• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre hívtam, épp nem tudtam utolérni, azonban rendes volt mert alig 10 percre rá vissza csörgetett így el tudtuk végül egymást érni. Eligazított címet, majd helyszínen kapukódot illetően. Kellemes volt a hangja telefonon.
  • Megközelítés:

    Megközelítés újbuda, 47-es villamos vonalán könnyen elérhető, autóval is most már egyszerű, parkolás is mert elkerítettek egy új, ingyenes parkolót. Az uszoda közelében levő újépítésű Kondorosi lakópark, sokaknak ismerős helyszín. Diszkrét, a helyi lakókat nem "zavarja", szerintem észre sem veszik. Mindig bátran megyek ide, és ritkán csalódok.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, azonban mivel több szobás, így több makktárs is megfordulhat itt egyszerre. Azonban a lányok profin kezelik a dolgot, így a cipőkön kívül más árulkodó jelet nem lát a vendég arra hogy épp más is ott lehet. Fürdő rendben van, törülköző talán kicsivel lehetne nagyobb, mert nem érte körbe a derekam. A több szobából a kis, tatamis félszoba lett most az enyém.
  • Lány külseje:

    Retusált, arc nélküli képekkel hirdet, azonban személyesen pozitív fogadtatásban volt részem. Súlyfeleslege nincs. Van néhány tetoválása, testékszere azonban ezek inkább szépítik a látványt. Szép szemek, dögös vörös hajszín. Hajszíne vérmérsékletét is tükrözi. Nekem bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Miután üdvözöltük egymást, egy tatamis félszobába kalauzolt. Itt a rózsaszálakat lehelyezve, megbeszéltük a pluszokat is, amelynek most láberotikát kértem. A kis szobában levő kis fotelre lehelyeztem textíliáim, majd megmutatta a fürdőhelyiséget. Ott rendbe szedtem magam. Visszatértem majd felvezetéssel kezdtük. Masszásra nem sok időnk maradt, de nem kételkedem szakszerűségében, mert kényeztetése odaadó. Érintései erotikusak, és kérdez is, hogy miben lehet még jobban kedvemre. Szuper beszélgetőpartner is, kellemesen el tudtunk beszélgetni szeánsz közben. Ottlétem elérte célját, boldogan távoztam.
  • Levezetés:

    Felvezetést kértem, azonban sikerült úgy elnyújtatni az időt, hogy egyben levezetéssé is alakult. Amúgy gyorsabbaknak két lehetőség is adódik egy órában. Kezdeményező volt végig, nagyon szerettem hozzáállását. Mint ha egy erotikus filmbe csöppentem volna, ahol egyszerre én vagyok a rendező és a főszereplő. Csókolgattam, puszilgattam melleit, imádtam lábait. Feltérképeztem. Ez után kézzel és lábbal történő kényeztetést is kértem, mindkettőt úgy csinálta ahogy kell, zéró gépiesség, át tudtuk venni egymás ritmusát. Én is viszonoztam kényeztetését, fürge páros ujjaimmal, nomeg apró csókokkal. Most igazán élveztem, hogy adhatok és kaphatok. Finoman szűk, így én is finom voltam vele. Én kényeztettem őt kezeimmel, ő kényeztetett engem lábaival. Így lett végem.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor megbeszéltük, egy extrát kértem, de még azzal se lett több egy pesti átlagnál. Ez a része nagyon korrekt. Előre letettem a komódra, majd nem is beszéltünk erről többet.
  • Összkép:

    Mindketten csodálkoztunk, hogy így elrepült egy óra. Régóta szemezgettem profiljával, de valahogy csak most sikerült eljutnom hozzá. Ez kár, mert ha tudtam volna mi vár rám, korábban jövök. Én szeretek ráhangolódni partneremre, ami végülis sikerült. Esélyes, hogy meglátogatom még.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-10-16 19:13:09
Happy Massage