• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Macikám ! ❤️
    Több szempontból is különleges ez a beszamolo ! ;)
    Nekem és Neked nagyon fontos hisz Neked a Trilógia 3.része Nekem pedig az 50. Beszámolom ! ❤️❤️❤️

    Ami miatt mègis szomorú vagyok az az utolsó bekezdés a beszamolo alján ami persze nem a Te irasod ezért az ezzel kapcsolatos , időközben meg tudott dolgot hagynám Én is a reagálásom végére , mert pont annyit érdemel hogy hátulra kerüljön !

    ❤️ Köszönöm Mackókám ezt a professzionális beszámolót , melynek megírása nem lehetett könnyű feladat hisz terjedelme és megfogalmazása egészen egyedi és egészen különleges !

    Az hogy ki hogyan értékeli az nem gondolnám hogy számottevő lehet főleg nem a számomra ha valaki erre lehetne jobban megirtat adott ( és van olyan baráti összefogás ) az most elkenszenvbol és rosszindulatbol tette :) Köszönjük NEKTEK hisz még erősebbé teszitek eme kapcsolatot !

    Mackókám ;)❤️ Az ajándékaid most is igen elnyerték a tetszèsemet és igazán boldoggá tett hogy már magaménak tudhatom a teljes filmet !
    Egyszerűen Imádom ! ;)
    A Deàk Ferenc képét megjelenítő hatalmas 20e csokoládés doboz nagyon jópofa és szellemes és az egyik kedvencem lett hisz soha nem kaptam ehez hasonló különleges édességet ;) A szivecske fém dobozba zárt Lindor golyocskákat pedig ékszerként őrzöm:)
    A Tea isteni volt viszont az áfonyás szeanszunk elmaradását pótolni kell :) mindenképp ;) avagy játék az áfonyával :) ❤️

    A szolgálati közleményed tartalmaz egy tőled nagyon szép gesztust amiben tartod magad az előző beszámolóban ígéretekhez :) mert olyan kedves vagy !
    Kérlek vedd fel a nyertessel a kapcsolatot mert Én még illemből aznap közöltem vele a dolgot de sem köszönetet sem érdemi választ nem kaptam !
    Remélem Te már igen ! :)
    Mackókám köszönöm a randit minden percét élveztem igaz sajnos rövidre sikerült de legközelebb pótoljuk mindenképp az elmaradt perceket így jó hosszú ideig élvezhetjük majd egymás társaságát :)
    Viszont ezt az 50. beszámolót meg kell ünnepelnünk így ünnepi randira készülj :) biztos megint jól becsípünk az alkohol mentes pezsitől ;))
    ❤️Köszönöm hogy ennyi időt szenteltél eme beszamolo megírására ❤️
    Engedd meg hogy egy igen különleges és mély érzésű idézettel koronázzam meg ezt a reagálást !
    ❤️Micimackó! Mi van, ha egyszer elkövetkezik egy olyan nap, amikor el kell válnunk?
    - Ha együtt válhatunk el, akkor semmi kifogásom ellene.
    - Na igen-igen, úgy könnyű. De... ha nem lennénk együtt? Hogyha én máshol lennék? - Jajj... de nem lehetsz máshol, hiszen nélküled egészen elvesznék. Kinek szólnék egy olyan bizonyos holnapon, amikor épp nem vagyok elég erős vagy elég bátor?
    - Hát tulajdonképpen...
    - És kitől kérnék tanácsot, amikor nem tudnám, hogy merre tovább?
    - Micimackó, mi van, ha mégis?
    - Mégsem, az nem fordulhat elő... Ha mégis eljön az idő, amikor nem leszünk együtt, akkor nagyon fontos, hogy megjegyezz valamit!
    - Mi az a fontos megjegyeznivaló?
    - Hogy bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb vagy, mint sejted és okosabb, mint véled. De a legfontosabb az, hogy ha el kell válnunk, én akkor is mindig veled leszek... veled leszek!!!❤️
    Köszönök Mindent !❤️
    Sokszor Puszillak és várlak vissza ! ❤️❤️❤️
    —————————

    Erősebb is és Okosabb is vagyok mint hiszed!
    Ez a mondat szól annak akinek a beszamolom akart megszületett írás köszönhető amely nem a Mackó írása !


