• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon nem sikerült elérnem, így VTR-en foglaltam le egy időpontot. Az a délelőtti nem felelt meg neki, így módosítottam az általa megadottra. Ezt a randi előtti napon lemondta, aztán az újabb időpont már megfelelt.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem. GPS tudja a címet. Pont a bejárat előtt volt is hely. Új építésű ház egy csendes kis utcában. Bkv-tól biztos kell némi séta.
  • Helyszín:

    A lakással minden rendben. Az előszobából az egyik szobába juthat az ember, mert több szoba is van, a fürdővel szemköztihez volt szerencsém. Fürdőben kád részben üvegfallal a víz kádon kívül kerülésének minimalizálására.
    Tusfürdő választék is van, bár nem 10 féle. Szájvíz és pohár kikészítve, higiéniára nincs panasz, rend és tisztaság mindenhol.
    A szobában tatami, 3 oldalon tükör az élvezetek fokozásához, ruháknak is meg van a helye.
  • Lány külseje:

    Kíváncsi voltam, hogy a képek alapján a helyszínen is hasonló adottságok várnak-e, és nem kellett csalódnom. Az ajtó mögött megbújva várt szőke angyalkám. A haja nagyon hosszú, bár szerintem nem mind saját, de erre tapintatból nem kérdeztem rá, meg nem is lényeges. Arca kerekded, szép szemei vannak, bájos mosolya, engem levett a lábamról. Egy fekete egyrészes ruciban várt, de már ebben is jól látszódott tökéletes alakja. Hatalmas cicik, kerek popsi. Bár mint megtudtam, volt aki szerint kicsik a mellei, ami számomra meglepő volt. :D
    Kedves, aranyos leányzó.
  • Erotikus masszázs:

    Hát ez is eljött. Első masszázs beszim, igaz, a masszázs csak az első kényeztetés után jött kronológiailag, így a sztori eggyel lejjebb kezdődik. ;)
    2. Kérte feküdjek hasra, és elhelyezkedett a lábaim között térdelve, a lábaimat jól megdolgozta, bár megjegyezte, hogy a hosszas felvezetés miatt nem marad sok iső a masszázsra, ami azért nem keseredtem el. ;)
    Főleg a vádlimat, kérdeztem is, hogy ez most a gyengéd vagy az erős változat, mert elég erősnek éreztem, de szerinte ez a gyengéd változat volt. Úgyhogy megegyeztünk, hogy az erőset akkor nem próbálnám ki. ;)
    Megmasszírozta a hátamat is, jó sok krémet használt. Ahhoz képest, hogy nem képzett masszőz, kellemes volt.
    Néha csak gyengéden odahajolt, cirógatott is.
    Kellemesen ellazultam, majd megpróbált az oldalam cirógatásával fordulásra bírni, de nem voltam csikis, így hallgattam a szép szóra és fordultam. ;)
  • Levezetés:

    1. Fürdésből visszatérve a pohár víz már ott várt a komódon, majd nem sokkal később Ayse is megjelent. Ledobta a ruciját és teljes alakját megcsodálhattam. Nem győztem betelni vele, így magamhoz öleletem, csókolgattam, majd a nyakától eljutottam a csodás ikerkhez, nem is hagytam szó és csókok nélkül.
    Majd elhelyezkedtem a tatamin, fölém kerekedett és apró csókokkal elhalmozva egyre lejjebb haladva elért a célterületre. Zacsit is kezelésbe vette, kezével simogatta, míg a farkam a szájában volt, vagy épp fordítva, kezében pihent a rudazat, míg a környéket nyalogatta, szopogatta éppen.
    Egyszer-kétszer egész mélyen bekapta, de a az orrdugulás, amivel küzdött, nem segített, hogy többször átélhessem, pedig igazán kellemes volt. Változatosan kényeztetett, de egy kicsit egyoldalúnak éreztem a dolgot, így kértem cseréljünk helyet, mert én is kényeztetném. A felkérésnek eleget is tett, hanyatt feküdt, én meg elhelyezkedtem a szép ki sima suncinál. Gyengéden kezdtem körbejárni nyelvemmel a célterületet, majd mikor már kellően nefves volt minden egy ujjamat is bevetettem. Hosszan kényeztettem, tetszett is neki, de kb. negyed óra nyalakodás neki roppant kevés, elmondása szerint neki majdnem egy óra kell a célhoz, én meg önző, hímsoviniszta létemet nem hazudtolhattam meg jövetelem célját illetően.
    Ismét hanyatt feküdtem, majd bekente a csodás ikreket olajjal, kaptam egy kis csúszkát, majd lejjebb csúszva, szájjal folytatta kivégzésem. Ismét változatos technikával kergetett az őrületbe, egyik kezével a farkam húzogatta kinyújtott nyelvéhez, míg másik kezével a zacsit izgatta, így ért a vég, hatalmasat élveztem, ezután jöbetett a romok eltakarítása, egy gyors zuhany, majd a masszázs.
    3. Fordulás után ismét jöhetett az olajozás, oldalról csúszka a hatalmas ikrekkel, majd szemből csúszka, de úgy hogy minden csúszás után a mellei az arcom elé kerültek, felhúzott rendesen, oldalról kezdett neki a franciás kényeztetésemnek, közben hol direktben, hol a jobb oldali tükörben néztem a műveletet, hol a bal oldali tükörben csodáltam a punci-popó kombót, így ne sokára 69-et kértem, melyet azonnal teljesített, így egyszerre élveztük a másikat. Én nyaltam, faltam a puncit, miközben serényen dolgozott farkam újabb kivégzésén, mely idővel el is jött. Újabb takarítás, zuhany.
  • Elszámolás:

    Az előre elmondottak szerint a másfél órás kilapcsolódás 1-el kevesebb, mint a napi órák száma. Utólag helyeztem el a komódon, szóba sem került.
  • Összkép:

    Egy kedves, aranyos, vendégorientált és nagyon jó alakkal megáldott leányzó. Méretét meghazudtoló módon erős a keze, a vádlimat úgy megnyomkodta, hogy még másnap is éreztem. Igazán emlékezetes volt az együtt töltött idő, jól elbeszélgettünk és rengeteget vihogtunk. Mivel ő volt az első, így amúgy is emlékezetes maradna, az élmény miatt meg pláne.
Happy Massage