nyuszi a bal oldalamon bepucsított, és kérte az egyik ujjamat majd a másikat és szinte megdugta az ujjamat ha lehet így fogalmazni.
    Nikinek sajna begörcsölt a lába így leszállt rólam, de rögtön bekapta a velem egykorút és Nyuszi közbe a két lábam közé helyezkedett és elkezdte nyalogatni és szopogatni a zacskókat.Isteni érzés és látványban volt részem. Nagyon ügyesek a lányok, tudják hogy szeretem.
    Mivel nem sikerült elélveznem, így Niki egy kis olajat kent a szerszámomra közben Bunny a jobb oldalamra helyezkedett és beállította az ujjaimat hogy ő hogyan szeretné ha én őt megujjazzam.
    Gyönyörű látványba volt részem ahogy Nyuszi befeküdt mellém és én pedig elkezdtem őt ujjazni,nagyon mélyre hatoltam benne amit nagyon élvezett ha nem voltam kellő mélyen bent tolta a kezemet beljebb, és folyamatosan mondta hogy "ott-ott". Sajna így nem tudtam elvinni a csúcsra őt, mert hamarabb ért engem a vég.
    Nyuszi hangja és Niki keze meghozta nekem a harmadik élvezésemet, ami talán ez volt a legnagyobb a maiak közül.
    Igazából Niki szájába szerettem volna elmenni,de sajna olyan hirtelen jött hogy nem volt időm szólni neki ,hogy jövök így mindenfelé lőttem, talán még a lepedő is kapott,ezért utólag is elnézést kérek.
    Niki kiment a mosdóba a kezeit megmosni mert a keze is kapott bőven.
    Mikor visszajött még maradt egy kis időnk, amit beszélgetéssel töltöttünk el.
    Ezután még elmentem fürdeni,majd felöltöztem.
    Az ajtóban pedig kaptam két búcsú csókot tőlük.
  • Elszámolás:

    Mivel 2 órát foglaltam le és vtren is bejelentkeztem így az extrák benne voltak az alapban.
    Végén rendeztem, egész randi alatt szóba se került.
    Számomra teljesen megérte.
  • Összkép:

    A randi minden percét élveztem.
    Úgy gondolom a beszámolómból kiderült, hogy pozitív élményekkel távoztam. Nem ez volt az első alkalom és nagyon remélem nem is az utolsó. Csalódnom még sosem kellett és szerintem az aki korrektül áll hozzájuk nem is fog.
    Azoknak a férfi társaimnak ajánlom akik tudnak bánni két ilyen nagyszerű Hölggyel.
    Ők szívüket lelküket kiteszik hogy nekünk jó legyen, ezért szerintem igazán megérdemlik hogy jól bánjunk velük.
    Minden randinkat nagyon várom. Remélem még sok ilyen jó randink lesz. Két nagyon okos és szimpatikus hölgyet ismertem meg Bunnyban és Nikiben.
    Az én véleményem szerint az oldal két ékköve.
    Olyat úriembereknek ajánlom akik tudnak bánni két ilyen csodálatos, tüneménnyel,angyallal.
Happy Massage