    Előzmény :
    Biztos látjátok kedves olvasó közönség hogy kellő számú beszamolo születik rólam ;) amit köszönök !
    Gazdag vagyok mert nagyon sok vendégem van ;) amit szinten köszönök :)
    Viszont ez másnak igen szúrja a szemét ;( kezdődött a hét közepén azzal amit a csevegőmben is olvashattatok higy a képeimet egy kedves hitdető jelentésének hatására megkurtitottak mert a póló alól a mell resz 13.9% ki látszik ;)
    Sebaj teszünk fel olyan Cicifixes képet ahol a mell 70 % ki fog látszódni mert az szabályos és megengedett:)
    Tehát ezután következett a beszamolo beküldése és furcsa módon megjelenése váratott magára :)
    Igaz akkor még a közönség nem is olvashatta de jelentés érkezett rá ( ide illik az okosabb vagyok mint gondolnád megjegyzés ) miszerint a beszámolóban olvasható olyan resz a kényeztetés leírásában , hogy a makk a hüvely bemenettel érintkezik ! Pfffff olvastam olvastam olvastam de sajnos nem találtam ilyen részt ! Több embert kertem erre a feladatra fel de senki nem találja !
    A becsületes megtalálónak felajánlok egy ajándék 60 perces programot 20 rozsaszal értékben !
    Remelem lesz ilyen és akkor megnyugszom nem hiába rontotta el a mester a művemet !
    Igen lehetőség van csúszka masszázsra épp úgy mint a hurdetők nagy részénél ugye ezt beszamolok meg is énekelik !
    Tantrikus érzéki csúszkára is lehetőség van :) a kedves vendég dönti el mit szeretne a programban ;)
    Lehetőség van óvszer használata mellett csúszkára !
    De ki is lehet hagyni a teljes testes csúszka masszázst !
    Tehát minden a vendég akarata és igénye szerint tortenik !
    Mint ahogy a bemutatkozó szövegben is olvasható a megjegyzés ellenére Dr.Szöszinel sem óvszer és sem natúr aktus nem szerepel sem plusz rozsaszalert sem ISTENNŐS MINŐSÍTÉSŰ BESZAMOLOERT! ( van akinél igen , ugye magadra ismersz ha ezt is elolvasod mint mindent az adatlapomon ;))

    Erősebb vagyok mint gondolnád ( ide illik ez a záró mondat )
    Üzenet a kedves jelentgető, unatkozó , rosszindulatú kolléganőnek:
    Folytatom tovább a rendelést és plusz elemmel is bővitem a programot ! A kedves vendég pedig igénye szerint választhat az étlapról ! Sok puszi dragam és kívánok sok vendéget hogy ne tudj ilyennel foglalkozni !:)

    Ui: Várom a becsületes megtalálot aki a fent említett szövegrészt megtalálja !
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment, először személyes üzenetben, majd VTR-ben rögzítettük az időpontot. Annyit tudni kell még, hogy Szöszi a visszajáró vendégei esetében nagyon rugalmas.

    Szolgálati közlemény 1
    Az előző Szösziről szóló beszámolómban egy „hibakereső” játékot hirdettem, amelynek nyertese Bennfentes kolléga lett. Ezúton is gratulálok neki és tájékoztatom, hogy a nyereményét – egy üveg pezsgőt – letétbe helyeztem Szöszinél, amit a következő látogatása során átvehet!

    Szolgálati közlemény 2

    Már az előző Szösziről szóló rendhagyó beszámolóm is elég nagy port kavart, összesen 28 hozzászólás érkezett, de szerencsére szinte mindegyike pozitívan értékelte szándékaimat.
    Az értékelések aránya is kifejezetten jónak mondható: 47:3:1

    Bevezető gondolatként a reagálások közül Tozo1 hozzászólásából idézek:
    „Ez a beszi már az egyedisége miatt is dicséretet érdemel, tudom, hogy nagyon sok munka egy ilyet megírni. Az ide-oda elkalandozásod, csapongásod a beszi menetében biztos valami kórság, amit Szöszinél érdemes kezeltetned a továbbiakban rendszeresen! Ő minden lelki eredetű témára ismeri a gyógymódot! Kösz a beszidet, jó volt!”

    Úgy gondolom Tozo gondolatai, amelyben az elkalandozásaimról és a kórságomról szólnak igen csak fején találta a szöget.

    Szöszi reagálása:
    Drága Macikám!
    Én annyira örülök Neked, hogy az elmondhatatlan! Nagyon egyedi stílussal rendelkezel!
    Kezellek, kezellek, de lehet majd direkt félre , nehogy kigyógyulj !
    Sokszor csókollak! Várlak már nagyon!

    Bár nagyon utálok orvoshoz és kezelésekre járni, Tozo javaslatára és Szöszi szíves invitálására erőt vettem magamon és újra, immár harmadjára is látogatást tettem Szöszi híres rendelőjében.

