• Noémi

 • Beküldte:
 • Noémi reagálása

  Drága Tozo!
  Köszönöm az újabb eseményekkel teli beszidet! Jól esett!
  Puszi

 • Egyeztetés:

  Mivel már jártam korábban Noéminél, így könnyen ment az egyeztetés, ugyanis csak egy vtr-t írtam neki, amiben megadtam az elérhetőségemet és alternatív időpontokat. Két órás randit kértem, mert korábban is olyan tartalmasra sikeredett a randink, hogy ennél rövidebbet el sem tudtam most képzelni. Gyorsan megszületett a végeredmény és mindketten visszaigazoltuk. A randi előtt ezért egy kedves telefonbeszélgetésre is sort kerítettünk,mert egy ilyen szép és bájos telefonos hangot a világért sem hagynék ki.
 • Megközelítés:

  A XIII. kerületben a Béke tér és a Reitter Ferenc utca környékére kell menni. Autóval nem gond az odajutás és közvetlenül a ház előtt is mindig találtam fizetős parkolóhelyet, tehát emiatt nem kell hamarabb érkezni. BKV-val a fenti két közterület irányából érdemes megközelíteni és egy kis sétával kiegészíteni.
 • Helyszín:

  A megadott címen egy hatalmas új építésű társasház áll több lépcsőházzal. A ház nagyon tiszta és rendezett, Lifttel feljutva a közbenső emeletek egyikére egy belső függőfolyosós elrendezés várt, ami nem szokványos ilyen új házaknál. A lifttől jobbra az első ajtó, ami érkezésemre feltárult előttem. Egy derékszögű előszoba folyosó helyiségbe léptem, ahol cipőlevétel után az ajtó mögül kibukkanó Kedvesem vezetett a belső szobába. A lakásban 2 kezelőszoba található. A mi szobánk nagyon hangulatos volt színeiben és megvilágításában is, ráadásul klimatizált. A földön tatami, mellette panoráma tükör (tökéletes magasságban elhelyezve). A tatamin szépen elrendezett lila lepedővel és törölközővel az arcpárnán. Egy modern négy fackos kisszekrényen volt a mini hifi berendezés, amelyből kellemes zene szólt. A falon pontos óra mutatta az időt. Volt egy szék és egy sokkarú szobainas a ruháim tárolására.
  A fürdő praktikus méretű, wc-vel, mosógéppel, zuhanyfüggönyös káddal, kellő számú tusfürdővel és családi kiszerelésű szájvízzel.
 • Lány külseje:

  Noémi egy kedves, fiatal, nőiesen bájos hölgy. Fekete-piros fodros fehérneműben fogadott, aminek a része volt az a cérnabugyi, ami szinte csak elöl egy 6x6x6 cm-es háromszöget takart. Ez a bugyi megragadta a szemem világát. Alakja csodálatos, feszes, popsija kemény. Pici cicijei vannak, de azokkal tud bánni és szereti a kényeztetést. Puncija tinilányokét megszégyenítően szűziese iciri-piciri, teljesen zárt, szinte csak egy vágás, közte bújik meg a pici kisajkak között egy alig megtalálható pici csiklócska. Nagyon tetszett az arca, mosolyra termett és vidámságot és meghittséget áraszt magából. Mosolygás közben gödröcskék jelennek meg az arcán. Szája csókra termett, nagyon átszellemülten, nyelvhegyesen szeret csókolni, az érzés nálam mindent vitt. Váll alatt érő barna haja most kontyba volt felkötve így feltűnt a kecsesen hosszú nyaka, amit imádtam csókolni. A bőre parfüm illatot árasztott, kellemes volt hozzábújni.
 • Erotikus masszázs:

  A szobában ruhában összeölelkeztünk és testünk összesimult. Ismerkedős puszik és finom apró csókok közben beszélgettünk az utolsó találkozásunk óta eltelt időről. Miközben levetkőztem, hozott nekem poharat és egy üveg vizet, majd a fürdőbe vezetett. Jaj. az a cérnabugyi. Előttem sétált riszáló ringó fenékkel (szerintem ő nem is tud máshogy járni, csak libbenni.

  Tisztálkodásból visszatérve törölközővel a derekamon szorítottam állva magamhoz. Csókjaink egyre érzelmesebbekké váltak, mosolyogtunk egymásra, a nyakát pusziltam, a fülét érintettem, amit ő is viszonzott. Melleit a melltartóján keresztül markoltam meg, majd a melltartó alá csempésztem az ujjamat és csak az érintésem miatt azonnal kőkeményre meredtek a pici rózsaszín bimbói. Kikapcsoltam a melltartót, de nem vettem le róla. A szembe nézett kérdőn, de a szenvedély átragadt rá is.

