• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága nostromo!❤

    Először is köszönöm szépen a csodás randit, amit együtt töltöttünk! Nagyon megleptél ezzel a beszivel, hiszen inkognitóban voltál nálam, nem számítottam rá, de szeretem a kellemes meglepetéseket, így nagyon örültem neki :)

    Másodszor pedig köszönöm neked azt az időt, amit rászántál arra, hogy megírd nekem ezt a beszit. Tetszett és boldoggá tettél vele... ;)

    Nekem sokkal többet érnek a tettek, mint az üres ígéretek, lustaság vagy akár a leszarom-felfogás...meg például a "már VIP vagyok, minek írjak?" :D
    Lehet te nem vagy az, nem írsz szerelmes regényt vagy faszverős mesét, de egy kedves, értelmes, figyelmes úriember vagy, az biztos! Akivel fantasztikusan éreztem magam abban a röpke kis időben :)

    Ha valaki hosszabb írást szeretne olvasni rólam, szerintem talál bőven olyat a beszijeim között, ami a kedvére fog tenni!

    Remélem tudod, hogy várlak vissza máskor is Drágám! Van még mit bepótolnunk/kipróbálnunk :P


    SOKSZOR CSÓKOLLAK ÉS ÖLELLEK :****


    Wanda Gold❤

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg a randit. Amit majdnem tönkretett egy nagy forgalmi dugó, de Wanda megcsörgetett, közölte ne kapkodjak érkezhetek késve is.
  • Megközelítés:

    Könnyű GPS odavisz. Parkolók lehetett találni bőven. Forgalmas út biztosan tömegközlekedéssel is egyszerű.
  • Helyszín:

    A lakás maximálisan megfelelő egy alkalmi légyottra. Fürdőszobában minden amire szükség lehet a tisztálkodáshoz. Szobában kényelmes franciaágy, szép világos helyiség.
  • Lány külseje:

    Wanda a képeknek, és az adatoknak megfelelő hölgy.
  • Action:

    Az ajtó mögött meztelenül fogadott ami nagyon tetszett, már ekkor felébresztette a vágyaimat. Fürdés után az ágyon kérdezte, hogy mit szeretnék? A válaszom erre az volt sok kényeztetésre vágyom. Aminek első körben nagyon
    sok puszi és szopás lett a felvezetés. Majd gumit kértem, kezdődött egy nagyon jó pacizás, közben a mellei gyömöszöltem amit kellemes hanghatásokkal fogadott, aztán pózokat váltottunk. Váltásoknál megkértem cumizza a farkamat mielőtt újra berakjuk, örömmel teljesítette kérésemet amit nagyon élveztem. A befejezés franciásan történt végig szájba élvezéssel, az utódokat eltüntette. Szünetben vízzel kínált, ágyon beszélgettünk mindenféléről, majd kezdeményezte a második felvonást, ami nagyon pozitív. Második menet szinte ugyanígy zajlott a végén megspékelve mellszexel amit nagyon profin kivitelezett a végén a kinyújtott nyelvére verte a farkam, utána szopogatta míg lenyugszok. Fürdés és távozás.
  • Elszámolás:

    Extraként csak a popó szerepel, amit legközelebb remélem kipróbálunk.
    Utólag rendeztem ami a bővebb infóban szerepel.
  • Összkép:

    Összességégen kitűnően éreztem magam, egy szexuálisan maximumon pörgő fiatal lánynál. Wanda képei nem adják vissza azt a kisugárzást mivel elvarázsol.
Happy Massage