• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem,pár csörgésre felvette ,kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről,illetve a cimet is elmondta ,merre találkozhatunk.
  • Megközelítés:

    Speciel taxival mentem ,mert az autómnak jó parkolóhelye volt és nem akartam kockáztatni mire visszatérek már nincs meg,a 14 ker van a Mogyoródi út folytatásában egy kis csendes utca.
    Buszmegállót láttam a környéken.Parkolni is lehet ingyen bármikor.
  • Helyszín:

    Egy újabb épitésü társasház ,2 lépcsős bemenettel azaz kiskapu majd bejárat a lépcsőházba külön ,egyik emeletén rendel Amy,a baszoba nem nagy, franciaágy elfér benne a célnak megfelel,szobainas van ruháknak pakolni,fürdőszoba teljesen rendben,számtalan tusfürdő,illetve szájviz,puha nagy türcsi.
  • Lány külseje:

    A képek nem teljesen tükrözik a valóságot mert ,élőben sokkal szebb és formásabb hölgy mint amit esetleg a képek átadnak . Sima mindenhol a bőre,pici tenyérbe mászó mellek,formás feszes fenékkel mosolygós arccal van megáldva,nekem tetszett.
  • Action:

    Egy órára neveztem be ,ki szerettem volna próbálni,az oly sok MT által megénekelt kényszerfranciáját.Bejutáskor kaptam egy welcome puszit ,egy lenge semmiségben fogadott,lecuccoltam majd elvonultam fürödni.
    Csutakolás után ,már meztelenül várt az ágyon,itt elmondtam mit is szeretnék kipróbálni,nagy széles mosoly,egy kis bevezetésnek ,én kezdtem kényeztetni, mellektől kezdtem de hamar a puncijánál találtam magam,nagyon szép puncija van ,picit borostás volt de a nagyajkakon belüli kényeztetésnél már nem is számitott ,nem tul sok idő után édesen elélvezett.Addigra már nekem is állott a zászló úgyhogy kevés francia kényeztetés után ,már invitált is a lelógatós kényszerfranciára ,alapvetően én nem szoktam durvulni de ettől függetlenül ,nagyon húzta rá magát a farkamra szóval nem kellett csak keveset mozogjak, de a hatás megvolt,bőnyálas kellemes kényszerfrancia garatán többször átmentem .Ezután bemutatta az oldalfekvéses kényszerfranciát is ami szintén nagyon jó volt .
    Ezeket kipróbálva rátértünk a hagyományos de szerintem sokkal kellemesebb franciára hátamon fekve ,nyelvével fantasztikusan járt fel le a falloszon,majd teljesen bekapta és úgy pörgette nyelvével,szerencsére elég sokáig birtam ,majd amikor az utódok elindultak jeleztem neki mert a szájba élvezés az extra ,meg a kényszerfrancia is külön és nem akartam 2 extrát igénybe venni.
    Segitett letisztitani majd egy kellemes beszélgetésbe kezdtünk,nagyon jó fej,mire észrevettem magam már csak 10 perc volt az órából igyhát gyors zuhany és indultam hazafele.
  • Elszámolás:

    Mint mondottam a szájbaélvezés illetve a kényszerfrancia külön külön extra ,egyébként az új pesti átlag ,az egy órás szeánsz.Teljesen korrekt ,speciel a végén adtam oda,bár mindig előre szoktam .A mondottakhoz képest nem változott.
  • Összkép:

    Amy nagyon helyes leányzó ,reméljük sokáig lessz még köztünk,amit vártam azt készségesen, mindent beleadva teljesitette,nagyon jófej,beszélgetni is lehet vele értelmesen,melegen ajánlott kategória.Remélem lessz alkalmam még meglátogatni.
Happy Massage