  Amikor átkaroltam, akkor ő is szorosan visszaölelt. Hozzám bújt és a lába közé vette a törölközőmön keresztül ágaskodó farkamat és csípőjével száraz dugást imitáltunk. Kezeimmel a fenekét emelve segítettem a ritmus eltalálásában. Egye határozottabban járt a csípője. Közben lekerült róla a melltartó, a farkamat elöl kihúzta a törölköző takarásából és a bugyijához dörzsölgette. Ezután kibújt a bugyijából és tovább hullámzott az ölemen. Már ekkor megemelkedett a pulzusom és a légzésszámom. Csókolózás közben lefejtette a derekamról a törölközőt és félredobta. Kezeimmel a cicijét masszíroztam, míg ő a farkamat vette kezelésbe. Cirógatta, karmolgatta, tenyerét végigsimította, majd marokra fogva húzogatta. Ajkaink közben nem eresztették el egymást, tarkójánál fogva irányítottam az egyre habzsolóbb csókokat. Nekem hátat fordított és így háttal kifordított nyakkal csókolóztunk tovább, míg a popsijának gömbjeit a fenekét felém pucsítva az álló farkamhoz szorította. Én már itt képes lettem volna elszállni.

  Az ágyra telepedtünk, hanyatt feküdtem, ő a csípőm mellé térdelt. Elkezdte beolajozni magát. Gyorsan felugrottam és közösen folytattuk az erotikus olajozást, magamnak követelve a cicik és a punci ellátását. Négykézlábra állt és a cici-punci olajozást nem akartam abbahagyni, addig ő a mellkasomtól a farkamig járatta a tenyerét. Noémi rám hasalt, majd csodálatos testével végigszánkázott rajtam többször fel- és le. A magas pontokon végtelen csókáradat, még feljebb csúszva kellemes cici nyalakodás, még feljebb csúszva köldök, majd szeméremdomb érintések jártak nekem. Lefelé csúszva ugyanez fordítva,még lejjebb csúszva az én bimbóimat nyalta és szívogatta, a köldökömbe nyalintott, majd a farkamon szánkáztatta a nyelvét. Néhány ilyen kör után a farkamnál maradt, kézzel félrefordítva a golyóimat egyesével a szájába vette némi vákuummal és a nyelvhegyével és ujjaival eljutott a fenekem határáig is.

  Annyira a lövés határán voltam, hogy kértem a 69-et. Noémi átvetette rajta a lábait, majd megkaphattam az addigra már nedvesen tárulkozó piciri tini punciját kényeztetésre. Finom érintgetős bejárati ujjazás és nyalakodásom mellett Noémi az alvégeken a melléhez csapkodta a farkam, majd kézzel szájjal egyszerre játszva a makkomon és a rúdon egy-két perc alatt kivégzett. Noéminél nincs szájba befejezés, de kézzel szájjal juttat el csúcsra és kézzel úgy végez ki, hogy nem volt hiányérzetem az érzékiség terén A melleire irányította a lövést, amit a makkommal kent szét az egész mellkasára.

  Letörölgette magát és engem is, makkom mellém hanyatlott az ágyra. Nem tudtam felocsúdni az örömtől és az átélt élménytől, annyira jólesett a figyelmes kedvessége és felém árasztott nyugodtsága és biztonságérzete.
 • Levezetés:

  Noémit hanyatt fektettem, kezeit és lábait széttártam és én igyekeztem szép élményeket okozni neki. Nyalakodtam a fülétől a száján és nyakán át a bimbóin keresztül a köldökét érintve egészen lejutottam a puncijáig, sőt a térdéig és bokájáig is. De mégiscsak a punci bevétele jelentette a végállomást. A lábait több lépésben tártam egyre szélesebbre, míg percek múltán kényelmesen elértem a nyelvemmel a punciját. A puncit nyaltam keresztben hosszában, közben megduzzadó nagyajkai szépen feszítettek szét és nyitották meg a bejáratott a kéj birodalmába. Majd egyre finomabban és lassan a csikó környékére fókuszálva nyelvezgettem,lefetyeltem. Noémi élvezte a játékot, közben a melleit gyömöszölte a kezével, ezért a kezei között összeszorongatott melleinek bimbóját az ujjammal szorítottam össze finoman, úgy hogy még ne fájjon neki. Szemeit hol becsukta, hol az én szemeimet bámulta. Igézően és csábosan nézett rám, az a "téged akarlak" nézéssel.
  Sok időt szántam rá, érezhető volt minden pillanatban az izgalma, szépen és őszintén zihálva lélegzett, halk magának szóló sóhajai is őszintén hangzottak.... hasán és combjának belsején láttam izomremegést, de csak ő tudja hogy meddig jutott el, de hálás tekintetét nem fogom elfelejteni.

