• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alexandra nem hirdet itt (úgy emlékszem ezen az oldalon nem szokott lenni, a két "hasonszőrű" hirdetési oldalon viszont rendszeresen fenn van). Nem először voltam nála, mindig elértem könnyen, ha éppen nem ért rá azonnal (mint most), egy sms-sel lerakott, majd visszacsörgött amikor már jó volt neki. A telefonban kicsit fáradtnak tűnt, de gyorsan lebeszéltünk mindent, minden kérdésre szívesen válaszol.
  • Megközelítés:

    Bár Budapesten is elérhető, én Győrben szoktam meglátogatni. Az Árkádtól alig pár perc sétára van a ház, parkolni ott érdemes (máshol fizetős). Mivel nem vagyok győri, fogalmam sincs hogy tömegközlekedéssel milyen odajutni, de eléggé központi helyen van az ingatlan.
  • Helyszín:

    A lakás egy hatalmas, új építésű társasházban van a Rába partján, szóval a környék nagyon szép. A házba könnyű bejutni, könyen megtalálható az ajtó is a lábttörlőről. A lakás új, a fürdő szép, tiszta, kádas, de érdekes módon nincs függöny a kádon. A szoba tiszta, az ágy talán egy picit puha, de a célnak megfelel (nincsen rajta magas keret, így nagyon célszerű. Sajnos a szobában nincs más bútor, amin lehetne hancúrozni, sajnos egy szék sem volt ahová lepakolhatok, úgy engem nem zavar, de lehet másnak nem tetszene. Fene tudja. A lakásban van egy kutyus, ami a szobába nem jöhet és nem is jön be (tudom, allergiás vagyok a kutyákra és 10 perc alatt "jelezne" a szemem ha bent lenne akár csak egy kis időre is). Sajnos csak egy mobilklíma szerűség van, ami még így (ezen a meleg) őszön sem elegendő, a szoba nem túl nagy és az ajtó becsukásával sajna gyorsan meleg lesz. Egyszer úgy mentem oda, hogy a "kolléganője" ott volt a nagy szobában, vele is kellemesen elbeszélgettem előtte és utána is, valahogy nem zavartatta magát nagyon én meg nem vagyok vallami szégenlős XD
  • Lány külseje:

    Na itt tudok ódákat zengeni róla. Mint írtam, más oldalon hirdet arccal, testtel és valódi életkorral. Amúgy ha nem lenne ott az életkor (és nem kérdeztem volna rá hogy az tényleg igaz-e), tuti azon gondolkodnék, hogy elmúlt-e már 18. Mindene olyan tinilányos, a formás, szép mellei, a vékony karjai, lába, a gyönyörű csípője, a puha bőre... kicsit olyan perverz apuci kislánya érzésem van mellette, szóval nálam ez feldobja a dolgokat. Jók a varrások a testén (van pár) és a piercinggel is el lehet játszani. Az összhatás állati jó. Nekem totálisan bejön külsőleg.
  • Action:

    Alexandra kicsit furcsa lány, valahogy mindig olyan fáradt-álmos külsőt kölcsönöz magának, egy kicsit távolságtartó de valahol ez érthető is. Nem kezdeményező, de alapvetően lehet irányítani, nem az akivel gigantikus szexcsatákat lehet vívni, be kell ismernem, hogy a látvány nagyot dob mindenen, de én szeretek vele lenni. Imádok masszírozni (minden lányt aki hagyja), most panaszkodott hogy fáj a lába, szóval uccu neki, végigmasszíroztam az első negyed órát (a végén én is pénzt fogok kérni tőlük) XD Önmagában az, hogy simogattam (inkább gyúrtam) a fantasztikus testét minden szögből már ráhangolt a dologra, utána kicsit pihegett egyet. Azt azért megtanultam az évek során, hogy egy nő a masszázs után átmegy lustába és ilyenkor nagy eséllyel van hangulat a szexre is. Először ő franciázott nekem, az igazán komoly mélytorkot nem nagyon bírja, de jó mélyen be tudja kapni a szerszámot és finom a franciája (nem az a pornós, hanem a kellemes-finom). Utána gondoltam kinyalom, őt még nem sikerült korábban. Most sem volt könnyű megtalálni a megfelelő ritmust, keménységet, nyálmennyiséget, helyet, volt amikor éreztem hogy ez nem az igazi. Talán kicsit még fiatal ahhoz hogy igazán őszintén jelezze a "vendégnek" hogy hogyan lenne jobb, de aztán rátaláltunk a megfelelő módra (az ujjaival jelzett egy-két alkalommal). A látvány innentől megért mindent, amikor már az ujjaim is benne voltak (mindkét lyukban) és a megfelelő szögben nyaltam a megfelelő helyen, láttam a fantasztikus melleit és a lassan, majd egyre gyorsabban vonagló hasát, utána pedig a többszörös feszítő érzést az ujjaimon. Ő a totál csendes élvező. Utána pár percig csöndben feküdt és csak lassan engedte ki az ujjaimat (az íze valami fantasztikus, őt imádtam lenyalogatni). Ezután nem bírtam tovább, hátulról hatoltam be kutyusban, amit alapból imádok, ráadásul eddigre már totál be voltam indulva a kislányos testétől, szóval elég keményen mentem neki, ami a végére már fájt neki egy kicsit, de én kiélveztem a helyzetet.
  • Elszámolás:

    Na itt szoktam lehalni. Abszolúte a korábbi átlag egy olyan lánynak aki a kislányos külsejével tarolhatna. Oké, vannak extrái (popsi, csók), de ezekkel együtt lenne a budapesti átlag. A kicsit távolság tartó viselkedése azért valóban nem a megszokott, de engem nem zavar, szóval összeségében nekem kegyetlenül megéri.
  • Összkép:

    Mint írtam kicsit visszafogott, olyan "furcsa" lány (a kutyusával jétszadozott amíg zuhanyoztam, néha azt hittem hozzám beszél, aztán rájöttem hogy nem), de jól el lehet vele dumálni, van akit ez biztosan zavar, engem csak egy picit és összességében szeretni való. A teste fantasztikus, kislányos, gyönyörű mellekkel, hassal, lábakkal, karokkal, fenékkel, plusz az arca nekem rettenetesen bejön. Gyakran fogok még hozzá járni amikor Győrben van.
Happy Massage