• LOTTY

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon megtetszett Lotty a fényképei alapján, ráadásul egy általam jól ismert helyen tünt fel ahova mindig szivesen megyek. Felhívtam, de nem vele, hanem egy barátnővel egyeztettem, aki megerősítette, hogy ahogyan itt szokásos, a másfél óra tartalmazza a kölcsönös kényeztetést is. Egy óra múlva a kapuban álltam és a megkapott kóddal felcsengettem.
  • Megközelítés:

    II. kerület főútvonala, tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető, autóval sem reménytelen, de azért pár percet rá kell szánni a parkolásra ami fizetős.
  • Helyszín:

    Szép nagy lakás, nagy belmagassággal, nem annyira modern inkább elegáns stilusban berendezve. A nagy alapterületű szobában van masszázspad, kanapé, álló tükör, hangulatvilágítás. A fürdő szoba tiszta, a kilépő száraz. Van szájvíz, dezodor, tusfürdő választék.
  • Lány külseje:

    Az arc kitakarás miatt mindig van egy kis izgalom az emberben, nos pont e miatt teljesen felesleges volt aggódnom, Lottynak nagyon szép arca van. A fényképek sportosabbnak és feszesebbnek sugallják Lottyt, mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy ügyes a fotósa és Lotty is igen fotogén. Igazából nem rossz csaj, az arca kifejezetten szép, lágyan omló, dús világos barna haja van, a bőre selymes és fehér. Helyes, nem túl nagy, enyhén, de izgatóan gravitáló cicikkel rendelkezik.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve elhelyezkedtem a masszázspadon és megkértem Lottyt, hogy ő is vegye le a fehérneműjét. A melltartót készségesen levette és bugyiban kezdett neki a masszázsnak. Rákérdeztem a csúszkás masszázsra, de azt mondta, hogy azt még nem csinálta. Ezt úgy értelmeztem, hogy nem is fogja csinálni és elengedtem a témát. Kellemes volt amit csinált, szakszerű, szisztematikus mozdulatokkal végig masszírozta a testem. Jól esett, kellemesen ellazultam. Masszázs közben kicsit beszélgettünk, nem az a csacsogós tipus, de nem is volt túlzottan kimért, mindenre felelt amit kérdeztem, de ő nem nagyon igyekezett fenntartani a társalgást.
  • Levezetés:

    A levezetéshez megfordultam, kaptam egy párnát a fejem alá. Ekkor szembesültem azzal, hogy a kölcsönösség azt jelenti, hogy én is simogathatom kézzel a punciját. Ehhez természetesen levette a bugyit is. Megállapítottam, hogy meztelenül sokkal jobban néz ki mint fehérneműben.
    Beolajozta az altestemet, simogatta a combjaimat, a heréimet és változatos, remek technikával lingam masszázsban részesített. Ösztönösen nagyon jól csinálta, nem gondolom, hogy rövid, mindössze egy hetes pályafutása alatt vált volna ennyire profivá. Annyira jól csinálta, hogy rá sem kérdeztem, hogy mi lesz a franciás résszel aminek elvileg benne kellene lennie a programban. De akkor tényleg nem hiányzott! Parádés lingam technikával, egyáltalán nem sietve kényezette a farkam én pedig félaléltan a gyönyörtől, lelkesen sunázgattam a kellemesen nedvesedő punciját. Igy ért a vég, hatalmasat élveztem. Ő egy kicsit szemrehányóan megjegyezte, hogy azt hitte még bírni fogom. Lehet önző voltam, de a semmiből jövő hatalmas orgazmusnak nem akartam ellenállni. Amúgy sem éreztem elkapkodottnak a dolgot.
  • Elszámolás:

    Az új szabályok szerinti méltányos csokrot tettem a tatamira. Talán ezt a fajta egyszerűsített kölcsönösséget egy órában is hozzáférhetővé lehetne tenni.
  • Összkép:

    Egy valódi lingam királynőre leltem, aki ugyan nem pont olyan mint a fényképeken, de meztelenül tényleg jól néz ki. Talán a telefonos kolléganőnek kellene pontosabban megfogalmaznia a lehetőségeket, pontosítani, hogy mit jelent Lottynál a kölcsönösség.
    Számomra a tartózkodása is izgató volt, abszolut ajánlott kategória, szerintem még én is visszatérek.
Happy Massage