• Abi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment az egyeztetés felhívtam hogy egy késő délutáni időpontba tudnám meglátogatni. Rögtön mondta hogy tud fogadni és annak ellenére hogy igen rég voltam nála még emlékezett is rám.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető autóval, a közelben van ingyenes zóna is. BKV.val minden járművel megközelíthető busz, villamos, metró.
  • Helyszín:

    Kellemes kis lakás egy fürdővel és egy szobával minden meg van benne ami a jó élményhez szükséges. Fürdőben többféle tusfürdő és dezodorok is.
    A szoba tágas kényelmesen el lehet benne férni. Andalító félhomály és kellemes zene szól az élmény fokozásához.
  • Lány külseje:

    Abi külseje olyan mint a képeken nincs kiretusálva tényleg úgy néz ki vékony szexi szőke hölgy.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után bementem a szobába ahol már kellemes zene fogadott egy kis félhomállyal fűszerezve. Abi elkérte tőlem a törölközőt mondván hogy erre már nem lesz szükség.
    Megkért feküdjek fel a masszázspadra hasra. Ezután elkezdődött a masszázs lábamtól kezdte és onnan haladt felfelé. Közben megkérdezte hogy megfelelő az erősség vagy változtasson rajta. Miközben masszíroz midig figyel arra hogy ne lankadjon a figyelem és lágyan a keze mindig el el kalandozik a fenék környékére. Kellemes érzés ahogyan fenntartja az érdeklődése majd vissza tér oda ahol tartott. Így mentünk végig az egész tesztemen. Majd amikor a nyakamhoz ért átsétált a fejemhez és onnan masszírozott. Szeretem ha erősen csinálják a hátamon és a nyakamon. Abinál ez nem volt probléma pont úgy csinálta ahogyan szeretem.
    Legvégül a kezek következtek szépen gondosan végigment az ujjhegyektől a vállig.Miközben a kezemet finoman a combjára helyezte gondos odafigyeléssel ki masszírozta az alkaromat is. Miután végzett vele mondta hogy itt az idő hogy megforduljak.
  • Levezetés:

    Miután a hátamra feküdtem elkezdődött a kényeztetés. Lassan beolajozott kezdve a legmagasabb pontomtól majd lefolyatta körbe hogy mindenhol kellően síkos legyen. Majd elkezdte az ujjaival fel le szaladgálni végig simítva egészen a tövéig. Nem kapkodott nem az volt a célja hogy hamar végezzen hanem minél élvezetesebb legyen.
    Bevetett többféle technikát is ha nem nézek oda azt gondolom hogy nem is a kezével csinálja. Isteni érzés ahogy az egyik kezével az alján a másikkal a tetején simogat. Végül bekövetkezett az elkerülhetetlen.
    Ezek után megtörölgetett és hagyta hogy kipihenjem a megpróbáltatásokat.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, amit korrekten el is mond a telefonba. Nem ért semmi meglepetés.
  • Összkép:

    Rendkívüli hölgy. Érdemes hozzá elmenni, azoknak akik nem csak egy gyors könnyítésre vágynak hanem egy pihentető élményre kedves társaságában.
Happy Massage