• Carmen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Végre volt szerencsém találkozni Carmennal. Már régóta tervezem, hogy meglátogatom, és most sikerült is. Telefonon hívtam, elsőre felvette. Nagyon segítőkész már a telefonban is, részletesen tájékoztat a lehetőségekről, és a telefonban is nagyon kedves hangja van. Már a hangja alapján is nagyon szimpatikus volt. Elmagyarázta a megközelïtési lehetőségeket is, így könnyen oda találtam.
  • Megközelítés:

    Metró megállótól nem messze található, én tömegközlekedéssel érkeztem, könnyű volt oda találni. Igényes környék! Telefonon megcsörgettem a megbeszélt időpontban és elárulta a bejutás módját. Van itt a lépcsőházban, így könnyű volt fejutni a megadott emeletre.
  • Helyszín:

    Egy emeleti lakás. Tisztaság és rend mindenhol, látszik hogy minőségi szolgáltató. Fürdőszoba nagyon szép és tágas, nagy üveg falú zuhanyzóval, van kilépő törölköző is. Több féle tusfürdőből lehet választani. A szájviz használata viszont kötelező! A szobában vagy egy nagy francia ágy, körülötte ledes hangulat világítással. Van szoba inas is, amit elsőre még észre se vettem. A szobában berendezése inkább modern stílusú, de szerintem nagyon ízléses.
  • Lány külseje:

    Carmen egy nagyon csinos és magas nő. Egy ilyen egybe ruhában fogadott, sajnos nem tudom, hogy mi a neve, de szóhoz is alig jutottam zavaromban mikor beengedett. Nekem nagyon tetszik a szeme és a hosszú haja. Látszik rajta, hogy sportol valamit, tesz azért hogy vékony legyen és csinos maradjon! Én kedvelem az ilyen akatu nőket.
  • Action:

    Elmentem zuhanyozni. Visszatérésem után beszélgettünk egy kicsit. Nagyon intelligens és okos, ami nekem kifejezetten tetszett! Mindenről van saját véleménye! Carmen felajánlotta, hogy megmasszíroz, hogy feloldja a feszültséget. Utána megfordultam és elkezdtünk csókolózni. Nagyon jól csókol, és szereti is szerintem. Majd kaptam egy nagyon finom barátnős franciát. Ilyen finom franciában még sose volt részem. Utána gumit kértem és ő volt felül. Nekem ez az egyik kedvenc pózom, így kiélveztem minden percét egy ilyen szép nővel. Mondta hogy ezt Ő is szereti. Utána misszionáriusban folytattuk, itt is lehetett Carmennal csókolózni, így is lett végem, nem kis örömömre. Közben sokszor az ember szemébe néz és nem húzódik el utána sem. Ezt én kifejezetten értékelem,érződik a barátnő feeling,és nem csak a leírásban szerepel másokkal ellentétben! Action után hagy lenyugodni, majd tisztálkodás után beszélgettünk egy jót. Időm lejártával elmentem zuhanyozni, majd fájó szívvel a távozás mezejére léptem... Nála tényleg repül az idő, ahogy mondani szokták. Jól éreztem magam a társaságában!
  • Elszámolás:

    A rózsaszálakat előre odaadtam, jobb szeretem már az elején rendezni. Amit kiír azokat mind vállalja is! Nincs okom panaszra, amit kértem azt kétség kívül teljesítette!
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Carmen társaságában, biztos hogy vissza fogok még hozzá menni. Ajánlom őt minden olyan úriembernek, aki tudja hogy kell egy igazi nővel bánni! Jó döntést hoztam, hogy hozzá mentem, mert egy érdekes embert ismertem meg a személyében.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-10-11 19:37:47
Happy Massage