    Szöszi kezelésének „eredményességéről” mindenki meggyőződhet, aki végigolvassa ezt a beszámolót.
    A beszámoló hossza, annak tartalma és az elkalandozások száma alapján előzetesen annyit elárulhatok, hogy az állapotom nem javult, sőt jelentősen súlyosbodott.
    Ez két okra vezethető vissza: vagy ténylegesen gyógyíthatatlan a rajtam eluralkodó kór, vagy Szöszi beváltotta fenyegetését és szándékosan félrekezelt, amire egyébként már a hozzászólásában is utalt. Amennyiben valóban ez történt, akkor ez viszont egyértelműen orvosi műhiba, amiért természetesen beperelem. A keresetlevelet már meg is írtam és eljuttattam az ügyben illetékes választott bírósághoz. A választott bíróságról a jogban kevésbé járatos olvasóknak annyit kell tudni, hogy az elnöke az oldal üzemeltetője vagy megbízottja, egy tagot az alperes /Szöszi/ választhat ki, a róla beszámolót írt Kollégák közül, míg egy tagot,én mint felperes jelölhetek.

    Figyelemfelhívás

    Ezen beszámoló elolvasása az alábbi személyek számára kifejezetten nem javasolt:
    - diszlexiások,
    - aki nem szeret olvasni,
    - akinek nincs ideje olvasni,
    - aki csak tömör és lényeges információkat tartalmazó beszámolókat kedveli,
    - aki csak az erotikus novellákat szereti,
    - aki nem szereti az elkalandozásokat,
    - aki már olvasott tőlem beszámolót és nem tetszik neki a stílusom.

    Mivel a kórság úgy tűnik elhatalmasodott rajtam ez a beszámolóm hasonló, de az is lehet, hogy még rosszabb stílusban íródott, mint az előzőek, nekik célszerű a fizikai és pszichés egészségük megóvása érdekében az olvasást azonnal befejezni és a többi százezer beszámoló valamelyikére kattintani. Szerencsére igen bőséges a választék a normál beszámolók tekintetében!
    Az elkattintókat arról is biztosítom, hogy a beszámolóm el nem olvasása semmilyen maradandó károsodást nem okoz majd számukra, viszont számtalan előnnyel jár:
    - mivel Szösziről már közel 50 beszámoló jelent meg, semmilyen igazán új információval nem tudok szolgálni,
    - mivel a beszámoló szokás szerint elég hosszú lett, rengeteg időt lehet megspórolni az el nem olvasással,
    - mivel az már az előző beszámolók értékelésénél kiderült, hogy a stílusom nem mindenki számára nyerő, sőt van egy személy /szerencsére csak egy!/, aki számára egyenesen idegesítő, meg lehet spórolni néhány idegnyugtató tabletta árát is. Így közvetlen anyagi haszna keletkezik az el nem olvasásból!
    Egyetlen esetben javaslom számukra mégis a beszámolóm elolvasását, amennyiben az érintettek közül valaki esetleg mazochista! Számukra viszont kifejezetten hasznos lehet az írásom a következők miatt.
    Az elolvasás helyett javaslom nyomtassák ki a beszámolót, így a következő szado-mazo élvezeteket is nyújtó hölgynél tett látogatásuk során felhasználhatják.
    Bár ennek a területnek nem vagyok a szakértője, kidolgoztam egy kilencven perces programot, amelynek elkészítéséhez egy szado-mazo szolgáltatást is nyújtó hölgy adatlapjáról csemegéztem.

    Tehát a program Adult Baby Fétishsel (gumibugyis játékok, cumiztatás) kezdődne, majd folytatódna egy kis herezacskó és farok kínzással, amit végül „fóliázás” követne, és ebben az állapotban kerülne felolvasásra, mint a végső és legkegyetlenebb kínzási eszközként jelen beszámolóm .
    Ez lenne a szenvedésének és egyben élvezetének csúcspontja, így a beszámolóm hallgatása alatt valószínűleg bekövetkezne az elkerülhetetlen vég, és egy orbitálisat élvezne a fólia alatt!

    Akik a fenti gondolatmenet elolvasása után még mindig bizonytalanok, hogy folytassák-e ezen beszámolóm olvasását, azok számára egy egyszerű példán keresztül szeretném a döntésüket elősegíteni.
    Óvodás koromban az egyik nap tökfőzelék volt az ebéd, ami nekem nagyon nem ízlett, pedig az óvó néni szerint a tökfőzelék egy nagyon finom étel, és mindenáron meg akarta velem etetni. Erőszakos fellépésével csak azt érte el, hogy teljesen megutáltatta velem, és utána hosszú évekig meg sem akartam kóstolni.
    A tizennyolcadik születésnapomon, úgy döntöttem, hogy több módon is emlékezetessé teszem ezt a nagyszerű dátumot, többek között azzal is, hogy 15 év után újra megkóstolom tökfőzeléket. Megtörtént, de sajnos ekkor sem ízlett.
    A tökfőzelékkel kapcsolatos viszonyom a további életem során semlegesen alakult, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kétszeri sikertelen próbálkozás után meg sem próbálok többet tökfőzeléket enni, viszont egyáltalán nem kritizálom sem a tökfőzeléket, sem a tökfőzeléket szerető embereket. Ezen példabeszéden keresztül remélem sikerült mindenki döntését elősegítenem.

