• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Kedveském! :)
    Köszönöm a minősítést.:)
    Nagyon kellemes volt nekem is a randink...Mivel nagyon izgalmas és jó humorérzékű voltál számomra csak jöttek az újabb és újabb témák... :)Oldott volt a hangulat és örülök neki,hogy te is kellemesen érezted magad. :)
    Az meg hogy a "brutál szerető"(ahogy Te írtad)kiszabadult belőlem a Te érdemed ;)) Hatás...kölcsönhatás... ;)

    Xoxo Tia

  • Egyeztetés:

    Vele személyesen egyeztettünk telefonban másnapra randit, aztán vtr-en is lefixáltuk.
  • Megközelítés:

    Magyarország legnagyobb panelháza. Sok bkv jár erre, autóval is könnyű megközelíteni, szerintem hely is mindig van a ház háta mögött.
  • Helyszín:

    Egy felújított lakás. A fürdőszoba tele mindenféle tusfürdővel, a szobában egy bőr sarokkanapé, a szoba közepén pedig egy masszázságy. Halk, lazító zene szólt végig, félhomály volt.
  • Lány külseje:

    Tia egy kifejezetten szép arcú hölgy. Valahol a felmenői között- ahogy nagyon sokunknak Magyarországon - ázsiaik lehettek, ami egy nagyon halványan keleti vonásokat kölcsönöz neki, ami igazi egzotikum, különlegesség. Nem egy nádszálkisasszony, nagyon egyben van a hölgy igazi markolnivaló, a tenyérben éppen elférő mellekkel illetve egy szuper, kemény fenékkel. Ennyit ismertem meg a testéből :)
  • Erotikus masszázs:

    Tia egy nagyon kellemes masszőr hölgy. Pozitív kisugárzású, kedves, vicces, szóval nagyon jó hangulatban telt a masszázs. Dumááltunk végig, hülyéskedtünk, de ez már a vetkőzésem közben elkezdődött. Nem figyeltem, de ha jól éreztem a masszázst félmeztelenül hajtja végre, műfajilag egy olajos thai masszázs. De eléggé intenzív és mivel közben dumáltunk is, csak akkor csendesedtem el, amikor a combomat masszírozta és egy-egy mozdulattalm ár finoman hozzáért a golyókhoz is. Természetesen próbáltam egy kicsit széjjelebb nyitni a lábamat, hogy megkönnyítsem ezt :) De az igazi erotikát a második részre tartogatta Tia.
  • Levezetés:

    A fordulást követően mintha egy másik lánnyal találkoztam volna. Felültem a masszázságyon és szó szerint egymásnak estünk. Gyúrtam a fenekét, a ciciket csókoltam, vadul csókoltuk egymást, majd lejjebb merészkedett és már szopta is a farkamat. Megint felvontam egy csókra, majd jobban birtokba akartam venni, így áttettük a székhelyünket a sarokkanapéra. Nagyon nehezen bírtam kiszakadni a száj-mell-nyak háromszögből, csak akkor tartottam egy kis szünetet, amikor a mellei közé tettem a fegyvert, ő egy kicsit ráfogott és úgy imitáltuk a szexet, miközben én még a tarkójánál fogva tartottam is. Minden nagyon heves volt és szenvedélyes, de egy kis idő elteltével nekitámasztottam a hátamat a kanapénak Tia pedig előttem helyezkedett el négykézláb pucsítva és játszani kezdett azzal a játékkal, ami aznap csak az övé volt. Nyalogatta a golyókat, verte, ki-be járatta a szájában, nyögött közben, nézett rám, csókoltuk egymást újra és újra, majd egy idő után közeledni látszott a vég, amire kiadtam az utasítást: verd ki a farkamat. Mondanom sem kell, hogy ez maradéktalanul meg is történt.
  • Elszámolás:

    Az a csokor volt, amit a telefonban beszéltünk. Van néhány extra, de nem emlékeztem rá, hogy mik azok, ezért a végén inkább megkérdeztem, hogy milyen virágot szeretne, de maradtunk az alapcsokornál. Ezt az előszobában lévő kis szekrényre tettem le, mert ott volt a kabátom.
  • Összkép:

    Tiában két nő lakozik. Az egyik egy nagyon precíz, jó masszőr. Még egy kicsit elnézést is kért, hogy túl sokat dumáltunk és így nem tudtam a masszázs részre koncentrálni, kiélvezni azt is. A fordulás után viszont egy szenvedélyes, brutál szerető bújt elő belőle, aki tökéletesen kiszolgálta a kéjenc, élvezkedni akaró macsó énemet és elhitette velem, hogy a legnagyobb vágy, hogy most azonnal egy hatalmasat löveljek. Ez nagyon jól esett, valljuk be. A bugyi végig fent maradt, megbeszéltem vele, hogy ez inkább a hosszabb etapoknál szokott lekerülni és inkább törzsvendégeknél. Általában egy kicsit jobban élvezem az együttléteket, ha közben én is örömet tudok okozni, de most mégsem volt hiányérzetem :)
Happy Massage