• Anikó

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    . Felhívtam. Az egyeztetés könnyen ment, merthogy azonnal felvette a telefont (mint később kiderült, nem ő kezeli a telefont, hanem telefonos lány). Leegyeztettünk egy közeli időpontot a nap derekára, kértem, hogy milyen szettben fogadjon, erről majd lentebb...
  • Megközelítés:

    Voltam nemrég ebben a házban, csak nem ebben a lépcsőházban, szóval, tudtam, hova érkezem. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen bevehető a hely.
  • Helyszín:

    . A célnak funkcionálisan megfelel minden, de nincs semmi különösebben elvarázsoló és/vagy intim hangulat. De nem is számítottam rá, sejtettem, hogy hova érkezem.
  • Lány külseje:

    Egy életerőtől és vidámságtól kicsattanó, két lábon járó, feszes dombormű , akinél, ha meglátod, fel sem merülhet más gondolat, minthogy azonnal, de jó alaposan magadévá tedd... :-) A bőre, csillogó, sima, selymes, kreol, az arca amolyan mosolygós babaarc, teltkarcsú, mégis nagyon feszes és formás mindene, a popsija pedig egyenesen bombasztikus. Izgató az egész csaj, különösen, hogy mindezt buja, szexcentrikus kisugárzással és vidám, harsány, közvetlen (talán kissé közönséges) stílussal fokozza.
  • Action:

    Fürdés után azonnal munkához láttam; igyekeztem mielőbb felfedezni a testét, a legemlékezetesebb az volt, amikor bepucsított előttem tangában egy álló polcba kapaszkodva, így kínált meg gömbölyű popsija gyönyörével. Hamar félrehúztam a nem sokat takaró textilt és fél lábát felemelve, állva hátulról, alulról nyalni kezdtem. tényleg nem az a finnyáskodó fajta, bírja a kiképzést, semmire nem mond nemet (a popsiszex kivételével, de azt nem is kértem). Ezt követően a sokszor megénekelt fenomenális franciájába kezdett, elém térdelt. Pornós, bőnyálas, mélytorkos, köpködős, vad francia volt, kis kebelszexszel kombináltuk. Hamar felhúzott, gumit kértem. Amíg a gumiért nyúlt közben szinte letépte magáról a tangát, felhúzta az eszközt és beleguggolt. Úgy, ahogy volt, tűsarkúban. Kértem, hogy helyezze magát kényelembe, foglaljon helyet, így folytattuk, próbálta a megszokott szédületes vágtáját kivitelezni, de leállítottam. Nem azért, mert rossz volt, hanem mert túl jó... Nem akartam gyorsan bevégezni. Hanyatt fektettem, majd hátulról is magamévá tettem, így ért a vég. Az első menet után megmasszírozott (soha ilyen gyors egész test masszázst nem kaptam eddig, tiszta temperamentum volt ez is, mint az egész lány maga, de jól esett), majd hosszas 69-es játék következett ugyanazzal a heves franciával, mint az elején. Élvezte a ténykedésemet, de, sajnos, nem juttattam a csúcsra. Újra gumit húztunk és egy, az elsőhöz nagyon hasonlító második menetet zavartunk le. Ezt követően én masszíroztam meg őt, ennek nagyon örült, nagyon élvezte, kérdezte, hogy honnan tudok ilyen jól masszírozni (a rutin meg az évek, ugye), azt mondta, "haza viszlek"... :-) Ekkor ért véget az időnk, jelezte is, nem is bántam, nekem elég volt ennyi, ahhoz nem volt elég intim a közeg, hogy nagyon maradni akartam volna (ha egyáltalán lehetett volna).
  • Elszámolás:

    Utólag letettem a polcra, a pesti átlag.
  • Összkép:

    Kedves, csinos, kívánatos. Nekem tetszik, bár ezt tegnap sajnos nem tudtam annyira kimutatni...ez bánt, de talán legközelebb;-)
Happy Massage