• Shila

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Már nagyon rég a kedvencek táborát erősíti Shila, és mivel azok közé tartozik akik a reggeli órákban is tudnak vendéget fogadni így éltem a lehetőséggel. Mivel csütörtöktől elérhető a Hölgy ezért a biztonság kedvéért már kedden elengedtem egy üzenetet amire szerdán kaptam is választ. Majd SMS ben kommunikáltunk, és csak a kapuban halhattuk először egymás hangját. Már itt éreztem, hogy egy nagyon kedves masszőzhöz igyekszem, javaslom a telefonos, és az SMS egyeztetést.
 • Megközelítés:

  Én kocsival mozogtam, hisz a reggeli időpont miatt még sötétben indultam. Parkolás a környéken elég necces, egy kellemes sétára tudtam én is letenni a vasat, mindenképp számoljatok rá plusz időt. Villamost láttam a főúton, de azt nem tudom milyen számú mozog. Egyébként több irányból is jól megközelíthető.....ha pontos címet kapsz tuti tudni fogod, hogy juss el Shilához.
 • Helyszín:

  Ismerős környék, mi több már jártam abban a háztömben többször is. Új építésű lakópark csinos kis lakása. Belépsz, kis előtér, majd balra egy elég tágas fürdő, egyben kis nappali konyha résszel, majd egy kis eldugott helyen egy kényelmes szép nagy ágy. Finom illat fogadott, tisztaság minden szegletben....nagyon ízléses a kéjkuckó, tetszett!
 • Lány külseje:

  Shila egy nagyon jó Nő! A képek nem hazudnak, formás testalkat, csodás kézbe illő érzékeny cicik, szép lábak, finom zárt punci, bájos arc. Az arcról kicsit bővebben...csodás mosoly minden pillanatban ahogy ránézel vagy rád néz, szabályos fehér fogsor, kerek arc, csillogó szempár, illatos ápolt hajkorona...nagyon megnyerő, intellektuális kommunikációja kiemelkedő. Pont ilyennek képzeltem el, de azt nem hittem volna, hogy mennyire odaadó, és hogy ennyire kedves! Nagyon figyelmes, minden körülményt lereagál, figyel rád, és mindenben a kedvedben akar járni. Aki kedveli ezt a korosztályt velem együtt azt biztos nem fogja csalódás érni....mint ahogy engem sem ért csakis pozitívan, többszörösen.
 • Erotikus masszázs:

  A két erotikus időtöltés közé esett, úgymond a regenerálódási fázisban. Shila nagyon jól masszíroz, nem sportmasszőr...de mégis jól átgyúrta minden porcikám. Kezdte a bokáimtól, haladt teljesen a nyakamig...minden részre odafigyelt, regeneráló egyben érzéki gyúrást kaptam! Közben sok mindenről szó esett, nagyon kellemes partner ezen a területen is. Majd helycserét javasoltam, és felajánlottam, hogy szívesen átgyúrom én is szép barna testét, örömmel fogadta, én meg lelkesen gyúrogattam. Majd kis idő múlva, mikor már nem tudtam parancsolni vágyaimnak, elkalandozott a kezem, és elkezdődött a levezető fázis.
 • Levezetés:

  Megérkezve finom ölelések, és csókok fogadtak. Sötét fehérnemű, és fekete combfix volt vendéglátómon,...nagyon vágykeltő kombó.....majd simogatások tarkították első közös perceinket. Shila levette pólómat, majd csókok, és vetkőztetett tovább, dicsérte illatom...de a biztonság kedvéért egy közös fürdőt eszközöltünk. Itt már nagyon elkalandoztak kezeink, folyamatosan egymás szájára tapadtunk, tusfürdőt használva megvolt a síkosítás. Shila mosta popsim, cerkám, én pedig hol elölről hol hátulról simogattam minden porcikáját. Hátulról öleltem, cerka csúszkált punci alatt, már itt kemény voltam, de nem a fürdőben akartam kedveskedni ezért átbútoroztunk az ágyra. Shila kényelmesen elhelyezkedett, én pedig csókokból indulva fedeztem fel teste minden zugát. Nyakát csókoltam, majd a ciciket szeretgettem, hasát csókolgatva haladtam illatos kelyhéig, amit gondosan körbenyalogattam, majd megízlelve kezdtem a franciát gyakorolni. Isteni az a punci, szépen zárt, kis ajkakkal, nyaltam finoman, intenzíven, ezen ténykedésem többször is meghálálta vendéglátóm...örültem örömének! Helycsere következett, Shila finoman vezette fel francia tudását amit nagyon magas színvonalon művel. volt ott minden...intenzíven kényeztetett, popsit nem kihagyva kaptam a csodát, finom ajkai, nyelvecskéje folyamatosan ingereltek, majd felcsúszva csókokat kaptam, és egy fergeteges puncis csúszka következett. Nehéz volt betartani a határokat, mindketten élveztük eme csodát, és az első csapatot így engedtem útnak...csodás volt. Törölgetés, majd egy masszás következett részéről, ami átment egy fergeteges nyalogatásba. Csókolta nyakam, fülem, hátamon haladva nyelve elkalandozott popsim irányába, amit folyamatosan nyalogatott, gátat, golyszikat nem kihagyva így kergetett az őrület határáig.

  Itt következett ismét egy csere, és a levezető fázis. Ahogy fent írtam, kezeim elkalandoztak, simogattam puncit, popsija csodás rózsáját, majd mindezeket megnyalogatva Shila fölé hajoltam, és már az ismét kemény farkamat járattam popsit, puncit érintve. Vendéglátóm megfordult, én a hátamon, és ismét csúszka következett...cicivel, puncival kényeztetett, majd 69 be fordultunk. Én bőszen nyalakodtam, még Shila mélytorkos effektekkel kényeztetett, ismét bevonva minden területet, gátat, popsit nyalogatva.....élmény őrjítő! Mikor közös nyögdécseléssekkel ki élveztük egymás ténykedését....vendéglátóm ismét franciával kedveskedett. Lábaim közt elhelyezkedve vitt a gyönyör felé, kézzel, ajkaival, nyálcsorgatással fűszerezve...ami az intenzitásnak köszönhetően várhatóan be is következett, hatalmasat robbantam ajkai fogságába, remegve, megfeszülve. Csodás volt mind a befejezés, mind a levezetés....imádtam az összhangot! Kis tisztogatás, majd Shila rendbe szedte magát, és mint egy barátnő mellém feküdt, és beszélgettünk. Az időm a végéhez közeledett, elrobogtam egy gyors pancsira, közben készült részemre egy finom kávé...ami nagyon jól esett, és ölelés, csók, majd lépnem kellett!
 • Elszámolás:

  Másfél órás szeánszra érkeztem, annak megfelelően ami ki van írva Shila adatlapján, azt kicsit felkerekítve tettem csokromat vázába. Nincs semmi túlmatekozás…..nagyon korrekt! Részemről megérte nem is kétség, tökéletes volt minden!
 • Összkép:

  Borzasztóan jól éreztem magam!! Shila egy érett, korából jó pár évet letagadható, nagyon vonzó Nő! Formás, szép testét kiválóan ismerő, használó partner, akiben megvan a megfelelő báj, és odaadás vendége felé! Rengeteg tapasztalattal rendelkezik, szeret adni, de szereti, ha szeretgetik. Nála a durva dolgok nem játszanak, de amennyiben finoman közelítesz, egy fergeteges időtöltésben lehet részed...ami miatt visszavágysz majd hozzá, mint ahogy én is visszavágyom. Ajánlom Őt minden Úriembernek!
Happy Massage