• Vivien11

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, ő vette fel, a kedves hangját szólt a kagylóba:) és korrektül tájékoztatott. A beszin láttam a hirdetést. Rugalmas volt, pár órával későbbre kértem és kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Újbuda ismert uszodájának közelében, egy benzinkúttal szemben rendel Vivien. Tömegközlekedés: minden a hajón és a repülőn kívül. Én a gépsárkányommal mentem, ki is szúrtam egy jó és nem fizetős parkolóhelyet!
  • Helyszín:

    Diszkréten, titkos kódok segítségével jutottam be ajtóról ajtóra, majd egy rövid liftezés után:
    Kellemes, tiszta kéjlak, elsőosztályú minden. Vivien lakja pici, de otthonos, szobainassal, iszonyat mennyiségű olajjal, kenettel és egy masszpaddal.
    A fürdőben tusfürdő kiállítás, masszos zuhany, meg szájvíz, meg minden:)
  • Lány külseje:

    Szerintem egy fekete cickótartóban és tangában pillantottam meg Vivient, de ebben nem vagyok biztos, az idomairól sokkal többet tudnék mesélni.
    Vivi egy magassarkúban tipegett előttem, az első benyomásom az volt róla, hogy eszméletlenül aranyos pofija, arcocskája van, ám amikor előrement bekísérni a szobába, nem tudtam a popsiján kívül sehova vetni a tekintetem...Imádnivalók a cickói is, és a popsija: nem tudnék vele betelni
  • Erotikus masszázs:

    Meglepően jól masszíroz és szakszerűen. Olajos kenettel lettem tartósítva, közben - miután megszabadult a zsebkendőnagyságú ruhadaraboktól - Vivi egy fergeteges csúszkamasszt nyomott.
    Jó volt vele massz közben beszélgetni is, tulajdonképpen bármeddig csevegtem volna vele és mindig lett volna témánk, persze ezt a csevegést néha megszakította egy-egy ügyes fogása, jóleső massz mozdulata.
  • Levezetés:

    Fel és levezetést kértem massz betéttel, egy órában, természetesen extra virágokkal tarkítva.
    Fantasztikus Vivi az ajakival, a kezével, a hetyke cickóival, a mindenével.
    Mivel először voltam nála, így az ő kényeztetését még nem művelhettem oly önfeledten, de ez érthető, így az első levezetést követően még a kelyhecskéjének a feltérképezése nem fért bele az első légyottba.
    A második levezetésnél azonban Vivi (és külön piros pont ezért neki) felismerte, hogy szükségem van egy kis pluszra, így amikor kértem , sőt elhaló hangon könyörögtem a gyönyörű kelyhéért, akkor megkegyelmezett és egy rövid, de nagyon finom 69-ben kényeztetettem Vivit. A mézescsupor gyönyörű és megérdemli a kényeztetést, Vivi pedig dobott nekem egy bókot, hogy jól csináltam. Mivel végig mindent őszintén és megjátszás nélkül tolt, ezt a bókot el is hittem:)
    Szóval imádnivaló a kis jelensége, tényleg nem tudok betelni a popsikájával és a pajkos pofijával:)
    A kis lelkét még nem hagyta felfedezni, ez is természetes, de hát vissza kell mennem. Ritkán mondok és írok ilyet, de sajnos itt ez az eset áll fenn:)
    Ami még említésre méltó, ruha nélkül kísért ki a távozásomkor, még most is emlékszem erre a pillanatra...
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás, amiben megegyeztünk. A második levezetésért egy órán belül plusz virágszálat kért, Budai átlag környékén van, de hagyjuk az anyagiakat, Vivi imádnivaló
  • Összkép:

    Egy falatka, eszméletlen kedvelhető (bocs, hogy ezt írom) szerethető, filigrán kis tündér, akihez sajnos vissza kell mennem:)
  • Webi megjegyzése:

    Biztosan tudtál volna még bővebben írni a masszázsról :) Kérlek, a jövőben nyugodtan tedd is meg! Tudod: a rang kötelez :)
Happy Massage