• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Hát ezen a borkai dolgon első másodpercben igen csak el kellett elmélkednem, aztán jó nagyot nevettem, milyen dili vagy!! :DDD én örülök, hiszen eggyel több ok a visszatérésre! ;) Lehet betárazok egy defibrillátort az ágy mögé, nem ám a mezsgye rossz oldalán maradsz legközelebb. ;DD és köszönöm az írásod ! ;)

  • Egyeztetés:

    Személyes üzenetben, érdeklődtem a lehetséges időpontok felől Liztől, a pénteki találkozó előtt egy nappal sikeresen le is zsíroztuk az időpontot, amely et a tárgynapon szintén megerősítettem. :-)
  • Megközelítés:

    13. kerület általam igen csak preferált részén rendel Liz, tömegközlekedéssel, személygépjárművel is jól megközelíthető, mivel nekem a környéken volt más elintézni valóm is én most gyalogszerrel vettem be a célhelyszínt.
  • Helyszín:

    Újépítésű 6 szintes épület, cseles lifttel amely kétszer is megtréfált. A lakásban Liz szavaiból úgy vettem ki ketten rendelnek, a fürdőszobában minden finomság és a híres kerámia pohár. :D
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak az adatlapon, természetesen most sem adják vissza 100 százalékban azt az összképet, amellyel a személyes találkozó alkalmával szembesülünk. Liz természetessége, gondolok itt nem csak a külcsínre hanem a belbecsre kiválasztásom fő szempontja volt, mosolya és nyílt őszínte tekintete alapján hamar bizalmat fogsz adni neki Te is.
  • Action:

    Ahogy közeledtem a folyosón az ajtóhoz, hallom a zár kattanását ajtócska, nyílik s mögötte ott lapul Ő, amikor megpillantottam ezred másodpercek alatt nyugtáztam hogy bizony jó helyen járok és a Szenderoszi szimat most sem hagyott cserben. Miután ledobtam a "papucsaim" Liz beinvitált a szobába, ahol rögvest átadtam a kis ajándékait, és villámgyorsan elkezdtem eltávolítani magamról a textilt, a kisasszony egy kék szexy bodyban fogadott, nagyon finoman rajzolódtak ki benne az idomai, igazi faszállító szerelés volt. ;)
    A fürdőben felmarkoltam a hozzám legközelebb eső old spice-t, gyors csutak, kádból kiszállás egy slukk a kerámiapohárból és rohantam vissza a baszobába.
    Liz kis frissitővel tért vissza, majd ruha nélkül huppant az ágyra meg is jegyeztem neki, hogy bitang jól néz ki igazi nőies formák, selymes fehér bőr, gyönyörű mellei tettre késztetik a férfi embert, lefeküdtem mellé és elkezdtünk csókolózni, érzéki és szenvedélyes csókot kaptam tőle, a továbbiakban már tudtam hogy itt magas szexkultúrájú hölggyel van dolgom.
    Szóval Liz hanyatt fekszik az ágyon, én pedig rajta, csókolom a testét ahol érem, egyszerűen nem is tudtam hol faljam annyira kívántam, már-már kezdtem zavarba jönni annyira kívántam abszurd érzés volt az adott szituációban mármint a zavarodottságom, de lehet csak a kéj öntötte el az agyam. :-)
    Liz mézescsuprán rendesen elidőztem, végignyaltam a kis leszállócsíkot imádom és megőrjít ha egy punci így van kimunkálva. ;)
    Szóval figyeltem a kisasszony rezdüléseit, rendesen adtam alá a nyelvcsapásokat éreztem az egyre bővebb nektárt, és csak faltam tovább, egy idő után éreztem hogy teste meg megremeg lábak összezárnak, fejem pedig mint egy satuban hirtelen körülöttem is néma csend csak a lábák szorítását éreztem, másodpercek múlva a kis gésa megkegyelmezett és engedett a szorításából, ezt követően érzékeny csuprát csókokkal leheltem be! :-)
    Elismerően néztem fel Lizre, nem tudom kettőnk közül melyikünk feje lehetett kielégültebb ebben a pillanatban. :D Félárbócra húzva, kérdően néztem Lizre, hogy most akkó' mi lesz? Nem kellett sokat várni, egy helycserés támadást követően hanyatt feküdten, gésám a lábaim között professzionális igazi bőnyálas franciába kezdett, semmi kapkodás pont ahogy szeretem vastagon csurgott a kéjrúdon a nyál, brutális látvány volt...
    Hamarosan a sajátmárkás óvszeremmel felhámolva, fordítottam Lizt misszibe, ezt követően pedig mondom ezen a pályán ritkaságszámba menő szeretkezés vette kezdetét, a masszív csókolózásokból kitekintettem többször az arcára és szívmelengető érzés volt, látni ahogy az ő arcára is kiül a kéj és ahogy húz magába, átfon lábaival majd egy ritmust járva robbanhattam bele a fantasztikus lényébe. :) Brutálisan megszédültem, kapkodtam a levegőt annyi energiám volt hogy a gumát letépjen magamról, jónéhány perc kellett hogy összeszedjem magam valahol az élet és halál mezsgyéjére, de egészen biztos, hogy nem földi tudat állapotba vitt el Liz.
    Jócskán túl voltunk a félidőn, amikor vendéglátóm masszázzsal akart kedveskedni, de mondtam pihenjen terveim voltak még!
    Elindultam Liz személyiségének felfedezésén, kőkemény kérdésekkel bombáztam de jól állta a próbát!
    Maradt 20 perc játékidőm, kiakartam használni, megbeszéltem vendéglátómmal, hogy egy kicsit maszatolnék még, hátára feküdt, én pedig nekiálltam a kis Szenderoszból, az élet utolsó cseppeit is kilehelni egy jó 10 perc alkar edzés után Liz popsijára terítettem a szerelemcseppeket, mind mentálisan mind fizikálisan úgy éreztem megtisztultam a kis szeánszunk végére.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem kis Nasival megspékelve, mosolygott mert a csokin szereplő személy emlékeztette őt valakire! :P A virágcsokrokról szó sem esett a bővebb infó szerint méreteztem.
  • Összkép:

    Liz személyisége absolute átjött a korábbi írásokból igazi szerető,. természetes, mindenféle sallangoktól mentesen a hölgy, aranyló tekintete különlegessé teszi, mosolya melegségét ad, ilyennek kell lennie egy szolgáltatónak avagy várjunk csak.... nem szolgáltatónak, hanem - NŐNEK! :-)
    Egy apró hiányérzetem maradt, hogy a Borkai pózt nem volt alkalmam Lizzel kipróbálni, de kitudja lehet lesz még rá alkalom. :-)
Happy Massage