    A beszámoló természetesen részletesen tartalmaz mindent, ami egy jó beszámolóhoz kell, de azért, hogy megkönnyítsem az olvasó dolgát, az adott szemponthoz tartozó, de kevésbé fontos információk az „Elkalandozások” címszó alatt találhatók. Így, aki csak a hagyományos beszámoló tartalmára kíváncsi ezen bekezdéseket egyszerűen ugorja át!

    Reményeim szerint innentől kezdve most már csak azok olvassák a beszámolót, akiket nem zavar a beszámolóm hossza, az elkalandozások száma és a stílusom. /természetesen a mazochisták remélem továbbra is velünk maradtak!/

    Akik a figyelemfelhívásom ellenére tovább olvassák a beszámolómat, azoknak egy a boltokban található felirattal tudok szolgálni: a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!
    Vagy még inkább, egy az előző beszámolóhoz írt Szöszitől származó idézetet ajánlok a figyelmükbe „el lehet tolni a biciklit”!!!

    Most már biztos vagyok benne, hogy sikerült elriasztani a nem idevalókat és magunkra maradtunk, így rátérhetek a lényegre, Szöszire, mert végül is ez a beszámoló róla készült!
  • Megközelítés:

    Az előző beszámolókban minden szükséges információ megtalálható, ezért itt idő- és karakterspórolásból rövid leszek. Ha valakit ez nem ELÉGÍT KI, az olvassa el a többi beszámoló erre vonatkozó részeit!

    OK: cím, GPS, megközelítés, metró, villamos, busz, kapunyitás, lift, fehér ajtó,
    a parkolás szerencsefüggő
  • Helyszín:

    OK: lakás, higiénia, fürdőszoba, tus, tusfürdő, szájvíz, törülközö1, törülköző2, hangulatfény, ágy

    Elkalandozás
    Szöszi az előző beszámolómhoz fűzött reagálásában azt ígérte, hogy a következő alkalommal meglepetéssel készül számomra. Én nem nagyon szeretem a meglepetéseket, ezért néhány nappal a randi előtt megpróbáltam megtudni, hogy mire készül, de nem volt hajlandó elárulni. Így nem kis izgalommal léptem be a lakásajtón, és amikor megláttam Szöszit valóban meglepődtem. Egy talpig orvosos, nővérkés szettben várt engem!
    A meglepetésem teljes volt, mert szegény Szöszi nem tudta, nem tudhatta, hogy mennyire irtózom minden olyan dologtól, ami az egészségügyhöz kapcsolódik. De mivel jót akart, én pedig nem szerettem volna neki szomorúságot okozni, az ezzel kapcsolatos érzéseimet nem mutattam ki. Szerencsére a meglepettségem nem tartott sokáig, mert megjelent egy kis tündéri fehér kutyus, akit Szöszi nemrégen fogadott magához, és mivel én nagy kutyabarát vagyok így gyorsan elterelődött a figyelmem az egészségügyről.

    Előző beszámolóimban már megállapítottam, hogy Szöszi nem egy óranézegető típus. Most viszont a kérésemre át kellett változnia óranézegetővé, mert a napi programon egy zűrösebb jogügylet miatt kissé felborult. A randi után közvetlenül az EL-meccsre szerettem volna menni, de előtte még egy előre nem tervezett kitérőt kellett tennem. Így az eredetileg tervezett és VTR-en rögzített 90+20 perc helyett, csak 73 percet tölthettem Szöszi társaságában.
    Már a megérkezésem is zűrös volt, mert láttam, hogy késni fogok, ezért küldtem egy SMS-t, hogy pár percet késni fogok. Mivel szavatartó ember vagyok betartottam a pár percet és sikerült pontosan 2 percet késnem.
    Még a randi elején elmondtam Szöszinek, hogy a 110 perc helyett csak rövidebb ideig maradhatok, amit Ő borzasztóan sajnált. Megkértem Szöszit, hogy a telefonján állítsa be az általam kért időt, amely majd jelzi a randi végét. Szöszi megígérte, hogy a most elveszett 40 percet legközelebb bepótoljuk! Ez egy nagyon nemes gesztus volt Tőle, mert a rövidítés egyértelműen az én érdekkörömben merült fel.
  • Lány külseje:

    Rengeteg kép van fenn Szösziről, a kollekciót szinte hetente bővíti. A fotók mindegyike Őt ábrázolja KIDOMBORÍTVA a lényeget, a gyönyörű és kívánatos popsit és a tökéletes ciciket.
    Karcsú alakja se nem vékony, se nem telt, elölről, hátulról és oldalról nézve is csodálatos, állva és fekve is ideális látványt nyújt. Alulról felfelé haladva láthatóak formás lábai, gyönyörű popsija /nem véletlenül a sok popsis fénykép/, csodálatosan karcsú dereka, keblei arányaiban teltek és gyönyörűek, nyaka kecsesen ívelt, arca és szemei magával ragadóak.
    Bőre puha, bársonyos tapintású, ráncosodásnak vagy narancsbőrnek semmiféle nyoma nem látható, már a puszta cirógatása és simogatása is élményt jelent.