  Hasra feküdtem és Noémi először mellém térdelve, majd a fenekemre ülve elkezdte csodálatosan finom masszázsát. Tenyerének simogatására egyre forróbbá vált a a tenyere, szinte izzó érzést okozva a hátamon. A nyakszirtemtől kezdve az arcomig mindent megérintett, nem kihagyva a zacsit és a fenékvájatomat sem. A hátamon végzett minden mozdulatnál éreztem a fenekemen a puncijának minden mozdulatát, éreztem külön-külön is a fenekemre tapadó szirmait, amelyek elszakadnak majd visszasimulnak a fenekemre, amikor csak a teste megemelkedett. A tükörből szemléltem a gyúró mozdulatok hatására libbenő tini cicijeinek rengését. Odavoltam a látványért. Noémi egy csodálatos szépségű nő!

  Megfordultam, Noémi mellém térdelt majd egy kis farokolajozás után a szájba vette a farkamat. Finoman játszott a nyelvével a makkon, körözött rajta, mégignyalta a hasamra simuló farkamat teljes hosszában, majd kéz nélkül a nyelvével, szájával felemelte a farkam és a szája mélyére irányította. Mivel mellettem térdelt így kényelmesen elértem a punciját és a popólyukát, amit kívülről simogattam, a másik kezemmel a melleire tapasztottam. Noémi a kezeivel a zacsiban emelgette majd sodorgatta a golyóimat, mint egy petang készletet, majd a szájába szippantotta őket és ingerelte a posilyukamat is, ezután többször az ujjaival erős nyomást helyezett a gátamra. Na ilyen attrakció mellett nem kellett sokat várni rám. Totálisan kikészültem a kényeztetésétől. A szájában lévő farkamat a kezével finoman verni kezdte, amikor megérezte, hogy mindjárt jövök,akkor tökéletesen változó sebességgel kivert belőlem minden férfiúi tartást. A hasamat beborította a kiáramló folyadék és mint egy gésa, örömittasan konstatálta a végeredményt és a magamba forduló hang nélküli vonyításom. rángásaim közben már a kezeinek sebességét lelassította, majd átment teljes testes simogatásba. Mikor lenyugodtam, szépen letörölgetett. Tökéletes érzelmi viharban voltam, át tudtam adni magamat teljesen Noéminek.

  Most kapkodás nélkül egymásnak élhettük át a randink záró perceit, beszélgetéssel, sztorizgatással. Noémi nagyon értelmes lány és kiváló partner. Közben a fürdőben lemostam magamról az olajat. visszatérve Noémi vízzel kínált, majd ő vonult el pár perce tisztálkodni és fehérneműben tért vissza. Az öltözködésemet annyiban bonyolítottam, hogy úgy öltözködtem, hogy Noémi 3 cm-re szorosan állt mellettem és a csókolózás közben húztam magamra néhány ruhadarabomat. Imádtam csókolni ezt az igéző mosolyú lányt.
  Még jó, hogy el nem felejtettem, a csokrot a komódra tettem az előszobában felhúztam a cipőmet és egy tényleg érzelmesre sikeredett csókcsatával (majd magamhoz ölelve még tíz csókcsatával) nagyon nehezen búcsúztam el tőle.
 • Elszámolás:

  Adatlapján ki van írva a csokorméret, ami a szokásosnak mondható szál virágot tartalmaz. Szóba sem került a randi során, tehát megvolt a bizalom felém, amit mindig nagyon élvezek. Csak a randi végén tettem a hifi mellé, Kiegészítettem egy kicsit, mert nagyon-nagyon elégedett voltam.
 • Összkép:

  Noémi arca és alakja az egyik ideálomat testesíti meg. Imádtam vele lenni. Fiatal, feszes, teste, csodaszép arca van, összbenyomásomat tekintve is csodálni való. Igazi vágykeltő nő minden porcikájában.
  Őszintén, és rutinnal áll a férfiakhoz, látszik, hogy kedvét leli abban, amit csinál. Feltűnően vidám és jóravaló természete van, a finomság a lételeme. Az erotikus kisugárzása nagy hatással volt rám, már csak ez sem engedte lelohadni a farkamat egy pillanatra sem.
  A masszázsa kellemes és erotikus, érintései bizsergetőek. A levezetés nagyon szakszerű volt, Számomra még a nfvsz lenne még pozitívum, de enélkül is kifogástalanul éreztem magam.
  Megjegyzem, hogy a lakás berendezése és az egész milliő is szépen megkomponált, a gazdi ízlését és gondoskodását tükrözi.
  Most is igaz a korábbi megállapításom, hogy fogok még hozzá menni. Köszönöm ezt a szép élményt Noémi!
Happy Massage