• Lyna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem vele a szokásos módon, nagyon kedvesen tájékoztat, már ott úgy érzed, hogy fontos vagy neki, mitöbb fesztelen, laza és kedves a kommunikáció. Szóval kedvet kap az egészhez az ember.
  • Megközelítés:

    Ferencváros Üllői úthoz közel eső részén van a kégli. Metró nincs túl messze, kb. 5 perc gyalog. Én BKV-val mentem, de láttam, hogy parkolni nem a legkönnyebb, viszont megoldható, nappal fizetős. Gyorsan megkaptam az útbaigazítást, nem lehet eltévedni, csöndes ház, nem találkoztam senkivel.
  • Helyszín:

    A kégli egy viszonylag újonnan épült társasház egyik emeletén található, úgy tűnik, mintha Lyna ott is lakna. Éppen ezért nagyon otthonos, egy kisebb szobában van a randi, egy arra alkalmas ágyon történnek az események. A fürdőszoba nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel, minden van, ami kell.
  • Lány külseje:

    Hú! Hát a külső elválaszthatatlan a belsőtől - ebben az esetben biztos. A raszta haj, a laza, ugyanakkor rendkívül kedves, nyitott stílus harmonizál a karibi bőrszínnel, hatalmas barna szemekkel, nőiesen vonzó idomokkal. Mégis mindez megspékelve egy leírhatatlan erotikus kisugárzással, ami nem tolakodó, mégsem visszahúzódó, nem nyomulós, de nem is szűziesen szende. Valamiféle olyan egyensúlyt sikerül ösztönösen eltalálnia, hogy pár perc alatt a legkedvesebb kollégista társadnak / szomszédodnak érzed, akihez átugrottál, jót dumcsiztok és aztán az egész erotikus kalandba fordult. Lehet, hogy nincsenek címlapra való “modell” mellei vagy lábai, de kit érdekel, (minden Ok amúgy), nekem ő volt maga tökély, a kedvességbe ágyazott erotikus energia löket.
  • Erotikus masszázs:

    Nála a levezetés elválaszthatatlan a masszázstól. Illetve bocsánat, az én esetemben így volt. Úgy tűnt, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, de szerintem pozitív lénye a legtöbb emberből a jót hozza ki. Eléri, hogy rá figyelj, miközben folyamatosan rád figyel és a kedvedben jár. Iszonyú jókat lehet vele beszélgetni, meglepően okos, értelmes. Van vélleménye a dolgokról, de nem erőszakolja rád látásmódját. Ezt hívják úgy, hogy intelligens. Amikor masszázs volt, azt is profin csinálta, de szinte már nem is emlékszem mikor mi volt. Az biztos, hogy jól masszíroz, erős kezei vannak, de tud gyengéd is lenni. Ebből a szempontból is álomnő.
  • Levezetés:

    Ahogyan írtam ez úgy együtt volt mindennel. Elég hamar eljutottunk a csókig megteremtve az erotikus hangulatot. Mindezt úgy, hogy az ölemben ült. Aztán átment az egész simogatásba, masszázsba, majd orális szexbe, kölcsönösségbe és egyszer csak azon kaptam magam, hogy mindketten egymás legizgathatóbb szerveit simogatjuk, egy idő után nagyon finoman ujjaztam is... Egy szédületes, fergeteges szex nélküli erotikus Laokon-csoport-szerű alakzatokkal tarkított intenzív egymás kényeztetés után/közben jutottam a csúcsra. Volt-e pornós feeling? Ha azt írom igen, semmit sem mond el az egészről, sőt leértékeli azt, de ha azt mondom nem volt, akkor az sem igaz. Mert valami volt, ami inkább erőteljesen, karibiasan intenzív, amire szerintem minden férfiember vágyik. Egyszóval elképesztő volt.
  • Elszámolás:

    Nagyon kulturált, pontosan annyi, mint amit megbeszéltünk, korrekt, normális, diszkrét.
  • Összkép:

    Azt hiszem a fentiekből is kiderül, hogy Lyna egy tünemény, különlegessége miatt nehezen jellemezhető, de intenzív erotikus kisugárzású félig kubai hölgy. Sajnos nem tudom az Istennő kategóriába sorolni (mert ezzel a ranggal nem lehetséges) pedig legszívesebben oda sorolnám. Annyira kedves és annyira pozitív, hogy már akkor is felüdülés a vele avaló találkozás, ha nem történik semmi. Na de történik. És akkor még a mennybe be is kerülsz... Kár, hogy aztán vége és jönnek a szürke hétköznapok.
Happy Massage