    Elkalandozás

    Itt merül fel a kérdés, hogy a fentebb leírt külsőt, hogyan éri el Szöszi. Megnéztem az életkorát az adatlapon és ott 36 év szerepel, azzal a pirosan írt nagybetűs kiegészítéssel, hogy „NEM ELLENŐRZÖTT. Nincs információnk arról, hogy valós-e a megadott életkor”.
    Mikor ezt elolvastam, rádöbbentem, hogy ez a megjegyzés így nem maradhat. Elhatároztam, hogy magamra vállalom az ellenőr szerepét és szigorú, valamint minden lényeges szempontot figyelembe vevő ellenőrzésem eredményét megosztom a Kollégákkal.

    Gondolom szinte mindenki belefutott már olyan hirdetésbe, ahol a megadott életkor finoman szólva is nem volt összhangban a valóságban tapasztaltakkal. Az eltérések mértéke a legkülönbözőbb lehet, a még normálisnak tekinthető 4-5 évtől kezdve, akár 18-20 év eltérés is elképzelhető.
    A saját eddigi praxisomban a legdurvább eset a következő volt. A hölgy a másik oldalon hirdetett és az életkorához 30+ volt beírva. Mikor megérkeztem és beléptem az ajtón, szinte teljes sötétség uralkodott a lakásban, a fogadó hölgyet csak nagyvonalakban láttam. Miután megtörtént a fürdőszoba látogatás beléptem a szobába, és egy picit jobbak lettek a fényviszonyok, valamint lekerült az addig viselt jótékonyan takaró fehérnemű. A puszta látvány és az engem arcul csapó valóság egyáltalán nem támasztotta alá az adatlapon szereplő életkort, úgy láttam, hogy 50-hez közeli a hölgy. A masszázs során rá is kérdeztem a dologra, hogy szerinte nem félrevezető-e a feltüntetett életkor? A válasza az volt, hogy Ő az igazságot tüntette fel, ugyanis az 50 év az matematikailag beletartozik 30+ba. A tatamin hason fekve végiggondoltam a matematika halmazelméleti fejezetét és rájöttem, hogy igaza van, a 30+nak valóban részhalmaza az 50. /elnézést azoktól akik, utálják a matematikát!/
    Így, el kellett ismernem, hogy a vendéglátómnak teljes mértékben igaza van, tehát nem történt megtévesztés! (a masszőrnőm kedvenc tantárgya valószínűleg az algebra volt, és nyilván jelesre vizsgázott) Egyébként dicséretére mondva a masszázs és a levezetés is teljesen rendben volt!

    Egy másik példára egy sokat látott régi motoros kollégám hívta fel a figyelmemet, megmutatván a netről letöltött bizonyítékait is. Ebből kiderült, hogy a hirdetőnek sikerült megállítania az időt, mert immár hat éve folyamatosan 29 éves. Az idő megállításától már csak egy lépés a tér meggörbítése!

    Visszatérve Szöszi életkorának ellenőrzésére első ötletem az volt, hogy a személyi okmányokból tájékozódom.
    Ennek a kivitelezésére a következő tervet eszeltem ki.
    Extraként szerepjátékot fogok kérni, ahol én leszek a közlekedési rendőr, és Szöszit megkérem, hogy üljön egy székre és tegyen úgy, mintha autót vezetne. Én a félhomályban egy zseblámpával a kezemben köröző mozdulatokkal leintem Szöszit, és a következőt mondom Neki: Jó estét kívánok, közúti ellenőrzés, kérem a jogosítványt és a személyi igazolványt! Így az iratok áttanulmányozásával azonnal meg tudom állapítani az életkort.
    Meg is nyugodtam, hogy milyen egyszerű megoldást találtam, míg meg nem néztem Szöszi adatlapját, ahol megdöbbenve láttam, hogy a tervem nem megvalósítható, ugyanis még extraként sem szerepel rajta a szerepjáték.

