• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje már beszédtéma volt, hogy legyen egy ÚJABB hármas randi Bunny-val és Nikivel, az én két kis tündérkémmel. A munkám több lett, jó lett volna valahová beszúrni egy órácska felhőtlen szórakozást, végül egy keddi délelőtt lett szabad. Az előtte levő héten pénteken küldtem az időpont javaslatot Nikinek szöveges üziben. Niki visszajelzett, hogy oké, jöhetek, ezután VTR-en a Niki_és_Bunny névre küldtem el végső kérésemet.
  • Megközelítés:

    Volánnal indultam, kicsit késve érkezett a busz Kelenföldre, de nem lett gond, volt még így is több, mint fél órám, hogy az ismert házhoz érjek.A pályaudvar közelében a cím, könnyen megközelíthető: M4 és egyéb BKV járatok is idehoznak. Aki autóval jön, annak a ház környékén a parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Az utóbbi időben vissza-vissza járogattam Bunny-hoz, Nikihez, és így Bunny kuckója már teljesen otthonos érzéseket kelt bennem. Kaptam egy tiszta, illatos törülközőt, a zuhanyzóban volt tusfürdő választék, megtaláltam a kis poharakat és a szájvizet, így aztán lezuhanyoztam, öblögettem és már alig vártam, hogy újra Velük legyek. A szoba is ismerős volt, egy kanapé, hogy leültessék a vendéget ("áldozatot") és egy ágy, ahol két lány várt rám.
  • Lány külseje:

    Szavakkal már nem is tudom kifejezni, hogy milyen aranyosak és kedvesek mindketten. A megérkezésem után beszélgettünk, hogy kivel mi történt, kaptam egy pohár kólát (ami később jól jött), és úgy éreztem, jó társaságban vagyok velük.
    Nehéz azt is leírni, hogy milyen szépek ők ketten. Nem is tudok mit kiemelni, mi tetszik bennük: Bunny csodásan kerek feneke vagy Niki kis popsija a jobb? Aztán ott vannak azok a keblek: vajon melyik a szebb, Bunny cicije vagy Nikié? Hát igen, ezek az ÉLET NAGY KÉRDÉSEI listában első helyen állnak, talán ezért is jöttem el megint, hogy erre választ találjak.
  • Action:

    A fürdésem után hamar az ágyra kerültem, a lányok felváltva simogattak, csókolták a szerszámot, én pedig azt sem tudtam, hogy melyiküket öleljem. Hamarosan megkaptam Bunny finom kis punciját, azt habzsoltam, közben ők alul izgattak tovább, majd csókolgattam a cickókat is. Arra biztosan emlékszem, hogy Nikivel kezdtem, aki feltette a gumit, mosolyogva ült nyeregbe és olyan lovaglást kaptam, hogy csillagokat láttam. A lovaglás közben Bunny is odahajolt, én pedig négy cici látványában részesültem, meg is fogtam mindet.

    Külön poén volt, hogy a gumi nehezen ment fel. Niki Bunny-ra nézett: "Mi van ezzel? Kicsi a gumi?", mire Bunny: "Nem a gumi kicsi, hanem nagy a farka!" Hát ez...köszönöm lányok, ez NAGYON jól esett, Ti nem is tudjátok mennyire jól.

    Aztán jött Bunny, aki rögtön hátulról akarta! Így is tett, én pedig felkeltem és döngetni kezdtem hátulról, közben Niki simogatott, én pedig őt simiztem. De persze Bunny-ra is tettem megjegyzést, dicsértem a fenekét. Ezután Bunny lehasalt és én ráfeküdtem, folytattuk a szexet, élveztük ezt a pózt is. Újra Nikit akartam és Bunny elengedett, pedig nagyon jó voltam nála, ezt mondta is talán. De köztünk ilyenben nincs vita, azért voltunk itt, hogy örömet okozzunk egymásnak. Így aztán Niki került a farkamra, ő pedig hangos sóhajokkal jelezte, hogy jól dolgoztam. Niki után megint Bunny jött, de innentől már kezdenek összemosódni az emlékeim, annyira jól éreztük magunkat. Folytattuk Nikivel, hátulról (imádom a kemény fenekét!), majd franciázás jött, amit Niki ügyesen végzett, én pedig teljesen benyúltam Bunny puncijába. Ezt nézni is fantasztikus volt: bal kezem a farkamat leápoló Nikin volt, őt simogattam, míg jobb kezem Bunny fenekénél volt, aki élvezettel mozgott, míg én ujjaztam.
    Megkértem Bunny-t, hogy lovagoljon meg, úgy, ahogy ő szokta, vagyis fenékkel felém fordulva. Hát mondanom sem kell, megtörtént, Bunny csattogósan lovagolt, én a fenekét paskoltam, amit kért is, hogy nyugodtan verjek oda.
    Végül Bunny fejezte be, egy szuper franciával, közben én Niki finom cicijét csókoltam, aztán a száját is csókoltam, így lett vége a randinak.

    Egy hármas randi teljesen más, mint egy normál randi és ez Nikire és Bunny-ra különösen igaz. Alapból kedvesek és tündérkék külön-külön is, de így együtt, nem duplázzák, hanem megsokszorozzák az élvezetet. Öröm volt velük lenni, láthatóan ők is élvezték azt, amit velük tettem, közben pedig egymással is foglalkoztak. Már a múltkor olyat mondott Bunny, hogy látványnak sem rossz, amit Nikivel teszek, és most is elhangzott ilyen megjegyzés. És ez nem szokásos kedveskedés a vendégnek, ez érezhetően őszinte részükről, őszintén kívánják egymást és talán engem is. Niki hasonlóan kedves Bunny-hoz, és amikor Bunny hangosan nyögdécselt, mert olyan jól benne voltam, odabújt hozzánk, részese akart lenni ő is az örömünknek. Rájöttem, hogy nem csak ezért jó ez a hármas, mert nekem olyan jó, hanem azért is, mert Bunny és Niki annyira szereti egymást! Ráadásul olyan nagy ez a szeretet, hogy képesek engem is bevonni a mulatságukba. Ők igazi barátnők!
  • Elszámolás:

    Meg kell mondjam, máris vágyom rájuk, szuper randi volt, két cuki barátnővel, akik mindent beleadtak. Maximálisan megérte!
  • Összkép:

    Kimerülten és boldogan távoztam, percekig azt se tudtam, hogy mit fogok még aznap dolgozni ezek után. A szex után gyorsan megittam a maradék kólát, annyira kimerült voltam, majd vettem egy gyors zuhanyt.
    Niki és Bunny csókokkal, csokival és kólával búcsúzott el tőlem, még utoljára megsimiztem a cickókat, majd pontosan az egy óra leteltével eljöttem.
    Csodálatos volt ez a hármas randi megint, máris keresem az időpontot, hogy mikor mehetnék vissza hozzájuk, köszönök mindent lányok!
Happy Massage