• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem többször is. Mindig felvette, de sajnos miattam nem tudtunk összehozni egy randit sem sokáig. Voltam már nála, és többször próbáltam nagy hirtelen eljutni hozzá, mindig nagyon kedvesen fogadta a hívásomat, már-már mint egy régi barát.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, autóval nagyon egyszerű odatalálni és parkolni is tudtam most is, közvetlenül a ház előtt.
  • Helyszín:

    A lakás nem változott előző látogatásom óta. Diszkrét, kis forgalmú lépcsőház és zárt kert. Kicsi fürdőszoba közvetlenül a szoba mellett, ami tiszta és nem vizes ott, ahol nem kell. A szoba nem nagy, a franciaágy kitölti széltében, a tükrös szekrény még mindig az ággyal szemben és egy szobainas.
  • Lány külseje:

    Sajnos én úgy éltem meg, hogy az előző látogatásom óta kicsit "öregedett", és a feszességéből is veszített. Ennek ellenére még mindig elmondható, hogy meg sem fordult a fejemben a távozás, vagy a csalódottság. Nem mondanám, hogy kifejezetten az esetem, de egy random nőnek az utcáról teljesen megfelel.
  • Action:

    Úgy mentem oda (az előző látogatásom fényében), hogy kérni fogok egy igazi pornós toroknyálcsorgatós kényszertorokbaszást, aztán irány a popsi. Az előbbi teljes mértékben megvalósult, verhetetlen bajnok ebben Amy továbbra is. Ilyet még soha sehol senkivel nem sikerült kiviteleznem. Amit ez a csaj művel szopás címszóval, az valami fergeteges. Tocsogtam a toroknyálban, tövig nyomtam a fejét a farkamon, jól megdugtam a torkát és ő csak nyelt és csorgatott. Imádtam!

    Ezután kértem, hogy háttal üljön bele a farkamba. Popsival. Meg is tette, és ez is királyság volt. Egyáltalán nem érezni semmilyen "kényszert" a dologban, sőt, úgy tűnik ez nála sima pálya. Egyébként az elmondása alapján is legtöbbször jobban kedveli, mint a puncizást.

    Kértem, hogy használjunk vibrit, de azt nem akarta popsiba, punciba meg nem igazán mozgatott a dolog, így ez elmaradt.

    Hátulról szerettem volna keményen megdugni a popsiját, de fejben nem voltam egészen jelen, így ezúttal ez nem jött össze, de Amy mindent megpróbált a siker érdekében, többször fel is szopott. A vége az lett, hogy maradtunk a torokdugásnál, amit a zuhanyzás, popsilovaglás és a hátulról szerencsétlenkedésem idejét levonva másfél órán keresztül csinált nagyon pornósan, nagyon keményen és zokszó nélkül. Így is lett végem.
  • Elszámolás:

    Annyit hagytam ott, amennyit megbeszéltünk, és azt kaptam érte amit ígért.
  • Összkép:

    nem fogsz barátnő feelinget kapni, de igazi pornós órában lesz részed egy közvetlen csajjal, aki mintha a haverod lenne. így tudnám összegezni.
Happy Massage