    Miután az első tervem dugába dőlt, elővettem a B verziót. Ennek a lényege, hogy adóellenőrnek öltözöm, és adóellenőrzést színlelve keresem fel Szöszit. Ez már jobban megvalósíthatónak tűnt, így a tettek mezejére léptem. Felvettem legszebb, nem Armani öltönyömet, - az adóellenőrök nem hordhatnak Armanit -, és így kopogtam be Szöszihez. Gyanútlanul beengedett az előtérbe, ahol közöltem vele, hogy adóellenőrzés következik.
    Erre Ő kinevetett és közölte, hogy nem tudom becsapni, mert már találkoztunk, ismer engem és tudja, hogy nem vagyok adóellenőr.
    Így a B tervem is meghiúsult, ezért kénytelen voltam levetni /nem Armani/ öltönyömet és a fürdőszobába távozni.

    Tusolás közben elkeseredésemben pótmegoldásként, (C verzió) kitaláltam, hogy jobb híján személyesen, érzékszerveim útján fogom megállapítani Szöszi életkorát.
    A fizikai vizsgálathoz felhasználtam a szemem, az érintésekhez a kezem és az ujjaim, a csúszka során a teljes testfelületem, az ízleléshez az ajkaimat és a nyelvemet hívtam segítségül.
    A vizsgálat során fontos szerepet kapott a különös érzékenységéről ismert hű barátom is, aki szinte mindenhol járt. /bár ahol a legjobban szeret lenni, oda azért nem jutott be/

    A látvány
    Tökéletes alak, a szükséges domborulatok hibátlan és íves vonulata, gyönyörű kerek popsi, természetes esésű gyönyörű cicik, mosolygós arc, szép csókra termett ajkak.

    Az érintések
    Az ujjaim bebarangolták a teljes testét, nagyon finom bőre folyamatosan kívánja a simogatást, a kedvencem a keblei isteni érzés simogatni és játszani velük, a popsi szintén tökéletes, nem véletlen a sok ilyen témájú kép /hol van ehhez képest Jennifer Lopez?/, a csúszka során a teljes testfelületek érintkezése igen kellemes érzéseket nyújt.

    Az érzékszerveim útján szerzett tapasztalataim a következők.
    Az eddigi beszámolók némelyikében Szöszire a milf jelzőt használták. Nem vitatva a kollégák véleményét, de én ezt a kifejezést nem használom, mert szerintem Szöszi nem milf, hanem egy igazi nagybetűs NŐ! A teste, a lelke, a kisugárzása és az intelligenciája is jóval a 36 évnél fiatalabb életkorra predesztinálja!

    Javaslom az oldal üzemeltetőinek a következőket. A konkurenciánál lehetőség van megadni ún. pluszos életkort. Pl. 30+. /erről már írtam, hogy milyen anomáliákhoz vezethet/
    Ezen az oldalon legyen lehetőség mínuszos életkor megadására is. Pl. 30- . Ez értelemszerűen azt jelentené, hogy a hirdető életkora legfeljebb 30 év!

    Az ellenőrzésem után az adatlapon Szöszi életkorát ki lehet javítani 36 mínuszra, és át lehet írni ellenőrzött státuszúvá.
  • Erotikus masszázs:

    Itt jó hírrel tudok szolgálni, mert ez a rész meglehetősen rövid lesz: masszázs egyáltalán nem történt!
    Magyarázat: Szöszi javasolta, hogy az idő rövidsége miatt a kényeztetés legyen az egyetlen fő napirendi pont, amit én „duzzogva” elfogadtam!
  • Levezetés:

    A tusolás végeztével a szobába visszatérve nem kellett az igen kényelmetlen hasra fekvéssel kezdenem, hanem mindjárt a hátamra feküdhettem, és a vizuális élmények fokozása, valamint a jobb kilátás miatt egy párnát raktam a fejem alá. Szöszi ekkorra már megszabadult doktornői ruházatától és az alatta lévőtől is, majd bőségesen beolajozott mindkettőnket és rám ült. Igen oda!!! Ettől hű barátom természetesen azonnal kihúzta magát és úgy is maradt.

    És akkor elkezdődött a Szöszi féle csuszka, ami minden beszámoló központi elemét képezi. Sok újat erről már nem tudok írni, a testfelületek teljes érintkezése igen kellemes élményt jelentett, hű barátom bebarangolta Szöszi testét, de a legjobban „ott” érezte magát. Szöszi folyamatosan mozgásban volt az érintkezések és a csuszka alaposan felkorbácsolták ösztöneimet. Közben simogatásokkal és csókokkal halmozott el, én pedig a gyönyörűséges cicikkel foglalkoztam kézzel és az ajkaimmal is. A bimbók a kényeztetésre igen jól reagáltak, ami tovább fokozta az élményt.
    A csúszka fantasztikusan jó volt és nagyon hosszan csinálta. Mivel szinte olyan érzés volt mintha „ott” lennék, egy idő után úgy éreztem közel került a vég. Ha egy picit is begyorsított volna Szöszi, valószínűleg nem is tudtam volna megakadályozni.
    De szerencsére ezzel Szöszi is tisztában volt és nem gyorsított a tempón, hanem áttért a kézi kényeztetésre.

