• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Ez nagyon szórakoztató és kedves írás lett! :)) Köszönöm! :)) Na majd azt a szerelem dolgot bepótoljuk.. ;DD

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, VTR-re nincs lehetőség. Úgy emlékszem elsőre felvette meg is beszéltünk mindent. Kérte, hogy az aktuális napon 10- óráig erősítsem meg az időpontot telefonon. Nem vagyok egy jól alvó évek óta ez volt a második eset, hogy 8-tól tovább alszok, itt 09:50-kor ébredtem, rögtön hívtam is szerencsére nem vette fel, mert kótyagos fejjel csak zagyváltam volna sok érthetetlen dolgot. Kb 15 perc múlva rám csörrentett, nagyon kedves csörrentének éreztem, biztosan ő is ennek szánta, azért őszintén bevallom, hogy csak egy csörrentést tapasztaltam, a minőségéről nem tudok nyilatkozni. :-) Az első megalvásos esetben szintén dugásról volt szó, ott átaludtam a randink felét, mikor hívtam az aktuális lányt már cseszhettem a dolgot, bünti lett a vége!
  • Megközelítés:

    Használtam a BKK utatástervezőjét a döntés előtt, számomra remek lehetőséget ajánlott ezért tömegközlekedéssel érkeztem. Nem nagyon bízok a BKK-menetrendben így beterveztem némi csúszást ami most nem történt meg. A fölös időmben sétálgattam a környéken, így láttam egy zárt parkolót a környéken, szinte a ház előtt. Lehet parkolni az utcán is, de az is fizetős az ellenőrök meg aktívan osztják a csekkeket bőséggel. A háznál telefonáltam a bejutás miatt, itt megkaptam a kódot és az emeletet, meg a liftből kiszállva jobbra, vagy balra induljak. Az érdekes volt, hogy a liftbe beszállva úgy néztem az ajtó nyílását mint egy vadászkutya, de az a hátam mögött nyílt, így már a jobbra balra esett, a bal meg jobbra. miután megfordultam minden a megfelelő irányba került.
  • Helyszín:

    Tiszta lakás, rendes ház! A fürdő használatára külön szabályzat is van, ezt a békesség miatt érdemes betartani. :-) Rendkívülien sok a tisztálkodószerek választéka. Ketten használják a lakást, de erre csak Lizzie elmondásából jöttem rá. A szobában egy nagy ágy van, van alkalmas hely a ruhának, óra is van, ezt nehezen fedeztem fel, mert a sarokban található és emlékeim szerint egy kisasztalon van elhelyezve.
    Azt nagyon nem szeretem mikor nincs óra és egy pittyegés jelzi az időm lejártát, szeretem beosztani az időm, itt volt rá lehetőségem.
  • Lány külseje:

    Mikor Lizzie előkerült az ajtó mögül nekem rögtön másfelé kellett néznem, nehogy szerelem legyen ez részemről az első látásra, tartogassuk ezt a második látásra.Kedvesünket én a fotói alapján husisabb idomokkal képzeltem. Lizzie tökéletesen nőies és eredeti idomokkal rendelkezik. Nekem nagyon bejönnek az eredeti mosollyal rendelkező lányok, Lizzie meg egy ilyen lány! Mosolyai pedig egyre őszintébbek és felszabadultabbak lettek az idő múlásával, ezért ha még lehet fokozni, nekem meg egyre jobban tetszett ez a tüneményes teremtés.
  • Action:

    Még itthon áttanulmányoztam, sőt bemagoltam a Lizzei házirendet, (ami az adatlapján található) mindent pontról-pontra be is kívántam tartani. A fürdő használatánál kínosan vigyáztam nehogy vétsek a szabályzat ellen. A besziírásom előtt elolvastam még egyszer és most tudatosult bennem, hogy a kézfertőtlenítős szappant teljesen elfelejtettem használni,szerencsére nem buktam le!

