• Edenita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A rosszlanyok.hu-n láttam a hirdetését. itt csak Siófoki hirdetését olvastam. Váltottunk emailt, majd megkértem, hogy hívjon meg magához egy általam megjelölt időpontban. Meghívott, én pedig felhívtam és leegyeztettem magam... Könnyű volt odatalálni és egy ragyogó környék. Rugalmas finom-hölgy nappal él.
  • Megközelítés:

    Autóval van saját ingyenes parkoló, busszal egy perc séta. Én gyalog mentem. gyönyörű környék, mire megérkeztem, már felfrissültem az őszi reggeli harmatos levegővel.
  • Helyszín:

    Egy pindurnyi garzonban fogadott. Tiszta törülköző, ágy, fürdő. A hely, a zavar nélküli környezet teljesen alkalmas volt az izgalmas légyotthoz.
  • Lány külseje:

    A kevés kép csak tovább fokozta a kíváncsiságomat. A valóság egy gyönyörű törékeny Tündérben realizálódott. Nagyon finom lélek. Az arca nagyon szép, kedves és megnyerő. Finom érzékeny hamvas mellei és puncija van. Mindegyik része kedvenc. Olyan ruhában fogadott, milyen a képeket van csak más színben. Teljesen sejtelmes. Elvarázsolt már a telefonban is. Előre felkészültem, mit fogok kérdezni és mondani neki, de nem kaptam levegőt. Az egész személye nagyon megnyerő.
  • Action:

    Megérkeztem, elém jött a kapuba. mint mágnes mentem utána. A szobában szék és szobainas is volt. A fürdőben szappan, tusfürdő és tiszta zuhanytálca fogadott.
    Egy órát voltam vele. Kezdeményező és egyszerre kíváncsi rám, hogy nekem mi jó. Finom teát főzött nekem. Beszélgetéssel majd öleléssel kezdtünk. Halk suttogás követte, majd simogatás, térképkészítés. Csókok, ízlelések után könnyen hangolódott és a finom izgatásra nedvesedett. Csikló felől ingerelhető. A melleit is finom volt szopogatni. Miután belemelegedtünk az együttlétbe, a melleit szopogattam, aztán a teste több pontját. Az ágyon délnek vettem az irányt és simiztem, izgattam kis sikosítóval a puncusát ill. csikóját. jól reagált. Nagyon jól lehet vele közben kommunikálni. Dugtunk missziben, hátulról, kutyusban és lovacskázott is. Gumis franciával forrósítottuk a hangulatot. Amikor bekapta, megállt az idő és a levegő. Mindenféle pózt kipróbáltunk, felpróbáltunk. mivel vegetáriánus, így gondoltam, hogy nyuszi pózt mondok, de kutyus lett belőle. Lovacskázás is volt :-)
    Beleült és pacizott, majd fordultunk hátulról tóltam, végül missziben fejeztük be az első menetet. Ez volt a legközelibb. Kölcsönösen élveztük. Tényleg nagyon ügyelt a higiéniára. De emellett nagyon jól hangolódott rám. Szünetben a menetek között beszélgettünk. Érett hölgy, teljes embert ad bele. Nem rutinmunka, hanem testi és szellemi együtt.
  • Elszámolás:

    Annak örültem, és elsősorban azért választottam őt, mert a higiéniára nagyon ad. nincs natúr francia, csak óvszeres. De minden más kritériumomnak is megfelelt. És hát a látványa, hangja elsőre elbűvölt. Több szinten lehetett egyesülni vele. Mi mindegyiket kipróbáltuk és megéltük.Bár talán több alkalom szükséges ahhoz, hogy jobban megismerjük egymást, és mélyebben tudjunk egyesülni. Legalábbis nekem egy lány tartósan jó csak.
  • Összkép:

    Az ínyenceknek ajánlom, akik nem csak testeket látnak. Szóval a lelkét is beleadta az együttlétbe, minden alkatrészemet megmozgatta. Semmi személytelen nem volt benne. Magávalragadó volt és lehengerlő. Annak ellenére, hogy törékeny nádszál. Talán azoknak ajánlom még, akiknek fontos az érzelmi kapocs a tesi köré fonva. Aki már megborzong egy finom női hangtól és érintéstől. Pláne, amikor nem csak érint, de be is fogad a barlangjába...
Happy Massage