    Én a lingam masszázst is nagyon szeretem, ezt viszont nagyon sokféleképpen lehet végezni, nagyon fontos a technika. Nos, Szöszi technikája tökéletes, mindent tud erről a területről is, kis kezeivel változatosan simogatta, húzogatta, csavargatta. Folyamatosan csúcsközelben tartott, itt sem sok hiányzott, hogy kivégezzen, de szerencsére ezt is ” túléltem”, így következett a francia.

    Amit a francia nyelvről tudni lehet, azt Szöszi tudja! Mindent csinál, ami jó tud lenni, és ráadásul igen változatosan. A makkon és a rúdon a nyelvével és az ajkaival, birizgál, nyalogat, simogat, sokszor tövig eltünteti. A nyelvjátéka tökéletes, volt egy olyan mozdulatsora is, amit sajnos nem tudok pontosan felidézni, csak azt tudom, hogy abból részből repetát kértem. Erre Szöszi rám nézett, elégedetten mosolygott egyet, majd teljesítette kérésemet. A nyelvével és az ajkaival addig-addig „kínzott”, hogy egy idő után a testem megfeszült, és erőteljes remegés vett erőm rajtam /pedig egyáltalán nem fáztam/ és ekkor már tudtam, hogy nincs visszaút. A végkifejlethez rágyorsított egy kicsit a kezét is bevetette, - ami ellen nekem egyáltalán nincs kifogásom - és a szájában ért a vég. Szerencsére Szöszi nem foglalkozik az utódokkal és a teljes lenyugvásig folytatta a kényeztetést, ezzel téve teljessé a gyönyörömet.

    Elkalandozás
    Az eddigi randiaink során ez volt a leghosszabb ideig tartó kényeztetés, minden mozzanata szuper volt, és mivel mind a ketten meglehetősen kitikkadtunk egy kis folyadékpótlásra szorultunk. Ekkor az általam vitt kis üveg pezsgőt felbontva koccintottunk és kiszáradt torkunkat megöntöztük. Mielőtt bárki alkoholizálással vádolna meg bennünket, alkoholmentes pezsgő volt!
    Ezután következett volna a masszázs, de mint már említettem, erre nem került sor, helyette csak feküdtünk egymás mellett egy kis meghitt és simogatós beszélgetésbe kezdtünk. A varázst a váratlanul megszakította Szöszi telefonja, amin megszólalt a kérésemre beállított időre figyelmeztető hangjelzés.

    Mivel az idő nagyon szorított még egy gyors tusolásra volt időm, majd adóellenőri öltönyöm helyett már Fradi szurkolónak öltöztem. Az öltözködésem közben szóba került az esti meccs is. Szöszi megkérdezte, hogy szerintem mi lesz az eredmény, én azt válaszoltam, hogy nem tudom, de ha fogadni kellene, akkor a Fradira tennék. Ekkor számomra egy egészen megdöbbentő dolog történt, Szöszi elkezdte a telefonját nyomkodni, majd fél perc múlva közölte, hogy a Fradi győzelemre 2,65 az odds, és Ő is arra fogadna. Én olyan nővel még soha életemben nem találkoztam, aki a sportfogadás világában is tájékozott lenne! Kérdésemre elmondta, hogy időnként szokott fogadni, és voltak már komolyabb nyereményei is. Ezen felbuzdulva elhatároztam, hogy amint kiérek a stadionba és leülök a helyemre, megfogadom a Fradi győzelmét.
  • Elszámolás:

    A csokor nagysága a bővebb infóban pontosan megtalálható. Az egyetlen extra a NFVSZ, amit valóban olyan extrán csinál Szöszi, hogy vétek kihagyni! Szerintem, ahogy Ő csinálja az az extra extrája, vagyis extra a négyzeten!
    A VTR-ben 90 percet rögzítettünk, az ennek megfelelő rózsaszálakat szokásom szerint előre elhelyeztem a kis asztalkára.