    Már a szobában voltunk, az ajtó záródása után levettette a fehérneműjét és állva kezdtünk csókolózni, próbáltam minél lágyabban simogatni a szép idomait, mert éreztem nagyon lágy bőre van, igen jóleső érzés a formás testét érinteni. Alapos munkát végeztem, szerintem nem volt olyan porcikája amit ne érintettem volna. Kellemes érzéssel töltött el, hogy viszonozta a simogatásokat, és a csókokat sem kellett kérnem. Többször elnézést kértem, hogy így bámulom, de nekem nagyon bejön a testének természetessége, a nőies bájait nagyon izgalmasnak tartom.
    Az ágyba fekvés után még sokáig csak a simogatásra tudtam gondolni, itt már a testét is puszilgattam, szerettem volna minél több intim részt a számmal is érinteni. Kecmeceke meg játszotta a nagy gazfickót mert mindég dörzsölődött valami kellemes testrészhez.
    A hátamra feküdtem, szerettem volna élvezni az élet még szebb dolgait, kedvesünk ebben nagyon partner volt, az ajkai közé vette kecmeckét és óvatosan kényeztette. Többször leköpte, húzgálta kézzel, volt nyelves játék is és itt már rákérdeztem, "kaphatok gumit?" kaptam gumit és kértem csináljuk missziben.
    Ketten helyeztük kecmeckét abba csodás puncijába, na nem azért mintha olyan nehéz lenne megtartani, csak valahogy így alakult. Pöfögés közben sok csókot váltunk, kebleit csak akkor engedem el mikor éppen azt szeretném csókolni, ilyenkor a feneke alá markolok sajnos gyorsan fáradok. :-)

    Rákérdeztem egy esetleges pózcserére "hát persze" válasza után a lovaglós póz következett. Csípőkörzéssel kezdődött, hátranyúlva sokszor megmasszírozta a tasakot én a derekát emelgetve próbáltam jelezni, hogy a ruggódzósat jobban szeretem, így rögtön rugózósá változtatta a technikáját. Mikor rám hajolt csókolózni, olyankor én adtam az ütemet, jól magamhoz szorítva ezt a szép Női testet, és kiélvezve a kellemes hozzámsimulását. Szerintem most Ő fáradhatott, mert rákérdezett "jössz hátulról". Hát ki a csuda tudna nemet mondani egy ilyen kérdésnek.

    Helyezkedtünk a pózcsere miatt, én a feneke mögé kerültem, na ez a látvány megérne egy misét! ( a vallását gyakorló és mégis az oldalon jelenlévő kollégáktól elnézést kérek, ezen kijelentésem miatt)
    Olyan szépen odadomborította elém a fenekét, ráadásul nem a négykézlábas módon, hanem a karjait előrenyújtva, nagyon szép látványt kaptam ismét.
    Ketten helyeztük megint a helyére kecmeckét. így csattogtunk egy ideig de nálam már közelített a vég, sajnos nem a jóféle hanem a szó szerinti. Szakadt rólam a víz, levegőért kapkodtam, kecmeckében kezdett megszűnni a megfelelő keringés. Mikor tolásra már nem volt alkalmas a cerkám, de a húzást még bírta volna, én elengedtem a történetet teljesen. Lizzie mellé heveredtem, Ő nem adta fel ilyen könnyen, szerinte lehet ebbe még életet lehelni! A szájába kapott, lehelt, szívott, húzgált, nyalogatott és a döglött madár ismét röpképes volt. Az igazi végem közeledtével rákérdeztem, "szólnom kell a durranás előtt?" Sajnos ezért szólnom kellett. Egy nagyot spricceltem kb a nyakamig, majdnem saját magam lőttem szájon, pedig Lizziet szerettem volna.
    Letakarítgatott, volt még időnk beszélgetni, tusolás és öltözés után egy csókos ölelkezős búcsú után engedett az utamra.
  • Elszámolás:

    Még a tusolásom előtt kiraktam nehogy baki történjen, iszonyat gáznak tartanám ha rám kellene szólni, hogy valamit elfelejtettem. Az átlag alsóbb részét írok, az élményeim viszont nem átlagosak voltak.
  • Összkép:

    Rögtön felmerül a kérdés, hogy visszamegyek? Itt inkább az a kérdés, miért nem voltam még nála! Lizzie az a tömény bombázó mégis törékeny alkattal,nyílt és tiszta tekintete még sokáig kisérteni fog. Most találkoztunk először, de rövid idő után úgy éreztem, hogy mi már régen ismerjük egymást. A találkozónk másnapján már próbálkoztam egy újabb időpontkéréssel, sajnos nem tudta elfogadni, aznap nem dolgozik. Tovább fogok próbálkozni nem adom fel, nekem még találkoznom kell ezzel a varázslatos teremtéssel!
Happy Massage