• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette. Kedves hangon tájékoztatott a részletekről és hogy tudok is menni hozzá másnap. Kérte, hogy 1 órával a randi előtt erősítsem meg, hogy megyek hozzá, természetesen megtettem.
  • Megközelítés:

    A helyszín egy új építésű lakópark, jó lehet annak, aki erre lakik. :) Könnyű megközelíteni autóval és tömegközlekedéssel is (Lurdy háztól 5 perc séte), parkolóhelyet 5 perc alatt találtam (hozzáteszem, forgalmas időpontban mentem hozzá).

    Az épületben volt egy portás, de rám se hederített, amikor beléptem a főbejáraton, szerencsére nem is akartam vele diskurálni arról, hogy hova is jöttem. :)
  • Helyszín:

    Fanni igényesen berendezett egyszobás pici lakásban rendel, így szerencsére nem kell tartani a konkurenciától. :) A fürdőszoba tiszta, szintén igényes, többféle tusfürdő közül is lehet választani. A franciágy mérete kellőképpen nagy, és szerencsére nem nyikorog.
  • Lány külseje:

    Fanni belépésemkor elbújt az ajtó mögé, majd az előszobában szembesültem szép küllemével és az alulöltözöttségével. :)

    Kellemesen husi csaj, pont ott gömbölyű, ahol lennie kell. Arca szép, haja hosszú, összességében ápolt külsejű lány.

    A bemutatkozást követően inkább visszafogottnak hatott a természete, jól lehet vele beszélgetni egyébként, értelmes lány. Rövid egyeztetés után elmentem zuhanyozni, hogy én is visszatérhessek hozzá alulöltözötten. :)
  • Action:

    Miután visszatértem a zuhanyzásból, nemes egyszerűséggel odasétáltam hozzá és megcsókoltam. Igazán finomak az ajkai és a technikája, élvezetes volt így felhergelnünk egymást a simogatások mellett úgy irányítva, hogy az ágyon feküdjek és felettem legyen Fanni. :) Igazán el tudtam volna így lenni az idők végezetéig, de Fanni finoman átvette az irányítást és elkezdett franciázni. A csókjához hasonlóan ez is nagyon finom volt, közben simogattam, szemügyre vettem formás popsiját, ahogy mellettem pucsított. Kezeit nem használta, plusz a zacsit is elkezdte a nyelvével kényeztetni, ami nagyon jól esett, ezért kifejezetten megérte.

    Kis idő után úgy éreztem, viszonoznom kell a dolgait, így a második csókcsata után finoman puszilgattam a nyakát egyre lejjebb haladva, amit szemmel láthatóan ő is élvezett. Megálltam időzni a melleinél, bimbóját felváltva szopogatva kényeztettem, amire Fanni kéjes sóhajokkal reagált. Nagyon szép mellei vannak, picit látszik csak a korrekció nyoma, a formája mindenképpen kárpótol. :) Rövidesen még lejjebb haladtam, majd elértem nyelvemmel rózsaszín punciját. Nagyon finom barlangja van, sajnos az ujjazást nem engedte, viszont ettől függetlenül érdemes volt ténykednem a területen. Néhány perc után hangos sóhajok közt sikerült elélveznie, bár megmondom őszintén, éreztem benne egy kis színészkedést, de ettől még jól esett számomra a reakciója.

    Ezután felhúztam a védőfelszerelést és hátulról támadtam, hogy láthassam a helyes popsiját. Már nagyon én is nagyon fel voltam hergelve, így néhány perc után ugyanebben a pózban lett végem, majd a kölcsönös lenyugvást követően mellé feküdtem és elkezdtünk beszélgetni. Itt is kijött, hogy intelligens lány, sok mindenről lehetett vele beszélgetni.

    Sajnos második körre már nem jutott idő így szomorúan konstatáltam, hogy lassan vége lesz a randinknak, így a beszélgetés után elmentem megint zuhanyozni, majd felöltöztem és elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    A szálakat a végén tettem a tévé mellé. Korrekt, átlagos csokor, pont azt kaptam mellé, amit szerettem volna.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Fannival, finom teste és csókja miatt mindenképpen megérte elmennem hozzá, talán még vissza is fogok térni. Azt csinálta, amit megbeszéltünk, nem éreztem semmilyen kényszerességet a részéről. Egyedül az időt sajnálom, hogy olyan gyorsan eltelt, emiatt nem lett második akció, viszont ez nem Fanni hibája, sőt, jó dolgoknál általában repül az idő. :)
Happy Massage