    Elkalandozás
    Több kisebb ajándék mellett átadtam Szöszinek az újabb és egyben utolsó kis kemény tárgyamat, amelyről eddig nem derült ki, hogy mi is lehet a valóságban, pedig Szöszi rajongását elnyertem vele.
    Azért, hogy ne forgolódjon senki álmatlanul éjszaka, hogy mivel sikerült mind a három alkalommal lenyűgöznöm Szöszit, most már elárulhatom, hogy mind a háromszor egy pendrive-ot adtam át, amely tartalmazta a Trónok harca összes évadát. Ennek az a története, hogy az első kapcsolatfelvételünk során szóba került a sorozat és sikerült Szöszi érdeklődését felcsigáznom, de azt írta, hogy nincsenek olyan technikai lehetőségei, hogy meg tudná nézni, vagy le tudná tölteni a sorozatot. Ezért próbaképpen az első két évadot elvittem neki pendrive-n, és már másnap írta, hogy függővé vált és vigyem majd a további évadokat is.
    A kisebb ajándékok mellé – plusz ajándékként, a felejthetetlen élményt megköszönve - az asztalkára tettem egy Deák Ferenc arcképével ellátott tárgyat is. Remélem jó ötletnek találta Szöszi.

    A meccsről elkéstem, amit végül is nem bántam, mert az ellenfél már az első percben gólt rúgott, így már nem volt értelme a Fradi győzelmére fogadnom. El is buktam volna a tétet, mert simán kikapott a Fradi!
    Így végül is nyertem, mert nem buktam!
  • Összkép:

    Szöszi egy igazi NŐ!
    Nőiessége, természetes bája, érett gondolkodása mellett is meglévő lazasága, a világ dolgairól való tájékozottsága, intellektusa és hibátlan testi adottságai teszik vonzóvá számomra. Ezen sok rossz tulajdonsága mellett ráadásul igencsak ért a „férfiak nyelvén” - a beszámolókat olvasva nemcsak az enyémen, - mindenkivel azonnal megtalálja a közös hangot. /rossz az, aki rosszra gondol, mert a „férfiak nyelvén” kifejezésen ezúttal nem a felsőfokú francia nyelvvizsgáját értettem!/

    Egy újabb felejthetetlen randink volt Szöszivel, ami természetesen lila csíkot érdemelne, de jelenleg sajnos nincs ilyen lehetőségem.

    Utolsó elkalandozás
    Ezen beszámoló hossza egy 90 perces randinak felel meg, és a rutinos Kollégák pontosan tudják, hogy ilyenkor már két kényeztetés szerepel a programban.
    Aki, az előzetes figyelmeztetésem ellenére kitartóan végigolvasta ezt a beszámolót, az igen csak megérdemli a második kényeztetést is. Tehát a már említett mazochisták, valamint azok, akiknek nem tetszett ez a beszámoló, a következő sorok elolvasása során hatalmas élvezetben lesz részük:

    A TRILÓGIA VÉGET ÉRT!
    NEM ÍROK TÖBB BESZÁMOLÓT SZÖSZIRŐL!

    /Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Szöszi társaságát is nélkülözni fogom, csak beszámoló nem készül több!/
    Magyarázat: úgy gondolom az eddigi három beszámolómban már mindent leírtam Szöszivel kapcsolatban, amit tudni lehet, illetve amit tudni érdemes. Új gondolatok már nem hiszem, hogy felmerülnek bennem, ráadásul Lala29 beszámolóinak számát - 10 db - megdönteni lehetetlen. Egyébként a Szösziről írt három darab beszámolómmal jelenleg ezüstérmes vagyok, tehát hajrá fiúk!
  • Webi megjegyzése:

    Az ilyen beszámoló nagyfokú felelőtlenséget jelent, mind a hirdető, mind a vendég részéről. BÁR EFFEKTIVE AKTUS NEM TÖRTÉNT, a fent leírt módokon bármi elkapható , ami aktus közben is. Borzasztóan nagyfokú felelőtlenség puncival csúszkálni a lécen. Minden vendégnek ajánljuk ilyen "puncicsúszka" után keresse fel a szűrőállomást, és ugyanezt javasoljuk a hirdetőnek is. Nekünk egyértelmű, világos, érthető, betartható és betartatható objektív szabályokjat kell hoznunk. Ez pedig jelenleg az, hogy gumi nélkül aktust vállalók nem hirdethetnek az oldalon, aktust vállalók pedig masszázs kategóriában nem hirdethetnek. A hirdető ezen szabályoknak bár megfelel, a szabályok célja nagyon nem teljesül, hiszen azok célja a vendégek és a hirdetők biztonságának biztosítása, és egészségének védelme. Nagyon kérem mindkét résztvevőt gondolkodjon el a dolgon (amellett hogx elmegy szűrésre is), és a jövőben gondolja át mit vállal be.... A nem az AIDS-tól vagy a szifilisztől vagy a trippertől kell félni igazán magyarországon. Bár ezek is előfordulhatnak. De számtalan GYAKORI betegség létezik, kezdve a hepatitisztől az egyszerű herpeszig, gombákig.... Kérek mindenkit jól fontolja ezt meg....
Happy Massage