• DORKA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm a beszit, szívesen látlak máskor is!! :))

  • Egyeztetés:

    Vtren vettem fel vele a kapcsolatot egész gyorsan vissza is írt. 1-2-3 üzenet és kB minden a helyere is került. Kapuban 1 kis telefon beszélgetés és már az x. Emeleten voltam a gyönyör kapujában.
  • Megközelítés:

    Én ismerős vagyok a környéken jár erre troli metró lehet autóval elég könnyen parkolni. Igazából mindennel nagyon konneny célt lehet érni. A címet talan eltéveszteni se igazán lehet. Mindne ott van ahol az üzenetben szerepel.
  • Helyszín:

    Igazából panaszra nem igazán lehet oka az embernek 1 nappali +baszoba. Nappalit nem igazán volt lehetőségem megbezni mert nem tudtam odafigyelni erre se. Fürdőben amennyire lehetőségem volt szetneztem nincs semmi gond meg a tusfurdok se gagyik. Szobában egy ágy +a cuccoknak 1 komód. Plusz egy szép de keskeny tükör.
  • Lány külseje:

    Külső teljesen fullos. 20 pár éves szexi nő abszolult tökéletes testtel. Viszont nincs nagy melle. Ez le is van írva és a képein is látszik, számomra top 10 volt a teste.
  • Action:

    Felértem kaptam 1 Törcsit és irany a fürdő nagyon nagyon gyors zuhany és már a szobában is voltam. Nem kezdeményezett így kezembe vettem a kezdemenyezest és játszottam vele az egész testet csokoltam majd kellemesen elkezdtem neki nyalakodni és a hangok alapján egészen jól munkalkodtam. Egész sokáig időztem lent szépen nedvesedett a puncija. Majd a boxert le is vettem és hátamra feküdtem majd hagytam hogy keményebbre szopja a farkam.
    Szépen csinálta egész sokat használja a kezét de a száját is!!
    Dolgozott dolgozott már mint 1 db kő úgy állt a farkam, ezt érezve gumit ajánlott mikor kezembe adta kicsit vissza toltam a farkam a szájába cuppogott és gumi fel és pattant is a nyeregbe.
    Elmondása alapján nem ez a póz az erőssége, hát nem teljesen érték vele egyet de nem vitatkoztam. Jó idejig dolgoztam alatta. Majd mondtam neki h a tükör előtt csináljuk és már igazította is a tükröt és vissza pattant a nyeregbe és az a tökéletes popó mozgott rajtam.
    Ezek után cseréltünk doggyba és kicsit nagy voltam neki így vigyáztam rá nagyon mert vissza szeretnék térni. Mikor már nem bírtam sokáig főleg gugolva toltam és huztam ki be a farkam a puncijaba. A végén hatalmasat élveztem és az egész hátát be is teritettem.
    Letisztogattam és kicsi dumcsi
    2. Menetre nem volt idő mert nem 2 perc volt az első.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Igazából előre le is raktam nem akartam szórakozni vele. 1. Tali így korrekt
  • Összkép:

    Imádom a sportos szexi fiatal lányokat. Remélem felé annyira jó volt neked is mint nekem. Már rég élveztem ekkora mint veled és volt ilyen jó a szex. Ha vissza vársz szívesen meglatogatlak.
Happy Massage