• Viktória

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy adódott, hogy Szolnokon volt dolgom. Előző nap nyomozásba kezdtem, hogy melyik hölgyet látogassam meg a városban. Itt nem hirdet ellenőrzött hölgy, így a másik oldalon keresgéltem tovább. Jártam már a városban rosszlánynál így tudtam alaposnak kell lennem, nehogy árnyékra vetődjek. Találtam egy hölgyet, akinek a fotói igen csábítóak. A Róla írt beszámolók egybecsengenek, elégedettek voltak a kollégák. Telefonon hívtam, kedves és készseges volt. 30 percre jelentkeztem be.
  • Megközelítés:

    Egyeztetéskor kaptam meg a címet, jártam már ott 2 alkalommal. Gps odavisz, a ház számozása jól látható, bejutás egyszerű. Nem kell magasra menni.
  • Helyszín:

    A lakás rendben van. Fürdőben: sarokkád, tusfüdő van, szájvíz nincs /ahogy csók sincs/ illatos törcsi. Szoba igényes, kényelmes franciaágy, nagy kanapé a mi ruháinknak. Tv. be volt kapcsolva.
  • Lány külseje:

    Vannak korábbi és mostani képek is. A korábbiakon fotómodell, míg a mostaniakon egy dögös csaj. Szóval egy alig 30 as, 165 cm körüli, mosolygós kellemes arcú, gyönyörű természetes mellű, hegyes bimbójú, lapos hasú, eszméldtlen szép fenekű, finom bőrű, jó illatú csaj fogadott. Egy kis lenge ruha volt rajta, ami többet mutatott mint takart. Nagyon tetszett.
  • Action:

    Ajtó nyílt, nem láttam senkit. Beléptem, ajtó becsukódott és megláttam Viktóriát. Kézfogás, bemutatkozás, mosoly. Cipő le, majd átadtam a csokit. A szobába követtem. Kérte pakoljak le. Átadtam a csokrot is. Mondta, hogy törcsi a fürdőben a polcon. Gyors tus, mad vissza. Levette a ruhácskáját, nagyon tetszett a látvány. A cicik nagyon szépek, a hegyes kis bimbócskák eszméletlenül mutatnak. Mivel nincs csók, így rácuppantam a cicikre. Jól elvoltam velük, majd kérte feküdjek az ágyra. Egy gumit oda készített az ágy melletti éjjeli szekrényre. Kérésemre én kényeztettem. Viktóra hanyatt feküdt, becsukta a szemeit és hagyta, hogy élvezzem testét. A cicik után finom hasán lehaladtam a puncihoz. Pici csikló, finom zárt punci várt. Szopogattam, nyalogattam, nekem nagyon tettszett. Amikor a gáttól a csiklóig határozottan haladtam a nyelvemmel, majd vissza és újra a gáttól a csiklóig Vikória passzív magatartása kezdett megváltozni. Jól eshetett Neki, mert kezdett sóhajtozni, mocorogni, de nem értem el többet. Gondoltam nem próbálkozok tovább, így Ő következett. Hanyatt fektetett és feltette a gumit. Nem kényeztetés, hanem szopás következett. Leállítottam mert még nem akartam elmenni. Szemből támadtam. A szemeit ismét becsukta és hagyta, hogy dugjam. A punci nem volt szoros, inkább kellemes. A cicik, illetve a szép test látványa kezdett magával ragadni, ráadásul a Drága többször magába húzott és ismét sóhajtozott. Majdnem végem lett. Kértem hátulról dughassam. Amikor bepucsított és láttam a gyönyörü popsit és a szép ívű hátát tudtam itt lesz végem. Felkínálta Viktória magát, de elsőse nem tudtam becsusszanni. Szép lassan toltam, de valahogy olyan szűk volt, hogy ilyet még nem tapasztaltam. Egy pár lökés és finis. Hagyott lecsengeni, kihúztam kaptam papírt, levettem a sapit amit elkért és kidobott. Volt még 5 percem kérdezte tusolok-e. Mondtam inkább kicsit gyönyörködök Bene és lépek. Csörgött a telója, fölvette, lebeszélt egy randit. Kikisért puszi, puszi. Az atóban még a ciciktől búcsút vettem és tipli.
  • Elszámolás:

    A félórai csokor két szál nárciszból áll. Szerintem megérte. Csók nincs, natur franci sincs.
  • Összkép:

    Kellemes félórát töltöttem el egy gyönyörű testű csajjal. Tudtam nem lesz olyan odaadó, mint a beszámolók.hu ellenőztött hirdetői. Érezhető volt, hogy csak hagyta megtörténni a dolgokat, illtve próbált mihamarabb kivégezni. Ár érték arány jó. Nagyon rendben van a lány, én élveztem az együttlétet!
Happy Massage