• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Atoszom;) !
    Nagyon köszönöm ezt a nem mindennapi megtiszteltetést, hogy Én lehettem az aki bevezetett az erotikus masszázs világába :)
    Köszönet ezért a remek besziért :)
    Visszanézve igen rég kezdődött a Mi virtuális kapcsolatunk 2019 februárban :) azóta folyamatosan tartottuk a kapcsolatot és most kell itt megköszönöm azt is hogy milyen őszinte voltál hozzam Áprilisban :)
    Végül is ami elkerülhetetlen az be is következett és nagyon örültem amikor megláttam az időpont egyeztető uzenetet :)
    Eljött a mi időnk és végre együtt tölthettünk egy kellemes időt !
    Örülök hogy mosolyogva és boldogan távoztál tőlem :)
    Remélem folytatódik a Mi kis szeanszunk :)
    Várlak egy kellemes masszázsra és várlak majd az új programomra ami hamarosan bevezetésre kerül :)
    Sokszor Puszillak !
    Várlak vissza hisz egy kedves vidám pasit ismerhettem meg személyedben akivel bármilyen témáról nagyon jó csevegni is :)
    ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be 1 nappal a tervezett randi előtt. Hamar jött vissza a pozitív visszajelzés.
  • Megközelítés:

    BKK-val érkeztem, és ezt a közlekedési módot tudom javasolni, illetve szóba jöhet még a bicikli, roller, görkori, gördeszka. Autót nem ajánlanám a belvárosi parkolás miatt, ami nehéz is, és fizetős is. A lépcsőházat megtaláltam, de mikor felhívtam Szyszykét, és telefonbeszélgetés közben sétálgattam ide-oda, majd a lépcsőháznál nyílt az ajtó, bementem. Valahol az ikszedik emeleten derült ki, hogy rossz lépcsőházba jöttem lányos zavaromban. Figyeljetek oda, a két lépcsőház szinte egymás mellett van, könnyű félremenni, különösen, ha valaki belülről nyitja az ajtót, akkor az egész huncutság csak fent fog kiderülni. Itt vagyok, de nem látlak, hol vagy, mondom hogy itt, melyik ajtó, résnyire nyitva, egyik sincs nyitva .... :)))))))
  • Helyszín:

    Lakás egy retro utcában található retro lakás. Ne várjatok automata sötétítést, meg tapsra működő lámpakapcsolót :)))) Higénia azért rendben van, van tusfürdő, van frissen melegített víz a gázbojlerből, és 2 darab törülköző. Otthon sem használok el 2 törülközőt pár óra leforgása alatt, de Szyszykénél ez teljesen természetes, hogy kettőt ad, egyet az elején, egyet a legvégén :)
    A tett hímes mezeje egy egyhatvanszor kétméteres franciaágy, ami szépen elő van készítve. Fontos leírnom, hogy Szyszyke egyedül dolgozik a lakásban.
  • Lány külseje:

    Képeknek és Szyszyke korának megfelelő megjelenés, igazán szép, formás, itt-ott izmos, jól karban tartott Hölgy. Szép az arca, karcsú a dereka, szép alakú a popsija. Melltartóban és tangában fogadott, a kezdeti félhomályban nem láttam kristálytisztán az alakját, de a szobában rendes fénynél jobban szemügyre vettem. És nemcsak szép, de okos is :) Intelligens nő, akiből természetesen jön a kedvesség, és a vidámság. Jól indult az egész. Megbeszéltük az eltévelyedésemet, és utána a virágszálakat is, mert előzőleg egyáltalán nem beszéltünk még erről. Volt itt is egy kis félreértés részemről, de secc perc alatt tisztáztuk.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs volt időrendben a második félidő eseménye, mert így döntöttem. A kényeztetés után kicsit megpihenve hasra fordultam, és Szyszyke bekente a hátam olajjal, majd végiggyúrt vádlimról egészen a derekamon át a vállamig, lapockámig. A vádlimban hétvégén keletkezett görcs miatt különös figyelmet fordított erre a részre, tenyerén, ujjain kívül bevetett egy speciális görgös masszázs-eszközt is. Nagyon jó volt, és megszűnt a vádlimban a görcs, úgy mentem hazafelé, mint egy húszéves :)
    Szakképzett masszőr Szyszyke, tenyérrel, ujjakkal nagyon kellemesen csinálja, és néha a lapocka gyúrásnál beveti könyökét is, azzal támaszkodik rá a lapockára félig fekvő helyzetben, mennyei érzés. Hiába visel műkörmöket, ez semennyire nem akadályozza Őt munkája elvégzésében. Egyszer nem éreztem műköröm általi karcolást a bőrömön. Hátmasszázs után fordulás, és a combokat is jól átmasszírozta. Még hasonfekvéskor spiccben lévő lábfejem miatt begörcsölt a talpam, ezért kaptam egy finom talpmasszázst is. Nem tudok sokminden egyebet írni, mert nincs sok tapasztalatom a masszázstechnikákkal kapcsolatban, de azt tudom mondani, hogy hasznos is volt, mert kiment minden görcs, és kellemes volt nagyon.
  • Levezetés:

    Az első félidő eseménye volt a kényeztetés ..... ami már majdnem teljesen olyan, mint egy ungibungi. Na jó, Szyszykénél nincs igazi ungibungi, csak majdnem.
    Életemben egyszer voltam eddig erotikus masszázson 20 évvel ezelőtt egy akkor 19 éves lánynál, és nem volt kitörő az örömöm. Semmi nem tört ki, se az örömöm, se a vulkán semmi más. Ezért jegeltem 20 évre ezt a dolgot. De most kb. április óta szemezgetek Szyszykével, azóta chat-elgettünk is párszor itt az oldalon, és most jött el a pillanat, hogy meglátogassam. Nem bántam meg.
    Az erotikus rész úgy kezdődik nála, hogy olajjal bekeni meztelen testemet, miközben a hátamon fekszem. Közben bekeni saját magát is, hasikáját, kebleit az élmény fokozása érdekében, miközben az egyre katonásabban álló varázsceruzát finoman masszírozgatja. Majd jön a legendás csúszka, amikor mellkas a keblekkel összebarátkozik, és Szyszyke csókokat nyom közben a számra. Majd puncika kezdi el táncát a farkamon, ezt én úgy hívom, hogy "majdnem ungibungi", mert érzésre már majdnem teljesen olyan. Ezután farok szögállítás, és beteszi két farpofa közötti megolajozott völgybe. És csúszkál rajta, szánkózik rajta fel és alá. Ebben a farok szögállásban sokkal jobban növekszik az izgalmi állapotom. Hogy másnál ez hogy van nem tudom, de nekem nagyon bejön a farokletörős, vagy tompaszög-állás. Olyankor valószínűleg még könnyebben megy be a vér a megfelelő helyekre. Jobban feszül minden, és gyorsabban növekszik az izgalmi állapotom. Inkább azzal kell ilyenkor vigyáznom, hogy ne lőjem el idő előtt a tüzijátékomat.
    Na miután kiélveztem a csúszka minden örömét, ezután kézzel megmasszírozta, majd ráhajolt először beolajozott kebleivel simogatta nemesebbik szervemet, ezután bekapta a végét, és játszott vele. Egyre mélyebben bevette, úgy éreztem, néha elért a torkáig, én nem vagyok mélytorkozós fan, és ő sem erőltette tovább, kicsit a torka masszirozta a makkom hegyét. Jó érzés volt. Szépen, finoman, változatosan szopogatott, én az olajos ciciket simogattam, vagy a lapockáját, amit elértem belőle. Mikor feljött hozzám egy egy csókot lopni, na akkor elért a kezem a popsijáig is. Így voltunk jó darabig, nem volt cél a kivégzésem, hanem inkább az, hogy minél hosszabban jól érezzem magam kényeztető kezei, ajkai, mellei között. Aztán egyszer csak megfordult, és fenekét elém kínálta, és úgy szopott tovább. Igen jól érezte, hogy igényem van arra, hogy érintsem, tapintsam, lássam, érezzem gyönyörű formáit. 69 nincs nála, tehát vagy Ő kényeztet engem, vagy én őt. Na abban maradtunk hogy Ő kényeztet engem, de közben gyúrtam gyönyörű popsiját, és élveztem a 3 dimeziós szkennelést, amit tenyeremmel végeztem a csípőjétől a derekáig. Igen, mivel nagyon látványos a különbség a csípő és derék szélessége között, és ezt a különbséget egy gyönyörű ív köti össze, ezáltal a 3D-s tenyér általi szkennelés plussz vért jelent a nemesebbik szervem irányába. Na igen, ez az, ami kezdett felrepíteni. Szyszyke is megérezte ezt az alkalmat, és ritmusosan, egyre nagyobb tempóban dolgozott rajtam. Mindketten tudtuk, hogy nincs már több időm, max 1 perc kivégzésemig. És Szyszyke rendületlenül, fáradhatatlanul dolgozott, én pedig szabad kezemmel a popsit szkenneltem, gyúrtam, simogattam, másik kezemmel pedig a lapockáját magam felé húzva diktáltam az ütemet. Kicsit hangosan, Szyszyke szerint halkan élveztem egy nagyon kellemeset a szájába, ahol még perceket töltöttem el ezután. A fantasztikus bizsergő érzés nem maradt abba még a robbanás után sem, mivel Szyszyke tovább kényeztetett, nyalogatott, de már sokkal finomabban, levezetésképpen, ezáltal a bizsergető érzés még megmaradt egy jó ideig, talán egy percig is. Isteni volt. Tökéletes. Beleremegett a lábam is olyan jó volt :)
  • Elszámolás:

    Végig szájba, lenyelés extra, amit nagyon nem akartam kihagyni. Zseniális volt. Megérte, hogy extráztunk. És mivel a VTR bejelentkezés miatt kaptam plusz 20 percet, így nagyon megérte nekem. Másfél órát töltöttem Nála, nagyon jól éreztem magam Vele. Szívesen viszonoztam volna neki akár a kölcsönösben, akár meg is masszíroztam volna az én nullahuszas technikámmal ... de nem maradt rá idő. Másfél óra elrepült ....
  • Összkép:

    Masszázsban nincs értékelhető összehasonlítási alapom, de Szyszyke által nyújtott masszázs megfelelt az igényeimnek. Nem volt túl erős, hanem a kellemes lazító masszázs keretein belül maradtunk. Felfrissített. Az erotikus rész is fantasztikus volt, a felvezető csúszka mindenképpen szuper élmény, a kézzel szájjal történő játék és végjáték pedig percekig okozott kellemes bizsergő érzést, és a végjáték után kb. egy percig meg is maradt ez az érzés, hála Szyszyke tüzijáték utáni kellemes simogatásának.
Happy Massage