• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Láttam, hogy elérhető ezért gyors elhatározásból felhívtam, sikerült vele másnapra időpontot egyeztetni. Még aznap felhívott, hogy hol vagyok, mert összekeverte a napokat, és még aznap várt, de tisztáztuk a félreértést.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, fizetős a honvéd kórház környéke, BKV passz, valami busz megy arra, de az 1-es villamos sincs nagyon messze.
  • Helyszín:

    Egy szép új építésű társasház, emeleti lakása, csend, rend, tisztaság. Nem tűnt fel semmi rendellenes, minden kimondottan jó színvonalú.
  • Lány külseje:

    A képeinek teljesen megfelel, egy vékony dekoratív csaj, szép arccal, és jó beszélőkével, értelmes jó társaság.
  • Action:

    Egy kicsit előbb érkeztem, ezért nem szálltam egyből ki a kocsiból parkolás után, hanem bizgeréltem a telefonomat. Tőlem nem messze egy fekete hajú csaj incselkedett egy sráccal, és ránézve elkezdtem aggódni nehogy ő legyen Ramóna, mert nem tűnt az estemnek. Mikor eljött az idő és telefonálnom kellett, félve hívtam Ramónát, nehogy azt lássam, hogy az a csaj veszi fel, de megnyugodhattam nem ő volt.
    Felmentem a megadott lakáshoz, beengedésem után lecsekkoltam a hölgyet, és megnyugodtam, hogy jó helyen vagyok. Beszédbe elegyedtünk, közben megölelgettem, levetkőztem elmentem fürödni a kapott törülközővel.
    Mikor visszaértem a szobába ő is elment tisztálkodni, gyorsan visszaért. Átöleltem megcsókoltam, közben elkezdtem megszabadítani a melltartójától, majd ledöntöttem az ágyra, és folytattam a kicsomagolását. Nagyon jól csókol, és úgy néz ki szereti is! :-) Csókolgattam a testét, majd leértem a puncihoz és elkezdtem kényeztetni, bevetettem az ujjamat is, egyszer rám szólt finoman, hogy lassítsak, úgy tettem. Egyértelműen úgy tűnt jó neki, ezért igyekeztem jól teljesíteni. Egyszer csak elkezdett finoman rángatózni a teste, erre én finoman levezettem a ténykedésem.
    Hanyatt feküdtem és ezután ő vett kezelésbe, iszonyú jól csinálta nagyon jól esett, foglalkozott a golyóimmal is.
    Egy idő múlva gumit kértem és meglovagolt. Ez is nagyon jól esett és nem is kellett sokat várnom a végemre, alulról mozogva egy jót élveztem.
    Segített letisztogatni, majd én kimentem mosakodni, utána megmasszíroztam egy kicsit, közben beszélgettünk, nagyon jó társaság, olyannyira, hogy elment az időm sajnos. Pedig tudtam volna még mit csinálni. :-)
    Ezért tisztálkodás után fájó búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam oda, az átlagnál magasabb összeget, ami már az egyeztetésnél is ennyi volt.
  • Összkép:

    Ramóna egy értelmes intelligens társaság, akivel nem mellékesen jót lehet szexelni. Egy percig sem bántam meg, hogy elmentem hozzá.
Happy Massage